Avto
45 ogledov

S pravilnim shranjevanjem podaljšajte življenje

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Oxxo 17:54 16.november 2012.

    PS: Če bi le imel možnost bi gume hranil doma - kar je pa v bloku včasih nerodna zadeva!

  • reider 12:30 21.november 2012.

    Ja ti verjamem.Kleti pa če že imaš imajo velikost 1,5x2 metra in to se kar hitro zabaše. Sem pa bral,da z ustrezno postavitvijo predmetov lahko ogromno profitiraš in to toliko,da se ti sanja ne. NPR polica poveča volumetrični izkoristek za ...prikaži več 1/3 prostora že samo če je 1.

  • Oxxo 17:54 16.november 2012.

    Članek me je zmotl v zadnji - 8. točki!Jaz puščam gume pri enem od večjih vulkanizerjev v Lj. - Šiška. In "strokovnjak" gume, ki mu jih folk pusti hrani v zamereženih prostorih - zimske poleti na totalnem soncu ...prikaži veču in pozimi na mrazu... tiste na platiščih pa na podstrešju... Tako da - je je SLABA REŠITEV, za katero še običajno plačaš.

  • lunnatic 21:18 16.november 2012.

    Lep pozdrav, javljam se iz sSlovenije, kjer nujno potrebujemo tvojo pomoc! http://skrci.me/fyGGy sSlovenija je le ena izmed mnogih držav v igri , kjer se države bojujejo med seboj za razlicna ozemlja. Trenutno sSlovenija obsega vse njene osnovne regije, hkrati pa ...prikaži večpa okupiram 2 nemški regiji ter celotno Švico. V kratkem nam potece Non-Agressive pakt z Italjani ter Madžari in temu verjetno sledi vojna. Slovenci sicer imamo tesna zavezništva z Grki in Izraelci, ker ne želimo izgubiti neodvisnosti in pasti pod tujo kontrolo potrebujemo tvojo pomoc!Še malo o sami igri: vsaj uporabnik zacne kot normalen perbivalec sSlovenije in vojak, vendar pa lahko z nekaj potrpljenja napredujete ter postanete predsednik, kongresnik, pisec casopisov, vodja vojaških enot ali pa preprosto ostanete zvest vojak. Igra ne vzame veliko casa, približno 10 minut na dan, a je hkrati zelo zanimiva, predvsem zaradi tekmovalnosti in povezanosti Slovencev med seboj.Igra trenutno šteje nekaj vec ko

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.