Slovenija
26 ogledov

S psoma ni bilo tako kritično

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • BUČKO 16:57 31.avgust 2011.

    Će samo to da sta v pesjaku med svojimi iztrebki je toooo much. Najbolj zanimivo je da iz dneva v dan spoznavam, " kako ljudje ne marate svojih domačih živali" Futrate jih s svinarijo, po cele dneve jih puščate same itd. No ja ne vsi.

  • Inčy 17:17 02.september 2011.

    spelca85, svaka ti čast, pa ti si taka carica...evo zdej ploskam samo zate...slišiš...PLOSK, PLOSK, PLOSK!!!! :-) Uganila si čisto vse!!! :-)

  • spelca85 18:56 31.avgust 2011.

    http://www.zelenival.com/index.php?option=com_content&view;=article&id;=2333:psi-v-grosupljem-niso-bili-mueni&catid;=2:lokalno&Itemid;=7Iz članka je razvidno, da je šlo za totalno farso. Glede na informacije iz zavetišča sporočamo tuid, da bo pisčka v enem mesecu usmrčena, če ne uspejo najti novega lastnika. Kar pa se tiče fotografij so ...prikaži več bile posnete nezakonito (bralka Indira je vdrla na privatno zemljišče in brez dovoljenja in vednosti lastnika posnela fotografije).Prilagam še eno povezavo, da vam prikažem za kaj se je sploh šlo pri celi stvari .... gospodična si namreč samo želi medijske prepoznavnosti... aja .... iz tega je razvidno tudi, da niti slučajno ni soseda, saj živi na Vrhniki.http://kmetija.24ur.com/clanek/tekmovalci/indira-huzejrovic.html#comments

  • Ruža Dolžan 17:00 02.september 2011.

    spelca85 ,po tvoje pa morata psa shirati do konca,potem pač to ne bi bila farsa??? Ja in ni soseda,pa kaj?hmmm,zato nima pravice ukrepat,po tvoje spet.da pa stanje pesjaka je kritično se pa vidi po slikah,ali pa sem jaz slepa in ...prikaži večn kdaj je kritično po tvoje??Kaj pa če bi ti probala spati na postelji,ki jo vsaj eno leto nebi preoblekla,zraven pa nebi dobivala redno niti hrane ,niti vode.Pa še to,nekako se mi dozdeva,da se počutiš malce prizadeto ob tej zadevi,ki se tebi zdi nezakonita.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.