Šport /sport/kolesarstvo
29026 ogledov

Še en odlični slovenski kolesar nad Rogliča in njegove podpornike

Komentarjev 23
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar luckyss
    luckyss 07:12 16.september 2022.

    Ja, če bi fovšija gorela......Mnogi kolesarji Primoža nikoli niso sprejeli, ker je med njih prišel v "poznih letih" in to celo iz povsem drugega športa in jih potem za piko na i, v bistvu še osmešil...

    • res.no 08:27 16.september 2022.

      Tako je... poleg tega se meni zdi, da od kar je tadej v vrhu, so se ti cudezni padci zaceli... po mojem so se slo sefi naveza Hauptman in Eržen druzno spravili proti Primožu... na cesti se ga zdravega bojijo, ...prikaži večo, zato zdaj od kar je tadej v vrhu Primož čudežno pada na dirkah, da je eliminiran... in cudezno vedno se takrat zazene Tadej za prednost... tako je blo letos , kot tudi lani je v casu knockowta Primoža Matej sel naprej da se naredi cimvecja razlika do Primoža v gs.

    • res.no 08:32 16.september 2022.

      in tako tudi na Vuelto takoj v trenutku, ko se je videlo, da je napadel za zmago in bo pokril časovno razliko v gs in bi osvojil zgodovinsko četrto Vuelto (zagotovo bi jo) se cudezno zgodi spet padec in spet ...prikaži večt Barainovc, ki ga eliminira... ker je treba Primožu preprecit uspeh... ker je naveza Hauptman in Erzen na delu... in Hauptman je tako dobil svojega na oder, inbtudi Tadeja s tem tisci bolj naprej, ki je ljubosumen na Primoža in njegove dosezke, zato Primož zadnji dve leti čudežno pada.

    • Avatar bobnar53
      bobnar53 09:22 16.september 2022.

      res.no@, to sem že tudi jest razmišljal, da so se v tej ekipi spravili z hinavskimi potezami preprečit dirkanje Primožu? Pa še nekaj Bole, le kdo je to, do danes sem zanj slišal trikrat prvič, zadnjič in nikdar več!

    • miha.z 17:41 16.september 2022.

      Če ne spremljaš kolesarstva pač ne veš kdo je Bole. Večina vas je začela spremljat kolesarstvo šele potem ko je Rogljič začel zmagovat. Kar se pa tiče padca pa ja, šprint je šprint, glede na posnetek je res bolj kriv ...prikaži več Wright za Rogljičev padec, čeprav je v šprintih tega veliko, zaletavanja, Rogljič je imel smolo da ga je zapel za balanco in se ni mogel rešit.

  • h4ck3r 08:43 16.september 2022.

    Uf...ko bereš te komentarje našin "vrhunskih" kolesarjev...samo nekaj bom napisal...upam da se nadzor s strani wade nadaljuje še naprej, saj tile bahrain-ovci nimajo ravno vse razčiščeno...bravo Tratnik za prestop.

  • res.no 08:14 16.september 2022.

    Bole... se en pripadnik Bahraina... zdaj se mi vse bolj s tem njihovim oglasanjem potrjuje misel, da imajo nekaj zadaj, da imajo ocitno slabo vest pa se zato oglasajo. Lkubosumni so na Primoža vsi, ker ne dirka za ekipo slo ...prikaži več sefov in je uspesen, in mu ocitno mecejo polena pod noge. Tile pasci niso nakljucje je vse bolj jasno in Primož je zal žrtev tukaj. Kako bo cedezno kar naenkrat zacel toliko padat, prej ni nikoli...

  • res.no 08:17 16.september 2022.

    Sicer pa je Blaz o smešen Bole s tem komentarjem o tem da kdo ne pozna dirkanja... Bole Primož GA POZNA IN DIRKA IN OCITNO POCNE TO KREEEPKO BOLJE KOT SI TO POCEL TI IN KOT TO DO SEDAJ POCNE ...prikaži več MATEJ. Tako ce se ze obesas na znanje in s tem povezane komentarje... Primož je po dosezkih profesor za vaju in ce je on rekel, kar je rekel in on je bil fudi udelezen, poleg tega je Fred sam povedal po etapi, da je sel levo. Potem je jasno da ima Primož prav!...

    • res.no 08:21 16.september 2022.

      *blazno... sicer pa v mojih oceh ta dva od Bahraina sedaj dokazujeta, da mora biti nekaj zadaj, da ocitno ni naključje tole ponavljajoce se spravljanje Primoža iz dirk... ocitno imako slabo. est, pa se zato oglasajo in vzigajo v obrambnem ...prikaži več odzivu, ceprav jih noben ni vprasal. Zdaj se bolj verjamem, da bi znal za aferami, ki do jih mel pred tdf bit kaj resnice.

  • Avatar pantani
    pantani 09:56 16.september 2022.

    Tukaj se lepo vidi,da ga je Wright zadel z roko oz. balanco!!! https://www.youtube.com/watch?v=-GEi7xFY0Qw

    • res.no 10:03 16.september 2022.

      Tako je se posebej pocasen posnetek je zelo nazoren

  • marusa98 16:54 16.september 2022.

    toliko padcev kolesarjev, kot zadnja leta, ne pomnim. So pa tudi nevoščljivost naredila svoje.

  • munja 08:22 17.september 2022.

    Zadnje čase je vse preveč padcev, kar kaže, da ne more biti naključij, ampak nekdo to dela načrtno, mogoče je vmes tudi kakšna podkupnina, nikoli se ne ve.

  • Pepe007 08:15 16.september 2022.

    Prešeren je zapisal: "le čevlje sodi naj Kopitar". Mnenja kolesarjev nekaj štejejo, ostalo pa so razni nepotrebni izpadi. Predvsem izpad tistega, ki nekoga drugega imenuje "papak". Ni vreden, da mu napišem ime.

  • rd2dmk2 08:11 16.september 2022.

    torej, kot sem jest gledal posnetek je edino Roglič vijugal po cesti, vsi ostali so šibali v ravni črti. ok . pustmo brezveznega jadralca z njegovi nenumnimi izjavami glede kolesarstva in naj se tisti jadralec izkaže z enim podakom.. kako ...prikaži večo to velja na vodi.. pri jadranju.. kdo ima prednost , ko je v zavetrju in podobno.. naj tisto komentira, šustar, nesramni. za ostale pa.. ja naš je.. žal. tudi naši so lahko "žleht", mar ne ?

    • andrej00 09:49 16.september 2022.

      odličen komentar

    • Avatar pantani
      pantani 09:55 16.september 2022.

      Ni res,Roglič je bil četrti,ko je iz ozadja priletel Wright in ga zadel z balanco oz. roko,da ga je spodneslo!!! https://www.youtube.com/watch?v=-GEi7xFY0Qw

    • rd2dmk2 15:02 16.september 2022.

      pantani jest imam tud posnetek, tegale pozorno poglej od 11 do 14 sekunde, ko je roglič čisto cam na svoji strani ceste in se potem vrine v skupino. ja kot jastreb med kure. kaj bi zgubil če bi bil na ...prikaži večna svoji strani, v ravnini. ni bilo ovinka . šel je v zavetrje. pa je pač dobil svoje. https://www.youtube.com/watch?v=vnHWahNyC6Y in kam naj bi šel drugi kolesar po tvoje? v bando med gledalce. pošteni bodite in priznajte lepo, sam sije kriv.

  • radovednica 07:45 16.september 2022.

    Tale Rogliček je štor vseh štorov, zdaj ko je v tretjem planu in vedno večkrat na tleh kot na kolesu in ga vsi puščajo za seboj, pa išče "dlake v jajcih". Neha naj, saj itak z njim že leta ni ...prikaži več nič. No ja, kronometer, če mu progica paše in je sam, še gre, v karavani pa je "prvak nerodnosti in štorovstva". Za ta zadnji padec je enako kot na Touru izključno kriv sam. Štor zahojeni.

    • res.no 08:07 16.september 2022.

      kako mora v duso bit zlobna oseba, da take pise... ti si tud ljubodumno na. jrgovr dosezke, da se naslajas nad clovekovimi padci ane...

    • Avatar pantani
      pantani 09:50 16.september 2022.

      Tipična zafrustrirana desničarka,ki ga verjetno že dolgo ni fasala!!!

    • smoljo 11:29 16.september 2022.

      A da od njega ze leta ni nič ,haha ,ti pa zgleda res ne splemljas kolesarstva ...olimpiski prvak v tt na zadnjih igrah ,par let številka 1 v kolesarstvu ...3x zmagovalec vuelte zaporedoma ...a še naštejem ... ce ga nebi ...prikaži veči torpiedirali bi mev jo še letos in lani rumeno ...zakaj pa drugi nimajo uspehov ...bahrain recimo ...

    • munja 08:20 17.september 2022.

      radovednica, pojdi raje cesto pometat, bo mogoče več koristi od tebe. Ne komentiraj, če ne poznaš stvari in ne žali vrhunskih kolesarjev, zafrustriranka.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.