Slovenija
30 ogledov

Rešujejo posel Mate&Kresal

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Zala
    Zala 03:02 24.november 2011.

    Ni vredno, da se razburjaš. SDS je v pohlepu po oblasti in moči pripeljal to državo na rob. In dokler lahko izza šanka potegne nekaj tisoč polpismenih Slovencev, da glasujejo za vsako bedarijo, bo tako.Kaj misliš, da večina tisti, ...prikaži več, ki komentirajo sploh vedo, da je to najbolj ničvreden kos zemlje v Ljubljani?

  • 42dc846b75a8058564f70854b45ab91ee17c5f62 12:36 24.november 2011.

    Avtor članka zavaja, ko piše: "..., kamor je nekdanji minister Dragutin Mate želel naseliti policiste iz Nacionalnega preiskovalnega urada (NPU)". To seveda ni res. Naselilo bi se kompletno notranje ministrstvo z generalno policijsko upravo vred!

  • Žurnalček 23:36 23.november 2011.

    Zakaj tako lažete v tej zadevi. Posel je sklenil Mate SDS, z tem poslom, pa ni hotela imeti nič in tudi ni imela Kresalova. Notorična laž je pa trditev , da Kresalova ni hotela seliti zaradi varnosti uslužbencev !!!! Ni ...prikaži veči hotela seliti izključno zaradi nevarnosti za DRŽAVNO USTANOVO , ki kot taka mora biti absolutno varna , ker je najvišje rangirana po važnosti za delovanje države. !!!!!Zakaj jo potem vlečete v posel. Kresalova se ni hotela seliti v to zgradbo , ki je oddaljena ne 500m , kot so pisali, ampak manj kot 200m od 10 cilindrskih plinskih rezervoarjev višine 15m , katere lahko vsak mačevanja željan kriminalec, požene v zrak. Zato tu okoli ni omembe vrednih stavb, je pa teren v industrijskem območju in se poslovna stavba sploh tu ne bi smela graditi !! Pridite in si oglejte, kaj je nameraval Mate in SDS izvesti.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.