Slovenija /slovenija/crna-kronika
22 ogledov

S sekiro grozili policistom, ti celo streljali

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • graff 11:39 27.avgust 2012.

    Vedno bolj agresivni postajajo romi, ne spoštujejeo zakone, uredbe, odredbe, policiste in ne inšpekcijske organe. Zakaj???? zaradi nesposobnega sodstva in seveda informacijske pooblaščenke, ker, kar se gre pa ta, ki je sama sebi spisala pravila igre, že presega mejo normale.

  • albert 12:20 27.avgust 2012.

    In sodnik ga bo izpustil. Kje je zdaj velecenjeni zda ambasador?

  • KLOBO 14:01 27.avgust 2012.

    In kje je zdaj tista "razvpita" ciganska svetnica , Balažička!!! A bo spet koga ovadila zaradi sovražnega govora in netenju nestrpnosti proti najbolj zaščiteni etnični skupini na svetu1! V SLO, se tej etnični skupini ne bo skrivilo niti lasu! Vsemu ...prikaži večmu temu je boter prav pokojni Drnovšek, ki je šel stiskat v Ambrus tisto grdo Ci.....ko. in s tem jim je dal krila!!ssPo Dolenjskem je prišlo že tako daleč, da jim ni dovolj le kraja pridelkov na polju, sedaj so pripadniki te etnične skupnosti začeli ropati že po štalah dolenjskih kmetov in kradejo od prašičev , teličkov, bikov in celo konje so začeli že krasti po hlevih!! a bo oblast naredila temu konec , ali bodo morali dolenjski kmetje zadeve vzeti v svoje roke!!

  • dostvasmam 07:34 25.junij 2013.

    elektrošok! bz bz bzzzzzzzz bzzZzzzZzZ BZZzZZzZZzZz!!!

  • Trovlak 18:28 24.junij 2013.

    hm, hm... Če dva oborožena policista, ki tedensko trenirata borilne veščine in imata v delovnem razmerju že precej tovrstnih primerov, ne moreta z lahkoto obvladati 14, 17 in 23 letnih ciganov, kako potem mislite , da si lahko pred njimi ...prikaži več pomagamo običajni prebivalci? Po možnosti, ko jih zalotimo v vinogradu, sadovnjaku, na vrtu, v okolici gospodarskih poslopij in stanovanjskih objektov. Tem mulotom in njihovim staršem odvzeti socialno podporo in otroške doklade, pa naj živi golazen.

  • privat 18:24 27.avgust 2012.

    ja razumem tebe..samo vse v isti koš nesmemo dati..mislim cigane!! RES PA JE DA POLICIJA NEMORE NAREDITI RED ker enostavno tožilci (sodišča)ne naredijo svojega dela..imel sem tak primer in tožilec že isti dan spusti zagreteže ,ki so nekaj dni kasneje ...prikaži več naredili zopet izgred in nato zopet na prostost....pač so nedoseglivi roki pravice..nekaj takega kot naši politiki...no vsi pa so zame cigani...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.