Slovenija

Resnica odločala o usodi Mijiča, to se je zgodilo

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 4krogci 22:22 12.september 2026.

Pa ja niste prcakval karkol drugacnega no? 😂😂😂🤣🤣 oni se borijo proti kraji,korupciji,…. RESNICNO!!! 😂😂😂

Zala 21:49 12.september 2026.

Kranjski čefur stevko čaka, da mine zakonsko predpisani rok, da milića odslovi iz parlamenta. In s tem obdrži pet mandstnih mest. Fuj, gnojišče.

• johan 22:16 12.september 2026.

Taki so postopki. Nobena sestava parlamenta tega ni spremenila in ga tudi ta ne bo

• Francs 22:16 12.september 2026.

fora bo ko čefur Mijič ne bo odstopil . Mijič bo postal samostojni posranec in bo počasi presedlal k Holopu.... Resnica bo imela enega manj in s tem tudi vlada , opozicija pa enega več in njegove grehe bodo počasi pozabili

• maček 22:32 12.september 2026.

Gnonjica od resnice.n Iso vredni pol p...m.....

• seemoon123 22:33 12.september 2026.

Tile kriminalci iz lažnice se.prav norca delajo iz nas..jih bo treba odnest iz parlamenta cigane pokvarjene.

• Grunf 21:54 12.september 2026.

Dobro sem se nategnil, da sem šel sploh to brat.

• jakec1575 23:04 12.september 2026.

La.znica tesuje janso. 10.10.2026 je nujni cilj. potem se bodo rezali. Stevo je zadnjic na tarci rekel. Opozicija se vede nerazumno. Sem mislil, da je tudi on opozicija.:) se mu je zareklo, revezu s vsaj 4 pravnomocnimi sodbami. Ljudje bozji, ...prikaži več ne morete dovolit, da vam gre.znica vodi drzavo. ni vec levo sli desno. ti liki so za zaprti oddelek psihiatrije.

• Art 23:17 12.september 2026.

Če bi premogli vsaj minimum čuta za etičnost , bi morala celotna stranka že zdavnaj nepreklicno odstopiti.

• matej572 22:39 12.september 2026.

Puste ga na miru,Resnica je na pravi strani.Moč ljudem.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.