Slovenija
70 ogledov

Se pripravljamo na izredne razmere?

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 20:54 29.november 2012.

    Največji sovražnik slovenske države je Majer, vsaj glede tega ni dvoma. Odtehta vse zunanje in notranje sovražnike, ki jih je kdaj koli imel naš narod.

  • privat 21:11 29.november 2012.

    in kaj je to čudno?? Vojsko poslati nad državljane?? Sej so fašisti..kdo sploh dvomi v to??Pokradli so vse ..tudi našo bodočnost in imajo še za krasti nekaj malega(slaba banka)..ko pa bo še to pokradeno (zaradi neke krize..bla bla) bojo zbežali....nam ...prikaži več pa pustile neke kredite ,ki jih nemoremo izplačati..in vsekakor jih nebomo želeli izplačevati ..oz. se ne bo dalo več kje vzeti...Vprašanje pa je če se vojska nebo ubrnila proti fašistom?? Z fašisti si vedno pokraden in generali bojo tudi krajšo potegnili...vse zaradi peščice ljudi ,ki dejansko misli da lahko dela kaj hoče....

  • allstarr111 21:37 29.november 2012.

    Branit narod je eno, zatret upor naroda pa je drugo, jest grem stavit da tisti trenutek ko bo prvi vojak postavljen da naredi red med protesti, smo avtomatsko v diktaturi. Verjamem pa da noben ni tolk neumen da bi se ...prikaži veče upal kaj takega izvest.

  • Žurnalček 12:00 30.november 2012.

    Ne , kje pa, zanimalo ga je kako imajo spucane čevlje, ali imajo dosti paste za njih ali je v kapi predpisana igla in cvirn in ali imajo zadaj na špeglčkih , res prilepljene slike nagih bab !

  • Scott 02:38 01.december 2012.

    Protestniki v Murgle,tam je leglo komunističnega zla,enega redkih še na planetu zemlja,tja k bolanemu umu,če želite,da Slovenija spet zadiha s polnimi pljuči !

  • Oseba_ 21:05 29.november 2012.

    vojsko poslat na državljane ?!?!??!?!?!?!?!??!?!??!??!??!!??!?!?!

  • privat 07:49 30.november 2012.

    mamo mi genarale ,ki razmišljajo z svojo glavo ..ne pa z ritjo..

  • dragec 08:38 30.november 2012.

    Upajmo, da vojska ne bo uporabila znanje in opremo s katero se je urila za preganjanje demonstrantov na kosovu - vojsko ne nasegaj Janši!!!!

  • Žurnalček 12:06 30.november 2012.

    Prvi vojak na cesti pomeni konec SV , isto kot je pomenil prvi vojak JLA na isti cesti. Komandnti, oficirji in podoficirji, zavedajte se samo, da so jugooficirji imeli kam pobegniti, vi pa nimate kam. Je vse povedano ? Je.

  • Žurnalček 12:22 30.november 2012.

    Kdo verjame v verjetnost , da bi ta bolnik dogovoril z Sanaderjem, če bi bil še na oblasti , takšen mednarodni incident na Dragonji , da bi tja poslal pod pretvezo obrambe vojsko, v resnici pa delal Vojni puč ! ...prikaži več Plusi verjamete- minusi ne verjamete , da je tolk pokvarjen .

  • Luka Lovše 19:29 29.november 2012.

    Tudi sam sem prisegel leta 1995, da bom branil slovenski narod, pa da vidimo če je res vojska pripravljena to storiti tudi danes, policija očitno ni:(

  • wester62 22:08 29.november 2012.

    verjemite,ga je janša sposoben in brez vsake slabe vesti bi poslal vojsko nad ljudi,samo da zadrži svoj stolček. upam pa ,da obstaja mehanizem ,da to prepreči ali pa imajo vojaki in policaje več človeške vesti in lastnosti kot jih ima janša.

  • feferon 16:02 29.november 2012.

    A bi se fantki politični tudi doma radi špilal z orožjem in po lastnem ljudstvu udrihal. Še ta uboga 2 000 000 kolikor nas je , bo zjeb..al. če vas je ljudstva strah, potem ga preveč ser.jete, se vam ne zdi?

  • crvit 17:29 29.november 2012.

    Majer želi pobijat narod zato sklicuje vojsko sramota majer najprej pojdi na sodišče in v arest ter odgovarjaj za svoja podla dejanja potem pa bejž v Argentino

  • KOJAK 18:17 29.november 2012.

    Nekoč je nek nori general izjavil: "Za nemile događanja u RS punu odgovornost nose i sredstva informisanja i uređivački odbori tih listova. To su novine, gdje Komunisti nisu izvršili svoje zadatke, što jim jih dade Partija i narod. U napadima ...prikaži več na politiku SK prednjače u prvom redu Mladina, gdje su se skupili neki mangupi, koji bi hteli svoje uske interese progurati u ime naroda. Spremni su čak na to, da zloupotrebe poštenje građana, koji ne vide u tome antidržavnu propagandu i njihovu rušilačku politiku! Politićka uprava MNO će ućiniti sve, da se takve državne neprijatelje onemogući, pohapsi i procesira! Gen. puk. načelnik štaba JNA Blagoje Ađić s.r." Podobnost z današnjimi dogodki je zgolj naključna, tako kot sestanek Janše z generalštabom slovenske vojske in vodstvom policije.

  • basic 19:59 29.november 2012.

    po moje se tale tiskovni predstavnik slovenske vojske sam distancira od tega kar so če so napisali vojaki, res nevem zakaj vse dajejo vse na enega in vse eden za vse govori dejte priložnost navadnim državljanom možnost da povedo svoje ...prikaži več mnenje pa vse eno ali si v službi domovine( vojska) ali policiji dejte priložnost ljudem za njihove poglede ne pa nekaterim ki jih eden ustoliči in mora delati tako kot nadrejeni reče. na žalost je pač tako :(

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.