Magazin > VIP
63 ogledov

"S to slabo vestjo ne bi mogla živeti"

Nina Osenar Moj dragi zmore Ana Kovač za Planet TV
Nina Osenar, ki je že dobro leto veganka, je razkrila, da bi po enakih načelih vzgajala tudi svojega otroka. Vest ji ne bi pustila, da bi mu v jedilnik vključila meso in mlečne izdelke.

Priljubljena televizijska voditeljica Nina Osenar se je pred sedmimi leti odločila, da postane vegeterijanka, že eno leto pa je zagrizena veganka. V intervjuju za revijo Story je priznala, da se je v tem prepričanju našla in da je njeno življenje tako polnejše. Ravno zato bi tudi svojega otroka že od samega začetka vzgajala v veganskem duhu. "Po vseh informacijah, ki sem jih pridobila v zadnjih sedmih letih, bi bilo nepredstavljivo, da bi svojemu otroku v jedilnik vključila meso in mlečne izdelke, ker bi se ves čas zavedala, da ga v resnici zastrupljam. S to slabo vestjo pa ne bi mogla živeti," je razložila.

Ob tem je lepotička še povedala, da si nekoč želi postati mama, a zaenkrat pravi, da te vloge še ne bi mogla opraviti z odliko. "Na materinstvo še nisem pripravljena. Morda v petih do sedmih letih."

Slabi komentarji so se je dotaknili

Nina je v intervjuju spregovorila tudi o odnosu z mediji in priznala, da ji je marsikaj prišlo do živega. "Etiketa, ki so mi jo nadeli nekateri ne najbolj pošteni mediji, me je spremljala kar dolgo časa. Čeprav sem si ves čas govorila, da me slabi komentarji in stereotipi ne bodo prizadeli, so se me v resnici kar dotaknili," je povedala in dodala, da je sčasoma prerasla tudi to. "Če poskušaš svojo lastno identiteto graditi na tem, kaj o tebi pišejo tabloidi, potem se ti lahko hitro zmeša."

Komentarjev 14
  • Tjasa 10:50 30.oktober 2013.

    Nina svaka ti čast, te 100% podpiram! Še naprej delaj dobro za ljudi in živali! Tako ali tako bomo vegetarijanci kmalu v večini, in bodo mesojedci tisti, ki bodo "čudni", ker še niso prenehali jesti meso.

  • labo 10:39 21.julij 2013.

    Upam, da to ni res, in da ste to napisali "na pamet", kot ostale vaše trditve.

  • labo 10:38 21.julij 2013.

    Na kakšnih osnovah trdite, da otrok za rast potrebuje meso?S takimi neprimernimi željami in trditvami, bi morali imeti konkretno osnovo, da lahko to napišete, sicer predlagam administratorju, da izbriše vaš NEPRIMERNI komentar.