Magazin /magazin/film-glasba-tv
135 ogledov

RTV o Malih sivih celicah: Žal nam je, da širita neresnične navedbe

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:06 17.junij 2016.

    ( če bi šlo za konstruktivne predloge za izboljšave in transparentnost bi razumel ampak se gre pa za podpiranje ukinitve RTV-ja ) . Zadnjih par mesecev pospešeno bombandirate RTV. A naj vam ploskam zdej al kaj?

  • Avatar Leon
    Leon 14:19 17.junij 2016.

    Nekje sem prebral,da bo Miša Molk dobila novo oddajo ? Lahko bi bila ona ..........lepa,pametna,mlada in otroško navihana !

  • Avatar Leon
    Leon 14:21 17.junij 2016.

    Kaj pa mega kviz VEM ? Sem mislil,da gre za parodijo na Godlerja .

  • Avatar Džoser
    Džoser 16:41 17.junij 2016.

    Upam,da si ne predstavljajo bolj živo oddajo z kričačem Bojanom Emeršičem,ki misli,da smo vsi gluhi tako kot on in mora kričati.se pa vidi,da je lovke po nacionalki iztegnila Janševa (S)lovenska (D)omobrabska (S)tranka.

  • izRODEk 13:49 17.junij 2016.

    Sram jih je lahko! Ljerka in Bine RTV Show! Uzurpacija Javnega zavoda RTV.Če bi imeli vsaj malo časti, bi oddajo ukinili in naredili novo, z novim imenom. Tako pa bodo živeli na lovorikah mojstrov, ki so tako dolgo delali ...prikaži več čudovito in poučno oddajo, katero smo z zanimanjem spremljali tudi odrasli.Banda strankarsko nastavljena na RTV-ju! SD socialni demokrati so MAFIJA!

  • Plavi-mil 12:54 17.junij 2016.

    Če javno izražiš svoje mnenje in je drugačno od Hanzi RTV, te odžagajo in potem naj se še reklamirajko, kako so objektivni, bruh,.....................

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:06 17.junij 2016.

    Gledanost se je v zadnjih 10 letih prepolovila. Tako da čisto normalno da oddajo prenavljajo. Najlažje je pa sedet na starih lovorikah." novi sezoni bomo z vprašanji in igrami naslavljali vseh sedem vrst inteligentnosti (logično-matematično, prostorsko, jezikovno, glasbeno, ...prikaži več intrapersonalno, interpersonalno, gibalno)"Kar pomen še večji izziv."Razvoj novosti je plod domačega znanja, smo pa na nedavnem festivalu Prix Jeunesse (ki je najpomembnejši svetovni festival otroških in mladinskih oddaj) v Nemčiji lahko gledali kvize za otroke,"Navdih so dobil pri vedno pohvaljenih majstrih NemcihOd sedaj že bivšega voditelja ki je podprl Primca pri kampanji proti istospolnim pa tak ni bilo pričakovat kej druzga kot pa nož v hrbet ki ga je mojstrsko izvedel. Ljerika pač ni všeč Janši odkar je v oddaji rekla da če je on kriv da mora v zapor. Ker mu je direkt povedala. In zdej se gre za propagando proti njej in obstoju RTV-ju na sploh ( če bi šl

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.