Slovenija
125 ogledov

"Romi čakajo pred hišo čez cesto"

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Boža Casillas 09:25 01.avgust 2013.

    čakam pripravljena s kufri pred hišo, ampak občina nima denarja. Banda prokleta, res je, da bi pa slovencem kdo kaj dal......pa kaj je s to državo narobe da jebe svoje in "mazi" tuje.

  • smart 12:33 31.julij 2013.

    Kakor jaz poznam Rome, ti obljubijo vse samo da dobijo kar hočejo, ko pa morajo oni kaj za to narediti oz. DATI DENAR pa ponavadi pozabijo. Jaz dam lastnici prav in naj vztraja pri celotnem plačilu.

  • KOJAK 12:44 31.julij 2013.

    Moralo bi biti ravno obratno, prvo naj ta etnična manjšina plača svoj obrok, šele potem naj ga občina.

  • dd 13:52 31.julij 2013.

    Lastnica ima popolnoma prav. In prav gotovo ima podporo vseh Slovencev.

  • Minerva 14:14 31.julij 2013.

    Kdo pri zdravi pameti pa sklepa posle z tako imenovanimi romi? Verjetno je tudi prodajalka njihove sorte tako, da se bodo že zmenili med sabo. Ker pa je omenjena tudi občina sklepam, da smo/bomo vse plačali tako ali tako davkoplačevalci, ...prikaži veči, kot vedno, ko so v špilu tako imenovali romi.

  • sweetdogs 14:14 31.julij 2013.

    hahaha niti € niso dali in so dobili hišo. lepo so nategnili občino in lastnike. Lastniki pa tudi debili, da so to podpisali.

  • privat 19:02 11.avgust 2013.

    verjami meni...temu lastniku bodo verjetno še in še grozili...da pridejo do hiše!

  • privat 19:03 11.avgust 2013.

    nima prav niti lastnica...naj vzame denar,cigane pa naj pošlje županu mesta prebeliču domov!!

  • Trovlak 14:05 31.julij 2013.

    in najboljše odvetnike ter podkupljive notarje pa. In tako bo gospa ostala samo s tistim delom, ki ji ga je plačala občina. ŽAL!

  • Romanca Rožman 17:30 31.julij 2013.

    katera občina je sofinancirala polovico stanovanja ali celo hiše,kakšni naši,mladi družinici, ki si ureja prvi stanovanjski problem.Škoda da ne živim v občini Kočevje.prodajalcem pa želim vso srečo pa veliko PAMETI. Saj pri podpisu takšne pogodbe je je verjetno manjkalo.

  • privat 19:05 11.avgust 2013.

    vemo da nima država denarja,nima ga niti Kočevsak občina....težava je v tem županu mesta in do volitev bo prišlo še dosti ciganov na Kočevsko!! Eno pa je sigurno...naj prebeliča volijo cigani ,mi bomo pa volili anticigana!

  • Trovlak 14:04 31.julij 2013.

    In spet naletimo članek, ki je spisan tako kakor, da je lastnica tista problematičarka, ki ne da ključev. Spodaj je Kojak prav zapisal. Tukaj je oseba na občini ali več njih dokazala totalno nesposobnost. Najprej so oni plačali (oziroma mi, ...prikaži več davkoplačevalci), sedaj za preostali del pa naj z njimi rešuje lastnica hiše. Totalno svinjsko. Lastnica hiše je pa tudi po svoje precej naivna, če je mislila, da bo vse šlo brez zapletov. V mojem podjetju sodelovanje s cigani izgleda tako, da, ko jih vidim na vratih, za vse storitve rečem, da stanejo 3-krat več ali pa, da se s takšno storitvijo ne ukvarjam. Rajši to kakor z njimi imeti posel, ki se nikoli ne konča pošteno. To se bo končalo tako, da se bodo cigani noter na silo naselili, lastnica jih sama ne bo uspela izseliti, policija bo rekla, da nima pristojnosti, občina pa bo primer pri sebi zaključila in lastnici svetovala naj to z njimi reši po mirni poti. Cigani bodo najeli dobrega odvetnika, ker za stanovanje nimajo, za drage avte in najbol

  • elnarim 14:17 31.julij 2013.

    Vsaka šola pač nekaj stane in bojim se, da bo za gospo, ki stanovanje prodaja ta šola kar draga. Žal je obojestransko popisana pogodba - podpisana pogodba in obojestransko podpisani dodatek ne glede kdo ga je sestavil enakovreden pogodbi. razen ...prikaži večzen če na sodišču dokaže, da je bila ob podpisu zavedena ali v podpis prisiljena. Žal tudi jaz verjamem, da bo zaradi naivnosti ob preostalo kupnino.Ne morem pa verjeti, da so na občini ljudje, ki so plačani iz proračuna, torej iz davkov, ki jih plačujemo vsi, tudi ta gospa, tako birokratsko nedovzetni za probleme posameznika in si stem, da so svoj del kupnine poravnali, operejo roke. Na tem mestu jim sporočam, da takšne umazanije, ne bodo, kot posamezniki nikoli izprali.

  • kapibara 11:33 31.julij 2013.

    Čisto razumem interesentaeza spremembo narodnosti(al kako se že reče ) v NEĆivile....imajo še sofinaciranje stanovanja( z našim davkoplačevalskim) denarjem...Meni ga ni nihče, pa še DDV in obresti sem plačeval.. :-(

  • privat 19:01 11.avgust 2013.

    katera občina??? Kočevska!! POglejsamo koliko je teh nasilnežev,...vsak občan se že boji hoditi po mestu kar pomeni sigurno srečanje z cigani ,a vsi so nekako v sorudu in poznajo vsak nesporazum v občini in ga jemlejo kot osebnega ( če ...prikaži več se zameriš z ciganom si proti vsem)...naš župan prebelić naj si jih raje odpelje v njemu domačo ulico...da vidi kaj pomeni biti sokrajan,sosed ...ciganom!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.