Magazin /magazin/vip
63 ogledov

"S to slabo vestjo ne bi mogla živeti"

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar mike1968
    mike1968 11:32 20.julij 2013.

    močno upam Nina, da ne boš mela otrok, ker kar praviš je grozljivo in ne smeš tega otroku naredit..saj se lahko potem ko bo odrasel sam odloči kaj in kako...ko pa je še otrok za rast potrebuje meso...človek ...prikaži več mora jesti meso...ne rabiš ga jesti v nevem kakšnih količina..ampak telo potrebuje meso..saj smo ljudje vendarle mesojedi ne pa raslinojedi...

  • Oseba_ 12:20 20.julij 2013.

    OSENARCA, dobro si zapomni, da so zdravniki in zakoni nad tabo, otroci potrebujejo mleko in meso. če bo otrok imel zaradi tvojega nakladanja težave, lahko pred zakonom odgovarjaš zaradi tega. Pa lep pozdrav , preberi še enkrat ; ZDRAVNIKI in ...prikaži več ZAKONI v tej državi so NAD TABO.

  • zic 12:27 20.julij 2013.

    mislim, da ni normalna...

  • macko 12:32 20.julij 2013.

    še ena, ki je preveč jajc pojedla ? ko ko...

  • Bizgec 12:43 20.julij 2013.

    Vsejedi. Ne mesojedi, ne rastlinojedi - vsejedi.

  • Avatar mike1968
    mike1968 13:16 20.julij 2013.

    itak..hvala

  • labo 10:38 21.julij 2013.

    Na kakšnih osnovah trdite, da otrok za rast potrebuje meso?S takimi neprimernimi željami in trditvami, bi morali imeti konkretno osnovo, da lahko to napišete, sicer predlagam administratorju, da izbriše vaš NEPRIMERNI komentar.

  • labo 10:39 21.julij 2013.

    Upam, da to ni res, in da ste to napisali "na pamet", kot ostale vaše trditve.

  • Tjasa 10:50 30.oktober 2013.

    Nina svaka ti čast, te 100% podpiram! Še naprej delaj dobro za ljudi in živali! Tako ali tako bomo vegetarijanci kmalu v večini, in bodo mesojedci tisti, ki bodo "čudni", ker še niso prenehali jesti meso.

  • Oseba_ 19:35 20.julij 2013.

    ZAKAJ tej ženski dajete sploh prostor v medijih ?!?!?! Na tisoče in milijone naših otrok vsakodnevno uživa mlečne in mesne izdelke in so popolnoma zdravi in normalni !!!!!!!!!!! NE ZANIMA NAS VEČ KAJ TA ŽENSKA GOVORI !! Na medicinski fakulteti, ...prikaži več ki je Osenarca še videla ni , kaj šele uspešno zaključila z diplomo, vrhunski profesorji vsakodnevno učijo, DA DOJENČEK MORA IMETI STIK TAKO Z MATERINIM KAKOR Z DRUGIM MLEKOM , TER JESTI MESO !!! Take izjave kot jih daje osenarca , imajo enostavno preveč prostora, a si ga ne zaslužijo ! OTROCI PIJEJO IN BODO PILI MLEKO ŠE NAPREJ, JEDLI MESO IN BILI MOČNI, ZDRAVI ! Pa lep pozdrav

  • Mrcina 17:23 20.julij 2013.

    Jooj, ženska. S teboj je pa nekaj HUDO NAROBE !

  • Oseba_ 19:34 20.julij 2013.

    ZAKAJ tej ženski dajete sploh prostor v medijih ?!?!?! Na tisoče in milijone naših otrok vsakodnevno uživa mlečne in mesne izdelke in so popolnoma zdravi in normalni !!!!!!!!!!! NE ZANIMA NAS VEČ KAJ TA ŽENSKA GOVORI !! Na medicinski fakulteti, ...prikaži več ki je Osenarca še videla ni , kaj šele uspešno zaključila z diplomo, vrhunski profesorji vsakodnevno učijo, DA DOJENČEK MORA IMETI STIK TAKO Z MATERINIMI KAKOR Z DRUGIM MLEKOM , TER JESTI MESO !!! Take izjave kot jih daje osenarca , imajo enostavno preveč prostora, a si ga ne zaslužijo ! OTROCI PIJEJO IN BODO PIKI MLEKO ŠE NAPREJ, JEDLI MESO IN BILI MOČNI, ZDRAVI ! Pa lep pozdrav.

  • Oseba_ 19:36 20.julij 2013.

    In še nekaj , upajmo, da se njen partner zaveda ali si želi imeti potomce z tako osebo.

  • labo 10:35 21.julij 2013.

    Vsi ki komentirate "na pamet" in s tako agresivnostjo, se raje zamislite nad sabo, preden obsojate kogarkoli. Jasno je videti, da ste pojedli preveč mesa.Že zdavnaj so dokazali, da je lakto-vegetarijanska hrana najprimernejša za človeka. Če se nekdo odloči, ...prikaži več da bo izpustil še mleko in mlečne izdelke, je to njegova stvar. Nihče nikogar ne sili, da ne sme jesti mesa in mlečnih izdelkov. Tako kot vi tiščite svojim otrokom meso v usta, čeprav ga večina zavrača, se je pač Nina odločila, da bo svojega otroka vzgajala po svojih najboljših močeh in znanju. Dokazano je, da je v svetu čedalje več vegetarijancev in to največji delež pri bolj izobraženih ljudeh.Po mojem mnenju in slikah Nine, pa predlagam, da se Nina malo zamisli nad težavami anoreksije, bulimije in ortoreksije. Veganstvo je prepogosto zlorabljeno zaradi zgoraj naštetih težav.Nino pa predlagam, da se pozanima, kje imajo živali, ki z njimi lepo delajo in lahko od njih dobi mleko in mlečne izdelke, ki so za nj

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.