Magazin /magazin/vip
14994 ogledov

S to znano Slovenko se verjetno veseli tudi Janša

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 4krogci 12:03 12.januar 2026.

CSD je ze odreagiral in odvzel otroka in ga namestil v zdravo,ljubece okolje stran od teh sektasev?

• Dieta 14:43 12.januar 2026.

A je imel še tukaj prste zraven.....??? Saj se povsod vtika. Praska se tudi tam, kjer ga ne srbi. Janša naj si najde pošteno službo, da bo delal.

• maček 14:56 12.januar 2026.

Kako je znana?prvič slišim.no,sicer smo zgleda vsi slovenci znani,saj je nas samo miljon.

Leon 12:27 12.januar 2026.

Še ena ,ki je za sex brez greha ali brezmadežno spočetje .

Leon 13:33 12.januar 2026.

V nebesih se je vnel prepir, ko sva kalila nočni mir. Odkrival sem svet neznan, vsak poljub je zame bil vulkan. In ko enkrat bom umrl in ti boš daleč proč, ne mi sveč prižigat, spomni se na božično noč. ...prikaži več. “Aleluja baby, baby,” telo in dušo sem ti dal. Hvaležna si bila, ko Satana iz tebe ven sem gnal.

• hudini 13:42 12.januar 2026.

Jebo te srbijanska muzika da te jebala

• Ender3 15:02 12.januar 2026.

Madona, kolk up.imen se je danes logiralo na portal Žurnala. Še dobro, da kletni imenik sprotno posodabljajo. Kolk je ubogo to Janševo aktivistično propagandno orodje.

• Ender3 14:58 12.januar 2026.

Žurnal gre vse bolj vidno po poteh SN..Tam ničesar, kar ni v povezani z JJ ne pozabijo objavit. Še malo pa bo imel velečastni vse medije pod kontrolo. Ne pa tudi volilcev, hvala Bogu..

• Ender3 15:03 12.januar 2026.

Ojoj s to deklino se bo pa JJ hudo opomogel.

• irena213 17:25 12.januar 2026.

Mamica mamica srbela me je jamica pa še sprijelo se je...

• slovenski3 17:04 12.januar 2026.

Janša se veseli vsakega novega Slovenca, kar je dokazal že v preteklosti in bo dokazoval tudi med prihodnjim mandatom na čelu vlade.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.