Svet
1057 ogledov

Rusija z droni napadla Odeso

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Novak82
    Novak82 12:45 19.april 2023.

    SLAVA RUSIJI - Z - СЛАВА РОССИИ

  • Avatar pantani
    pantani 06:56 20.april 2023.

    Večina vaxerjev, se po prevari s kovid cepivi,sedaj dere slava oz. zmaga ukrajini,ni kaj IDIOTI ostanejo IDIOTI!!!

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 09:24 19.april 2023.

    "Rusija je zgodaj davi z droni napadla Odeso na jugu Ukrajine, so sporočile tamkajšnje oblasti, ki o žrtvah ne poročajo.".....V članku omenjate "civilno infrastrukturo", ampak preko nje se dovaža orožje in je po mednarodnem vojaškem pravu legitimen vojaški cilj..!! Ali ...prikaži veči bi radi, da to počnejo po NATO praksi, ko sesujejo celotno mesto zaradi "domnevnih upornikov" ?!...

    • Avatar MS
      MS 10:41 19.april 2023.

      lukić, Vzroki ruske agresije na neovisno državo Ukrajino so jasni. Rusija zahteva, da je Ukrajina tako kot Belorusija podrejena Moskvi, večina Ukrajincev pa bi rada bila del Evrope. In Putin se v svojih bolnih ambicij ne želi odreči sanjam o ...prikaži več obnovi i sovjetskega imperija. Za uresničitev svojih bolanih sanj z raketiranjem ruši cela mesta in pobija civilno prebivalstvo! Napadeni državi je po mednarodnem vojaškem pravu za svojo obrambo proti agresorju nabava orožja legitimna pravica!

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 12:18 19.april 2023.

      Bla, bla bla....Pojma nimaš, kaj se je tam dogajalo in o vzrokih teh spopadov...Izvirni greh je v tem, da so ZDA pod NATO krinko mislile, da bodo Rusijo požrle kos po kos preko bivših držav Sovjetske Zveze, ki bodo prek ...prikaži večk svojih meja širile dejmokrastijo...Rusi so jih vrsto let opozarjali in končno rekli njet....In to tik pred ukrajinskim napadom na Krim, za kar je NATO po svojih standardih od 2014 šolal in opremljal sedaj pokojno ukrajinsko vojsko

    • Avatar MS
      MS 13:49 19.april 2023.

      Bla, bla bla....Pojma nimaš, kdaj se je začelo in kaj se je že davno prej dogajalo! Pojma nimaš kaj so vzroki današnje ruske agresije...Izvirni greh je v tem da je bil že leta 1923 ruski cilj zadušitev Ukrajinskega nacionalnega gibanja ...prikaži večja in fizično uničenje dela prebivalcev ukrajinskega podeželja! Takrat pod Stalinom in danes pod Putinom! Stalin je genocid izvajal z gladomorom in do smrti izstradal več milijonov Ukrajincev, Putin pa s raketiranjem civilnega prebivalstva! A Putini se čas izteka!

    • Avatar MS
      MS 13:51 19.april 2023.

      Ruski politični analitik Abas Galjamov trdi, da je zaradi velikih ruskih žrtev v vojni v Ukrajini državni udar v Rusiji neizbežen! Abas Galjamov, ki je bil svetovalec in pisec govorov Vladimirja Putina je za CNN povedal, da Rusi zaradi adi ...prikaži veči vse več žrtev med ruskimi vojaki v Ukrajini in vse slabšega gospodarskega stanja zaradi zahodnih sankcij že iščejo krivca za vse to, in da je državni udar v Rusiji neizbežen!

    • Avatar pantani
      pantani 06:54 20.april 2023.

      MS, bla,bla,bla, nakladaš kot pri kovid prevari!!!

  • Avatar MS
    MS 10:32 19.april 2023.

    Vzroki ruske agresije na neovisno državo Ukrajino so jasni. Rusija zahteva, da je Ukrajina tako kot Belorusija podrejena Moskvi, večina Ukrajincev pa bi rada bila del Evrope. In Putin se v svojih bolnih ambicij ne želi odreči sanjam o obnovi ...prikaži veči sovjetskega imperija. Za uresničitev svojih bolanih sanj z raketiranjem ruši cela mesta in pobija civilno prebivalstvo! Napadeni državi je po mednarodnem vojaškem pravu za svojo obrambo proti agresorju nabava orožja legitimna pravica!

  • Jernej65 10:15 19.april 2023.

    Morilski Putler se še kar naprej izživlja. Slaba tolažba za brodolom, ki čaka Rusijo. Ne bo dolgo, ko bo reševal še samo lastno rit.

  • Avatar MS
    MS 10:44 19.april 2023.

    1) Ruski politični analitik Abas Galjamov trdi, da je zaradi velikih ruskih žrtev v vojni v Ukrajini državni udar v Rusiji neizbežen! Abas Galjamov, ki je bil svetovalec in pisec govorov Vladimirja Putina je za CNN povedal, da Rusi zaradi ...prikaži večadi vse več žrtev med ruskimi vojaki v Ukrajini in vse slabšega gospodarskega stanja zaradi zahodnih sankcij že iščejo krivca za vse to, in da je državni udar v Rusiji neizbežen!

    • Avatar MS
      MS 10:45 19.april 2023.

      2) Putin postaja vse bolj paranoičen, ker ga ruska elita poskuša odstraniti z oblasti! Dokaz Putinove paranoje je tudi njegova odločitev, da bo za potovanje po Rusiji uporabil oklepni vlak, pri čemer se je očitno odpovedal uporabi svojega predsedniškega letala.

    • Avatar MS
      MS 10:46 19.april 2023.

      3) Putinov kolega Shvets pravi, da se najbolj boji zastrupitve, metode ubijanja, ki jo je že večkrat uporabil. »Strup je orožje največjih zlikovcev. To je cvetelo pod Putinom. Niso ga mogli držati pod enotnim nadzorom. Kdo ima zdaj to orožje, ...prikaži več, niti on ne ve. To je zanj vir velikega stresa.«

  • Naklonsky 17:45 19.april 2023.

    Ti rusi so en primitivni narod. Čas bi bil, da jih dokončno zbrolišemo iz obličje zemlje! Naj že enkrat kdo rukne atoma na Moskvoviče! Kaj čakajo?

  • bobubob 10:34 19.april 2023.

    Njena ekselenca NPM pa kar nima časa za preimenovanje svoje dače? Morda nima denarja? Niti sedaj, ko se je nepričakovano nekje našlo neko novo njeno premoženje? Ruska dača? Vsebino tiste stavbe bi bilo treba odpeljati na smetišče, tja pa namestiti ...prikaži več muzej Zelenskega ali vsaj NATO prodajni salon, na streho pa vetrnice za samooskrbo. Na vrt pa kopijo tiste hišice s Čebin ali s Kumrovca. Za vratarja pa Šamija, če slučajno še ni končal študija friziranja mednarodnih odnosov na naši pravni 'sorboni'.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.