Slovenija
3069 ogledov

S ponedeljkom novi potni listi

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • LukaMB 16:17 09.december 2016.

    Ravno v letu 2017 ga bom moral menjati in je to absolutno preveč. A se te norca delajo iz nas ali kaj? Takšne zadeve bi za državljane morale biti ceneje, saj smo v EU in nismo kriminalci po svetu. Kako ...prikaži več si drznejo barabe ene in mi jim dajemo oblast. Potrebna bo vstaja očitno, kar je preveč je preveč. Da nas lastna država krade pri pasoših mislim neverjetno.

  • MihaPu 16:22 09.december 2016.

    Kakršno državo imamo, ki nič ne naredi za nas male ljudi je še dobro da ni 500 eur. Pa to ni res kar berem no a imajo te osebki in stvori na oblasti sploh kakršnokoli sočustvovanje do tistih, ki ...prikaži več niso tako visoko v plačilnem razredu in ki so glasovali da jim bo lepo? Lahko bi nam zahvalili drugače pa še vinjete znižali, če smo jih postavili na oblast da kradejo naj vsaj dajo kaj nam p.dri eni.

  • Ferluci 21:31 09.december 2016.

    Tisti, ki niso visoko v plačilnem razredu bolj malo potujejo izven Evrope, zato potnega lista ne rabijo.

  • Ferluci 21:34 09.december 2016.

    Pa kaj ga vsi serjete, kako bo družina z nizkim standardom potovala izven Evrope? Saj ne rabi potnega lista.

  • Žirafa 00:17 10.december 2016.

    Ma ne vem, moj je star 6 let pa mislim, da takrat nisem plačala dosti manj, kot se bo sedaj.

  • jozicamurn 23:33 09.december 2016.

    Takšne posrance kot si ti "Ferluci" je škoda komentirati, kaj pa ti veš kako drugi potujejo in s kakšnim namenom, da bi jim to oteževal ali pa delal neko domnevo, da tisti ki nimajo "dohodkov ne potujejo". Kaj pa če ...prikaži več jim recimo teta/ata/stric plačajo komaj pot da jih pridejo obiskati v ameriko in podobno a bo potem moral še pasoš dvigovati in 50 eur zabiti skupaj z 2mi slikami (čudno da jih niso dali še 4)? Kdo si ti da koga ocenjuješ česa je zmožen in kaj ne in kako vodi življenje. Me razjezijo takšni in tebi podobni idioti tipa Bajuk "pravite da je revščina sem šel ven in nisem videl nobenega da brska po smeteh". Zamisli se malo, če je tebi lepo in si to zmožen še ne pomeni da je drugim isto in ne veš njihovih problemov.

  • jozicamurn 16:13 09.december 2016.

    To je predrago! Kaj delajo te naši posranci ups poslanci. SRAMOTA. PREDRAGO. Sedaj mi pa gredo že na živce in to ornk. Dajte nehati s takšnimi cenami za potni list, družina še bankrotira poleg. Nimamo tak življenski standard, da bi ...prikaži več potnilist bil 46,10 EUR in so zadeve kjer ne smete krasti nad državljani. Treba vas nabutat pa bo.

  • MihaPu 23:45 09.december 2016.

    A to hočeš povedati, da je bolje da ne potujejo če ne morejo? Kaj pa če jih kakšna višja sila ali pa smrt nekoga v to primora? Kot jaz vem je sicer res da v veliko držav lahko pridemo samo ...prikaži več z osebno izkaznico AMPAK v veliki večini je tudi zakon, da če slučajno nimaš pasoša s seboj ti napišejo kazen, ker po zakonu ga moraš imeti kakorkoli. Že s tega stališča Ferluci nabijaš in narekuješ da pa mali ljudje ne rabijo potnega lista. Tebi bi ga prvo vzel s takšnim razmišljanjem in sicer točno takšnii osebki delajo in sprejemajo zakone v državnem zboru in štimajo birokracijo a ne pomislijo na druge in imajo neko svoje zabito mnenje o vsem. Pa ne govorim samo o pasoših.

  • Žirafa 00:16 10.december 2016.

    Nizkocenovniki letijo že skoraj povsod. Ne rabiš imeti treh jurjev plače, da greš na Tajsko.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.