fora bo ko čefur Mijič ne bo odstopil . Mijič bo postal samostojni posranec in bo počasi presedlal k Holopu.... Resnica bo imela enega manj in s tem tudi vlada , opozicija pa enega več in njegove grehe bodo počasi pozabili
La.znica tesuje janso. 10.10.2026 je nujni cilj. potem se bodo rezali. Stevo je zadnjic na tarci rekel. Opozicija se vede nerazumno. Sem mislil, da je tudi on opozicija.:) se mu je zareklo, revezu s vsaj 4 pravnomocnimi sodbami. Ljudje bozji,… ...prikaži več ne morete dovolit, da vam gre.znica vodi drzavo. ni vec levo sli desno. ti liki so za zaprti oddelek psihiatrije.
Pa ja niste prcakval karkol drugacnega no? 😂😂😂🤣🤣 oni se borijo proti kraji,korupciji,…. RESNICNO!!! 😂😂😂
Kranjski čefur stevko čaka, da mine zakonsko predpisani rok, da milića odslovi iz parlamenta. In s tem obdrži pet mandstnih mest. Fuj, gnojišče.
Taki so postopki. Nobena sestava parlamenta tega ni spremenila in ga tudi ta ne bo
fora bo ko čefur Mijič ne bo odstopil . Mijič bo postal samostojni posranec in bo počasi presedlal k Holopu.... Resnica bo imela enega manj in s tem tudi vlada , opozicija pa enega več in njegove grehe bodo počasi pozabili
Gnonjica od resnice.n Iso vredni pol p...m.....
Tile kriminalci iz lažnice se.prav norca delajo iz nas..jih bo treba odnest iz parlamenta cigane pokvarjene.
Dobro sem se nategnil, da sem šel sploh to brat.
La.znica tesuje janso. 10.10.2026 je nujni cilj. potem se bodo rezali. Stevo je zadnjic na tarci rekel. Opozicija se vede nerazumno. Sem mislil, da je tudi on opozicija.:) se mu je zareklo, revezu s vsaj 4 pravnomocnimi sodbami. Ljudje bozji,… ...prikaži več ne morete dovolit, da vam gre.znica vodi drzavo. ni vec levo sli desno. ti liki so za zaprti oddelek psihiatrije.
Če bi premogli vsaj minimum čuta za etičnost , bi morala celotna stranka že zdavnaj nepreklicno odstopiti.
Puste ga na miru,Resnica je na pravi strani.Moč ljudem.