Slovenija
1263 ogledov

Samozaposleni v kulturi odslej z višjimi urnimi postavkami

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 19:07 26.avgust 2025.

Ne razumem čisto tega saj se vsak sam odloči, ali bo privatnik ali zaposlen.In sedaj bo ta gospa pred volitvami ''socializirala'' še plačila za tisto kar naj bi plačeval trg.Zadnji kulturni dogodek, delanje norcev v monokomediji, pa ne iz kogarkoli, ...prikaži več mene, ki sem kupil karto. In sedaj ta ministrica tko kot vsak, vključno z JJ pred volitvami, vse za svoje. Miljon za zidanico, pravijo v Trški gori pri KK da jih 10 naredijo za ta denar, pa še nadzorne v to vštejejo. Ali je leva tako umazana in zakaj

• mirror 20:54 26.avgust 2025.

JJ pred volitvami nima dostopa do davkoplačevalske blagajne, Asta pa ga ima.

• atamama 20:56 26.avgust 2025.

S tem sem mislil katerakoli vlada pred volitvami...

Mehičanka76 00:45 27.avgust 2025.

Vsem zaposlenim, ne glede na vrsto zaposlitve, se nekako plačila urejejo, razen s.p.jem. Za njih je bila dana obljuba, da se jih bo zaščitilo, da se bo uredil trg prekarnega dela in kaj se dogaja, v kot ste stiska samozaposlene, ...prikaži več ki velikokrat nimajo niti druge možnosti za zaposlitev v svojem fohu. Levi, desni, rdeči, beli, mavrični, vsi požrejo predvolilne obljube.

• Plavi-mil 20:10 26.avgust 2025.

A za nevidno delo?

• 9fda3cb278e3014029b43d1afc5f5055682e9680 21:52 26.avgust 2025.

odsluđene prostitutke imajo ceno kar 30 evrov sem nekke prebral

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.