Slovenija
50 ogledov

Rok trajanja na števec

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 13:58 25.marec 2013.

    Kar zadeva komentar, da je kao števec v printerjih zaradi kao "zadovoljstva" strank, da bo ja izpis čimbolj kvaliteten in bla bla bla ... si lahko to razlago nekateri nekam vtaknejo .... eno je, da naprava priporoča nekaj naredit, ne ...prikaži več pa, da kar neha delat, kar so dokazali.

  • puys 08:31 25.marec 2013.

    To kr kliče po novi direktivi, garancija 10 let ali več.

  • Aleš Likar 15:17 25.marec 2013.

    Raziskava, ki to ni. Že desetletja dolgo so znani primeri namerne tovarniške sabotaže kvalitete zaradi strahu pred predolgim delovanjem. (žarnica, najlon nogavice), v mojih mladih letih, torej pred štirimi desetletji pa smo vedeli za sabotažo v motorju Fiata 600 ('fičko'), ...prikaži več kjer je bila vgrajena preslabotna oljna črpalka in se je motor posledično pokvaril trikrat prej. Menda je to sabotažo naročil Agnelli osebno...Torej - déjà vu.

  • Jernej Jursnik 08:30 26.marec 2013.

    mah kaj bluzis

  • Jernej Jursnik 08:33 26.marec 2013.

    ma narobe si predstavljas,stevec je narejen da do tega dela tako kot treba potem pa ne morejo garantirati za brezhibno delovanje in ga moras ali menjati ali dati na servis.Ljudje niso zadovoljni z nicemer.Ne mores uporabljati doloceno stvar v nedogled,ker ...prikaži več potem bi bili vsi zaposleni na zavodu.to je kapitalizem.privadite se

  • police 10:26 14.september 2014.

    Res je res, poglejte sam mobitele. držijo približno dve leti poj pa krep. je pa res, da je kolega kupil isti model v trgovini in mu še danes dela kot urca!!!torej, velja za mobitele, da so samo nateg s ...prikaži več strani ponudnika le-tega. Čudno ane!!!

  • reider 15:07 25.marec 2013.

    Tej raziskavi VERJAMEM!Sicer pa je zanimiva zgodba mojega negdanjega mobilnika Sonyeriksona,ki je bil reči piši 4 leta kot neuničljiv.Padal po tleh,bil na soncu skratka kaj češ pa je delal. A Peto leto sta v trenutku brez vzroka odpovedali 2 tipki,ki ...prikaži več se nista več odzivali,vse drugo delovalo kot urica.A ker nisem mogel uporalbjati teh dveh tipk,sem ga moral zavrčt. Drugač pa sem siguren,da bi še šau 1x toliko časa,če ne bi bilo v njem po mojem predvidevanju samouničljivega števca,ki je zablokiral programsko dve tipki.

  • Avatar praufo
    praufo 16:13 25.marec 2013.

    Že Henry Ford je začel z izdelavo avtomobilov slabše kakovosti, čeprav je bil pred 2. vojno in tudi po njej znan po kvaliteti in tehnični dovršenosti. Svoje delavce je poslal na smetišča, kjer so raziskovali kaj je pri odsluženih avtih ...prikaži več še dobrega. Tiste komponente so potem "poslabšali". In prav avtomobilska industrija je danes več kot sinonim za nekvaliteto in tehnološko zastarelost. Znajo izdelat električni avtomobil, znajo izdelat avto na gorivne celice, da ne govorimo o zastarelih motorji na fosilna goriva, ki še kar šklepetajo po cestah in veselo praznijo žepe lastnikov.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.