Svet
1858 ogledov

Rusi bežijo, na meji z Gruzijo 16-kilometrska kolona

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jozicamurn 11:56 27.september 2022.

    Ukrajinci pa niso bežali ispod lovk narkomana zelenskega, zato jih je toliko po EU in iščejo zaposlitev in jim plačujemo socialo ter vse ostalo. Bogatunčki se vozijo v šmeki tipi topi avtomobilih in ne plačujejo vinjet, namesto da bi se ...prikaži več borili za Ukrajino je tako? No, Rusov je več kot Ukrajincev in je statistično glede na celoto bežanje pred mobilizacijo manjše kot pa bežanje Ukrajincev v EU (glede na število Ukrajincev).

  • Zebra12 11:58 27.september 2022.

    Se spomnim, ko smo v časih Yuge, hodili v Avstrijo po kavo in so bile kar hude kolone na mejah, ampak večina se nas je vrnila s kavo :) .. Mogoče pa gredo tudi Rusi po kavo v Gruzijo, ker ...prikaži več je je doma zmanjkalo? .., vsaj po podatkih s finske meje, se veliko Rusov tudi vrne v državo.

  • bobubob 18:18 27.september 2022.

    Leta 91 so tudi nekateri Slovenci bežali k sosedom, tudi precej znani so bili med njimi.... Rusi pa tudi niso tako neumni, da tega ne bi pričakovali. Vsak zakaj ima svoj zato. In tam gre še za veliko več kot ...prikaži večt le za spopad z zarjavelim orožjem z odpadov velesil...gre za poligon modernega večplastnega bojevanja, pri čemer je najhuje tisto, česar danes še ni videti....

  • Avatar zoo
    zoo 12:47 27.september 2022.

    Novinarji, če bi se vsaj malo pozanimali, bi vedeli, da je na tem mejnem prehodu že leta tako dolga kolona, ​​ker je to edina pot iz Rusije v Gruzijo.

    • ico8 14:16 27.september 2022.

      Omenjajo eno samo mejo, je pa na vseh moznih prehodih norisnica, 25 in vec km dolge kolone. Na finski meji postavljajo babuske rekrutni center za polovljene reveze, ki hocejo v svobodo, pa ne "NASO"!!! Na meji z Georgijo so postavljeni ...prikaži več putanji tanki, tako da bezijo mladi revezi pes, cez drn in strm!

  • Kmodri 17:00 27.september 2022.

    Tole je je kar malce presenetilo, moje napovedi, se bodo zgleda uresničile še prej!

  • Jernej65 09:40 27.september 2022.

    Je tudi kar nekaj Rusov, ki niso pripravljeni umreti za zmešanega in poblaznelega Putina, pa čeprav je veliko od njih to morijo celo zagovarjalo, dokler ni vojna prišla v njihov dom.

    • Ender3 10:09 27.september 2022.

      Isto bi se dogajalo, če bi bila mobilizacija v kakšni drugi...zahodni državi..V 21 stoletju imajo mladi drugačne prioritete kot, jih ima politika .

    • Jernej65 10:34 27.september 2022.

      Seveda, tudi pri nas se vidi, da tega zmešanega Putina podpirajo bolj starci, ki jih še daje nostalgija po starih časih. Izgleda, da bi nekateri zopet radi živeli pod rusko komando in naskrivaj švercali napredno robo iz zahodnih držav.

    • jozicamurn 11:59 27.september 2022.

      Putin bo že nabral patriote, kdo pa se bo boril za blaznega narkomana zelenskega pa ne vem, še posebej zato, ker je ta narkoman na plačilni listi ZDA in Velike Britanije, torej se ne borijo zase, ampak za tuje interese. ...prikaži več Pravijo tako, če braniš svoj dom si močnejši a v tem primeru Ukrajinci ne branijo svoj dom, ampak nato teroristično biznis politiko, biolaboratorije in pa da se bo zelenček še kdaj slikal za Vogue, družino in svojce pa prestavil v Izrael ali Poljsko.

    • Jernej65 13:27 27.september 2022.

      Bolj bedastega komentarja, kot si ga ti napisala, pa še ne. Takšnih domišljijskih zgodb kot si jih ti napisala, še ruski zmešani propagandni stroj ne producira. Daj še napiši kakšen domišljijski spis. Ruski "patrioti" ti bodo hvaležni.

    • ico8 14:21 27.september 2022.

      Jernej, ne zali Jozle! Na faksu je ne morejo pozabiti, ker ni nihce slabse cistil stopnisca.

    • ico8 14:54 27.september 2022.

      Prosim, vzemite si par minut casa in preberite ta clanek in poglejte video v s.i.o.l.u: To svetujejo ruskim vojakom, če jih zadene krogla! Mogoce se bo komu dvignila megla iz oci, mogoce...

    • ico8 15:11 27.september 2022.

      Številni Rusi se želijo vpoklicu v vojsko izogniti z begom v sosednjo Gruzijo. "Pred štirimi ali petimi dnevi jih je v Gruzijo prišlo med pet in šest tisoč. Ta številka je narasla na 10 tisoč na dan," je novinarjem danes ...prikaži več dejal gruzijski notranji minister Vakhtang Gomelauri.Notranje ministrstvo v eni od gruzijskih regij, ki mejijo na Rusijo, je danes sporočilo, da na rusko-gruzijski meji na vstop v Gruzijo čaka okoli 5.500 avtomobilov.

    • ico8 15:15 27.september 2022.

      Več kot četrt milijona Rusov je od razglasa mobilizacije pobegnilo iz svoje domovine, poroča ruski medij Nova Gazeta.

    • jozicamurn 16:14 27.september 2022.

      Siol je glasilo na plačilni listi ZDA in VB struktur, kaj pametnega od siolovcev z boti, ki 50-60x lajkajo eno objavo proti Rusiji v roku 1 minute, ne moreš pričakovati. Samo retardi, kot si ti, ne uvidijo auto-like komentarjev v ...prikaži več roku 1 minute do 60, torej si retard žal.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.