Slovenija /slovenija/crna-kronika
53 ogledov

S kalašnikom grozil po romskem naselju

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • kapibara 08:21 29.julij 2013.

    Ma to se samo NEćivili, med seboj, samo malo hecajo..- nič novega za to populacijo..

  • titty 08:37 29.julij 2013.

    Pa kaj hočejo?? Ko se policija ukvarja z Romi, ker težijo normalnim Slovencem, takrat se pa družno upirajo in uveljavljajo neke svoje navade in običaje.Tam naj se zmenijo po svojih običajih.

  • ownislo 18:21 28.julij 2013.

    Nič novegaOd policije pa nula!

  • Boschtjan Zupanchich 14:21 29.julij 2013.

    Moj brat pravi : Srbe v Srbijo, Črnce v Afriko, Rome v Romunijo, in Komuniste v Komuno ! Vse Tja, kamor Spada ! Na Svoje Mesto v Vesolju/Planetu. Tako Je Red + Mir zagotovljen. Dokazano !

  • Boschtjan Zupanchich 14:25 29.julij 2013.

    Ufff, Čist Hudo !!! Težko je biti zbran ob takem dogodku, da ne pobrišeš šipe ! Dvomim, da bi se odzval brez panike.

  • zic 20:54 28.julij 2013.

    ZAKAJ POTEM NI VEČ POLICAJEV NA TERENU, ČE SE VE, DA SE TO DOGAJA???????Obvestilo vsem voznikom, prosim preberite in bodite previdni!Ženska ki je zgodaj zjutraj vozila po podeželski cesti ije opazilaotroški avtomobilski sedež poleg ceste, ...prikaži več prekrit z odejico. Ker se jije zelo mudilo, se ni ustavila, ampak poklicala policijo in jihprosila, naj preverijo. Še preden so se policisti odpravili tja, da... preverijo, so jo opozorili z NIKAR NE USTAVI, ker si tolpekriminalcev, v glavnem priseljencev, izmišljujejo nove načine dapripravijo voznike do tega, da ustavijo in izstopijo iz avta."Lokalni policisti so že poročali o tolpi, ki poleg ceste nastaviotroški sedež z plastično lutko dojenčka v njem... seveda pričakujočpredvesem žensko, ki pripelje mimo in ustavi, da bi pomagalazapuščenemu dojenčku. Lokacija tovrstnega sedeža je ponavadi poleggrmovja ali poleg polja z žitom ali koruzo, v katero se lahko

  • zic 20:55 28.julij 2013.

    skrijeveliko ljudi.Ko ženska izstopi, jo obkrožijo, zvlečejo v grmovje, posilijo inpretepejo lahko do smrti. Če je žrtev moški, ga oropajo, lahko celoubijejo in mu ukradejo avtomobil. Zato se NE USTAVITE, če naletite natakšen sumljiv prizor! ...prikaži več Raje pokličite policijo in jim sporočitelokacijo!"In še to. Če vozite ponoči, se lahko zgodi da vam v vetrobranskosteklo mečejo 'jajca'.NE USTAVITE in predvsem NE UPORABITE brisalcev ter vode za čiščenje stekla!Jajca nampreč postanejo motna, če jih zmešamo z vodo, brisalci paučinkujejo kot stepanje in razmažejo jajca po celotnem vetrobranskemsteklu, tako da zameglijo vid do 95% in vas prisilijo da ustavite inizstopite iz vozila!To so nove tehnike teh tolp kriminalcev, da vas prisilijo da zapustitevozilo in postanete njihova žrtev.Bodite previdni in obvestite vse svoje sorodnike in znance in prijatelje!!

  • Trovlak 21:20 28.julij 2013.

    Dovolite mi, da ugibam. Problematični cigani iz Ruperč vrha so težili in ciganu iz druge skupnosti/družine, ki velja za neproblematično. Ko je temu neproblematičnemu počil film, je stamo stopil do problematičnih in jim brez orožja v roki dejal, da naj ...prikaži več se ga pazijo, ker jih bo vse pobil. In tukaj se je prav gotovo začelo slednje; problematični cigani so si izmislili zgodbo, da jim je neproblematični grozil z orožjem, jih zasledoval, po možnosti repetiral in ne vem kaj vse in s tem iščejo pozornost policije, varuhinje človekovih pravic ipd. Tako stvari med njimi tečejo. Policijo, reševalce in gasilce kličejo izključno stalno znani problematičarji.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.