Zdravje

"Zaradi strogega režima ne smem niti peljati psa na sprehod"

Komentarjev 27
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    malonaokoli 06:51 19.september 2026.

Mene pa zanima, zakaj je toliko ambulant v ZD praznih ? A sploh še kdo dela v javnem zdravstvu ?

NickMason. 12:48 19.september 2026.

Si zadel v piko,s tem vprašanjem,mene tudi zanima,res nikoli ni nobenega ali ni vredno omembe folka v ZD,ne rečem urgence zlasti Lj in NM itd,ampak ZD so prazni

kapucino 07:14 19.september 2026.

če si na bolovanju bodi na bolovanju. če veš da lahko hodiš okrog potem pojdi delat

• munja 07:36 19.september 2026.

ni isto, če pelješ psa na sprehod za 15 min in se giblješ, če tudi težko, kot pa z išiasom sedet osem ur. Mojemu sosedu je zdravnik priporočal kolesarjenje in plavanje, ko je imel išias. Sedenje pa ubija in še ...prikaži več bolj boli, tudi ležanje ni dobro.

NickMason. 12:51 19.september 2026.

Doma lahko delaš tudi drva ,če le zmoreš,ker se gre zase in seveda ne da jih sredi poletja delaš v izobilju,vse kar je za dom potrebno ni nič pogoj .Če pa simuliraš in delaš drugje je pa to druga pesem,vsi ...prikaži več ki mislite da doma ne smeš delat pa plačajte nekoga,kakor vem,to sploh ne obstaja,pa nekako se moraš ogreti a ne.

• sandi76 09:45 19.september 2026.

Pes je zahteven tako kot oseba, potrebno je mislit na vse, preden se odločiš za psa.

• munja 10:23 19.september 2026.

Ti si res en bedak. Kdo pa ve vnaprej, da bo zbolel???!!!

NickMason. 12:54 19.september 2026.

munja,jaz ziher na to računam,če že ti ne ,zase govori,to si brcnu v temo

• vzev 13:13 19.september 2026.

@munja , kaj če pa mora iti v bolnico? Kdo bo pa potem skrbel za psa? Če nekdo misli imeti psa naj pač poskrbi, da bo kdo za njega skrbel, ko sam ne more. Enostavno.

• Plavi-mil 09:54 19.september 2026.

Greh je imeti samskemu žival, nikoli ne veš, kaj se ti zgodi, kdo bo poskrbel za žival, ko tebe ni ?

• vzev 13:14 19.september 2026.

Ja, kaj pa druga? Če nisi sposoben skrbeti za žival, jo pač nimaš. Kaj pa če bi morala v bolnico za teden-dva? Kaj bo pes doma stradal?

torolino 15:08 19.september 2026.

Ima soseda, znanca, prjatla, ki ga poprosi za pomoč.

• Toma 15:17 19.september 2026.

Ni tako enostavno. In kaj če ga napade?!

• vzev 16:15 19.september 2026.

@torolino, potem pa lahko isto stori, če je na bolniški. In ji niso dovoljeni izhodi.

• herman3 12:45 19.september 2026.

Kaj pa, če bi morali v bolnišnico? Kaj pa bi bilo potem z psom? Glede na to, da imate ljubljenčka morate poskrbeti za takšne primere. Tukaj zdravnik ni kriv nič. Seveda pa bi marsikdo rad bil v bolniški, medtem pa ...prikaži več lepo užival na morju,.....

• Toma 13:43 19.september 2026.

Najlažje je imeti sosedovo mačko! Pri meni se boljše počiti ker dobi hrano, streho in crklanje. Če moram v bolnišnico bodo lastniki in drugi sosedje poskrbeli zanjo. Pa na koncu ti ni tako hudo kot za svojo.

Garancija 09:48 19.september 2026.

Daj psa v zavetišče za čas ko boš ne bolniški

• Toma 15:19 19.september 2026.

In če te prej odpeljejo?

Zala 14:06 19.september 2026.

Bila na bolniški (režim 1) peljala psička v bližnji park in nazaj. Več niti nisem zmogla. Se nisem obremenjevala s kontrolo.

mahatma2 11:40 19.september 2026.

Vsak dan naredim 10km s psom in hvala bogu sem zdrav. Zdrav pa sem predvsem zaradi gibanja in ne zaradi ležanja . Nisem dohtar ,samo pri išiasu menim , da nekih 15-20 minut sprehoda s psom na dan kvečjemu lahko ...prikaži več koristi in ne škoduje, Škodljivo je ležanje in sedenje, razen seveda ,če nisi res tako bolan , da nič ne moreš. Če pa lahko se gibaj. V glavnem moj cilj hoje na 10km ni, da bom ne vem kakšen športnik ampak zato , da bom , ko bom star 80 ali več, lahko šel brez pomoči srat in scat na WC.

• indigokid 13:13 19.september 2026.

obstaja javna agencija, ki zaposluje sprehajalce psov za dotične primere ... aja, ne, zdaj je šlo to raje za bombe za NATO ...

• Alieckertt 14:02 19.september 2026.

Finančna goljufija vam ne odvzame le denarja – uniči vaš vir preživetja, zaupanje in čustveno stabilnost. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za povrnitev sredstev (Trustwave.Cyberdefense@gmail com), ki je preučil moj primer, razkril ...prikaži več resnico in mi pomagal povrniti denar. Njihova strokovnost in predanost sta vse spremenili. Če ste postali žrtev goljufije, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj...

• bobubob 15:30 19.september 2026.

Kaj plebs stroki ne zaupa več ? Če smo stroki zaupali med kovidom, da je tisti genski zvarek učinkovito in varno cepivo, zakaj ne bi zaupali stroki, da zna presoditi o navadnem sprehodu? Nihče ne želi zanikati evropskih vrednot in ...prikaži večin postati kolesar, mar ne? Cepite se, voljni borci za novodobne vrednote, cepite se po spisku vaše stroke. Čimprej in čimvečkrat, da bo na svetu čimprej zavladal mir.

• rd2dmk2 10:02 19.september 2026.

jebo ti dohtarja neumnega. torej nekdo ki ima vnet živec naj bo celi dan v stanovanju. kako pa kaj telo ? naj se poleni in zapusti. nič gibanja, nič treniranja nič od nič, samo sedenje in povičavnje mišice propadejo telo ...prikaži večo vsak dan bolj hira in potem en dan pride odločba - konec bolniške- marš delat jutri. in ? drugi dan spet v bolniško pa ne zarad išiasa zarad 100 težav. človek mora težavo odpravit ampak mora telo ohranit v dobrem stanju. torej v stanovanju goni sobno kolo ???

• munja 10:25 19.september 2026.

pri išiasu je gibanje potrebno, kolikor lahko, ker sedenje in ležanje je strup.

• Kmodri_ 09:31 19.september 2026.

Nekateri kolegi menijo, da so dobili .....božja pooblastila....

• sandi76 09:46 19.september 2026.

Nekateri pa ne razumejo, da nas verski fanatizem tepe skozi stoletja !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.