Slovenija
14419 ogledov

Robert Golob: "Za to sem pripravljen postaviti tudi položaj vlade na kocko!"

Komentarjev 67
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • leonardo 12:47 02.december 2024.

Užigate po njem brez tehtnega razloga. Kaj vas briga v končni fazi kaj si misli o vudu lutkah. Vsekakor ga je treba podpreti v zdravih odločitvah in to je v prvi vrsti zdravstvo. O ja, privat- lastniki bolnic delajo samo ...prikaži več cenejše operacije in predpisujejo aspirine, vlečejo pa milijonske zneske NAŠEGA denarja, ki bi moral iti v javno zdravstvo. Jasno je, da se bo še pred vzpostavitvijo reda marsikateremu velikemu biznismenu - privatniku - odtrgalo.

• Puklastimiha 13:19 02.december 2024.

Treba je priznati, tip je popoln kreten .

• Ender3 14:33 02.december 2024.

Ne vem, kaj bi aktivisti pisali, če bi bil njihov kreten na oblasti..Trikrat je že poizkusil in vedno odstopil bolj kretenast..

• rd2dmk2 16:39 02.december 2024.

enzgg4 ena nepremičnina bo davka frej. zdej pa mi povej zakaj rabiš dve ? a ti tud na dveh stolih krati sediš in ješ z devma žlicama naenkrat.

• leonardo 17:06 02.december 2024.

enzgg4, če bi mu vsi metali polena pod noge, tudi za zdrave ideje( kar jih vsekakor nekaj ima), bi začeta zdravstvena reforma padla v vodo in FIDES bi spet nadaljeval svoje rabote. Javno zdravstvo bi crknilo z reveži vred, pujsi ...prikaži več pri koritu pa bi se še naprej redili.

• rd2dmk2 18:14 02.december 2024.

enzgg4 kupi kavo namest nepremičnine, na kafe še ni davka.

• rd2dmk2 19:52 02.december 2024.

enzgg4, moja hiša je vredna 100k, pa pomisli je hiša.. ti pa meni govoriš o garsonjerah , ki so vredne ( zdej ne vem ali tržno ali pa po GURS-u ) še enkrat toliko kot moja hiša. ja no ne ...prikaži več vem, počas postajam star in betežen, vrt okoli hiše je napor, kosit travo vsak teden obrezovat drevje in štihat njivico. pa sem mislil zamenjat bajto za eno stanovanje, ma vidim da ne bo nič, če je po tvoje, bom še moral fest delat tud nadure, da bom zmogel nakup ene tvoje garsonjere.

uros8 17:15 02.december 2024.

Meni se pa zdi povedano čisto sprejemljivo. Učitelji so res preslabo plačani in je prav, da se jim OD povišajo. Res je, da bi morali iz greznice imenovane NATO, ampak politiki mislijo, da so si s članstvom pridobili nova zavezništva. ...prikaži več Seveda sem kritičen do M. Kos, ki si bo prizadevala, da spravi Ukrajino v EU. Namesto da bi, kot npr. Madžari, delali na tem, da imamo z Rusijo čim boljše odnose. Ampak, naši politiki so zgolj marionete brez pameti. To uporabljajo drugi namesto njih.

• Plavi-mil 08:25 03.december 2024.

A, ni Jerkičeva rekla " ne vem zakaj smo proti, ampak smo" zakaj so bili proti, ker bi vlada JJ povišala plače vsem, kajne, to pa ni bila njihova intimna opcija.

• optimist11 21:20 02.december 2024.

Ljudje, dajmo se spomnit v kakšnem stanju je Golob prejel državo. Ni zdravstvenih delavcev, učiteljev, policistov , vojakov, ...porušen plačilni sistem v JU, In v državi kjer je korupcija na visokem mestu, kjer so močni lobiji v vseh sferah življenja, ...prikaži več bi mi radi spremembe v dveh letih. Hvala bogu, da se je končno našel eden, ki je to pandorino skrinjico upal odpret.

• Plavi-mil 08:24 03.december 2024.

Ne bluzi in ne lagaj, ja levičarjem je LAŽ v krvi, tako tebi in posebno pa še tvojemu narcisodnemu sončnemu kralju.

• optimist11 12:10 03.december 2024.

Plavi- ne posplošuj. napiši kaj od navedenega ni res.

• Ender3 13:32 02.december 2024.

Golob bi lahko vedel, da bodo njegov nastop četudi v drugačnem okolju analiziran na Nori24tv. Od tam po kritika krožila med novinarji in mediji..Kaj bi se zgodilo, če bi takšen halooo povzročili Ivaku? Za to se je v pretekli vladi ...prikaži več medijem bolj malo nastavljal. Prebudil se je šele takrat, ko se je predvolilna kampanja že dobro začela.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.