Slovenija
216 ogledov

Se nalezljive bolezni res vračajo: Smrti zaradi ošpic

Komentarjev 38
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 23:27 14.marec 2017.

  Jah saj... enim vam ni pomoči MPH. Imate religijo cepljenja pač.... ne pa dejanske slike in zgodovine. Bleh. Zato pa... če mislite, da vam cepljenje pomaga, se cepite. Mi se ne bomo več, ker še vedno saniramo posledice. Zdravje pa ...prikaži več si varujemo z ZDRAVO KMEČKO EVOLUCIJSKO LOGIKO - Imunskim sistemom in se tudi ne sekiramo, če nosite cepilne viruse naokrog, znamo sami poskrbeti za zdravje, ker zaupamo miljone let stari evoluciji, jo podpiramo in ji pomagamo, ne hromimo. Ampak zanimivo.... star si 60 let, pa jezik opletaš kako drugi varujejo necepljene - sam nisi POPOLNOMA NIČ BOLJŠI OD NECEPLJENIH - tvoja "cepilna imunost" je že popustila davnih cca 40 let nazaj.

 • boksi 16:24 14.marec 2017.

  1. Tetanus ni nalezljiva bolezen!2. Tetanus ni otroška bolezen - zboli lahko vsak!3. Tetanus je toksin, torej strup - proti strupu pa ni cepiva!Ostalih navedb (ki dejansko spadajo v srednji vek) pa niti ne bom komentirala. ...prikaži več Predlagam branje znanstvene monografije 'Ideološki konstrukti o cepljenju' avtorice dr. Mateje Černič, potem pa boste lahko za odtenek bolj informirano komentirali cepiva.

 • mph 14:39 14.marec 2017.

  To kar govoriš, si izmišljaš sproti ali pa bereš iz zarotniških virov. Proti tetanusu cepivo je praktično 100%, če dovolj zgodaj, marsikatero drugo cepivo tudi ... žal pa ja, če si to umišljaš, tudi cepiva niso vsemogočna kot niso zdravila, ...prikaži več vedno so neki limiti. V primeru izbruhov redno zbolevajo skoraj izključno necepljeni, ki so jih to takrat ščitili sploh pred izbruhi cepljeni. Zato je precepljenost pomembna. In če imaš doma nekoga bolnega ali nekoga, ki zaradi teh ali drugih razlogov ne sme cepiva, mu se največ pomaga tako, da se ostali vsi cepijo.Nekaj drugega pa je zločinska malomarnost, ki pa se lahko zgodi, pri proizvodnji cepiva, vendar z vsemi vpeljanimi varnostnimi sistemi (ki so bili tudi na račun preteklosti in izkušenj) je to danes skrajno malo verjetno. Rizik, da se vrne polio ali neka izredno nevarna bolezen, je prevelik. Cepiva so nuja, če se nočemo vrniti v srednji vek in čase pred izumom cepiv, ko bi po tvojem teh bolezni sploh ne bi smelo biti.

 • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 10:49 14.marec 2017.

  ... morda pozabljaš iz zgodovine, da je kontaminacija cepiva za otroško paralizo zaradi uporabe okuženih celic šimpanzov se ustvaril razmah HIV-a, enako velja za HPV, za katerega sploh niso vedeli da obstaja v okuženih celicah in niti tega, da zna ...prikaži več delat štalo v telesu ob pravih pogojih. Morda pa si ti prešprical zgodovino in sedaj špricaš še celo življenje...

 • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 10:46 14.marec 2017.

  Ti tudi MPH.... morda pozabljaš da je virulenca tista, ki povzroči izbruhe.... morda pozabljaš, da kljub 100% precepljenosti ob visoki virulenci oboli tudi 65% CEPLJENIH... morda pozabljaš, da včasih ni bilo astem, dermatitisov, alergij, nevroloških poškodb, epilepsije na vsakem 20. ...prikaži več otroku.... morda pa živiš v kokonu, da se ne zavedaš hudega nazadovanja zdravja v zadnjih desetletjih... morda pa si star le 10 let in ne bereš zgodovine... morda pozabljaš, da so cepiva sama povzročala epidemije otroške paralize, kjer je bila že izkoreninjena... morda pozabljaš, da se je oslovski kašelj prilagodil cepivom in je odporen, tako kot so postali antibiotiki... morda pozabljaš brat še kaj drugega kot zurnal24, pa stric Google bi ti pokazal tudi zadnje raziskave v Italiji in Nemčiji, kjer so ugotovili da je v cepivih poleg večjih doz kot je dovoljeno v vodi - aluminija, živega srebra in celo, ne boš verjel URANA!!!... morda pozabljaš iz zgodovine, da je kontaminacija cepiva za otroško paralizo zar

 • boksi 16:12 14.marec 2017.

  Zanimiv je zapis, da je zbolelo 12 zdravstvenih delavcev: človek bi pričakoval, da so bili cepljeni. Cepiva pa zagotavljajo (skoraj 100 %) imunost, kajne? In to za vse življenje. Res ne razumem, čemu takšna panika cepljenih. Saj so vendar zaščiteni.<br ...prikaži več />Ljudje božji, začnite že malo s svojo glavo razmišljat: če je v Sloveniji recimo 89 % precepljenost, to ni precepljenost prebivalcev, ampak le otrok (odrasli smo bili cepljeni že o, ho, ho nazaj in je učinek cepiva že zdavnaj popustil - nihče ne zna povedati vsaj okvirno kdaj). Otrok je približno 20 % celotne populacije (pa ne štejem imigrantov, turistov, priseljencev itd., ki morda niti niso cepljeni, ker prihajajo iz držav, kjer cepljenje NI obvezno), torej je dejanska precepljenost PREBIVALSTVA manj kot 20 %.Že kaj bolj jasno kdo koga zavaja?!?

 • mph 16:03 14.marec 2017.

  Tebe varnostni paz 100% v primeru trka obvaruje smrti? Verjetno ne in samo čudak lahko to pričakuje. Dejstvo pa je, da drastično zmanjša rizik invalidnost in smrti v veliko primerih. Tu pa tam pa celo kdo preživi ravno zato, ker ...prikaži več NI bil privezan. In zato bi zdaj nekdo prepovedal pasove?

 • mph 14:43 14.marec 2017.

  Sem v klubu 60 in v življenju sem tudi že videl marsikaj, probal, .... osebno, ne prijatelji v debatah, ne sorodniki, ... ne poznamo ENEGA SAMEGA SAMCATEGA PRIMERA škode zaradi cepiva. Niti enega samega samcatega. Vse kar je bilo je ...prikaži več bilo max malo rdečice na mestu vboda. Izjemna zanesljivost. V skoraj vseh ostalih primerih je šlo za neko bolezen, ki se ja pać zgodila kot se pač zgodi, slučajno se je pokrilo s časom cepljenja.Nekaj drugega so morebitne alergije, ker so soje pridobivali na bazi jajc, če je kdo alergičen ima seveda lahko hudo reakcijo.Je pa zasluga paranoikov, da se vračajo že praktično iztrebljene hude bolezni, ki so gravitirale še samo v revnih državah. In se potem prenesejo drugam.

 • dchello 14:17 14.marec 2017.

  Not long after it was introduced, the first measles vaccine was actually found to manifest worse symptoms of measles in vaccinated patients than if they hadn't gotten the vaccine at all. The vaccine also suppressed the normal rash and fever ...prikaži več associated with measles, obstructing the normal immune response and ultimately leading to future health problems for vaccinated individuals once they reached adulthood."[W]hereas natural measles exposure generally left the person with reliable lifelong immunity, measles vaccines leave the individual with waning immunity," adds IMCV. "This dynamic of waning immunity means we will probably see measles epidemics even in highly vaccinated populations."

 • izRODEk 08:23 14.marec 2017.

  Eno je vprašanje, ali so cepiva v redu ali niso in samo vesel sem, da se s tem vprašanjem ne rabim ukvarjat.Drugo je pa zaupanje do oblasti, ki je do skeptičnosti do cepiv privedlo. Zahodna oblast je tako ...prikaži več pokvarjena, da ji praktično zaupajo zgolj še debilne ovce (tisti se tudi ne sprašujejo o ustreznosti cepiv). Ostali pa v njih dvomijo. Posledično tudi v vsebnost cepiv.Če bi imeli normalne oblastnike, bi se tudi zaupanje v cepiva povečalo.Potrebno se je rešiti psihopatov na oblasti, s cepivi naj se ukvarjajo zdravniki in znanstveniki.

 • moder 14:47 15.marec 2017.

  jaz sem pa bil vedno prepričan da je to bila uvedba higienskih standardov v zdravstvu,... težko si predstavljam kirurga brez rokavičk in z črnimi nohti,...

 • dchello 14:16 14.marec 2017.

  "What you may not have heard, is that by 1963, the death rate from measles in the United States had already dropped by approximately 98%," explains the International Medical Council on Vaccination (IMCV).http://www.naturalnews.com/048518_measles_vaccines_CDC_data.html

 • PPiikkaa 08:30 14.marec 2017.

  Cepljenje zmanjšuje odpornost prebivalstva in na dolgi povzroča še več bolezni. Mogoče je Veliki brat ugotovil, da je Zemljanov preveč in je treba zmanjšati njihovo število. Ko pade imunski sistem prebivalstva sledi epidemija umiranja. Cepljenje je prikrito zastrupljanje prebivalstva, na ...prikaži več dolgi rok. V srednjem veku so osebe, pokriei s kapucami hodile po svetu, z dolgo palico mahali okoli sebe in raztresali kugo. To je smrt s koso. Sedaj se to dela malo bolj prefinjeno.

 • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 23:07 16.marec 2017.

  Huda, prehuda smrtnost ošpic, zato so uvedli cepljenje... Koliko huda, si preberite iz zgodovinskih virov, ki so zbrani tukaj.https://www.logicno.com/life-and-style/kako-je-polemika-o-cjepivu-vakcini-protiv-ospica-otkrila-nepoznate-informacije.html

 • moder 14:53 15.marec 2017.

  Kaj pa zgodbe slovenskih staršev, ki jih stroka ignorira? Stric Google bo že vedel, ampak je treba vprašat znati, Ali so stranski učinki po cepljenju redki in blagi...

 • moder 14:50 15.marec 2017.

  aja avtorica si? potem bo pa ta mesec šel skozi malo lažje a ne. Mimogrede si zasledila tudi kaj o protestih v Romuniji glede korupcije v zdravstvu v Romuniji? Res so za zgled in vzor kako se stvari peljejo,... Naša ...prikaži več stroka se pozorno uči in se poslužuje iste propagande,... A nede...

 • jezero 07:27 15.marec 2017.

  Cepiva in antibiotiki so rešili največ življenj v zgodovini zdravljenj!

 • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 23:29 14.marec 2017.

  In ne mi o 1 na miljon mitologiji, če že sam PROIZVAJALEC trdi, da je smrt po cepljenju 1/100 000, možganske poškodbe 1/10 000, da ne govorim o avtoimunih boleznih, ki se pojavljajo (po navedbah PROIZVAJALCA) 1/100 - 1/500.

 • mph 22:08 14.marec 2017.

  Tetanus ni gripa seveda, smrt pa prepreči samo CEPIVO.

 • Majazmaja 19:17 14.marec 2017.

  Tetanus povzroča nevrotoksin tetanospazmin gram pozitivnega anaerobnega bacila Clostridium tetani. Tetanus se lahko prepreči s cepljenjem s tetanusnim toksoidom. Preden klatiš bedarije in se smešiš, vprašaj Google.

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.