Slovenija
90 ogledov

Sedem kilogramov na suhljati deklici

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • OF 07:37 09.september 2015.

    Naša vnukinja 8,3 kg, hodi pa v peti razred. Je hčera kupila nastavek s koleščki, podobno je rolki, sam tudi to ni rešitev

  • Senior 17:39 08.september 2015.

    Vladajo nam totalni "banana šolmojstri"!

  • Barbara Jenko 20:24 08.september 2015.

    Madona, od leta 2004 si že prizadevajo za lažje torbe.... Me zanima kakšno plačo imajo, če jim v 11. letih še ni uspelo zmanjšati vsebino torbe...

  • Gandolf 22:21 08.september 2015.

    Barbara!Če je 1€ je previsoka!

  • zdrej 11:47 09.september 2015.

    Ne razumem zadnjega dela tvojega komentarja. Malo si poglej, kaj delajo območja, kjer šol ne poznajo, in območja, kjer poznajo šole. To da se pa uči tudi napačne stvari pa sva midva/mi (starši) skoraj toliko krivi, kot tisti, ki pripravljajo program.

  • zdrej 11:49 09.september 2015.

    Kot starš v svetu šole lahko zaženeš iniciativo za e-učbenike/delovne zvezke. Seveda je treba poskrbeti tudi za tiste, ki e-zadev nimajo na voljo. Jih je kar nekaj.

  • smejka 19:40 08.september 2015.

    Kako naj takšna vlada vodi državo,če v dobrih desetih letih ne zmore zagotoviti malčkom,da imajo lažje torbe?Mislim,da ne potrebujemo več volitev...nesmiselne so-kot bi se šli show SLOVENIJA IMA TALENT

  • westal 06:39 09.september 2015.

    Kje so časi, ko smo mi hodili v šolo? Ime si tablico in kamenček za pisanje ter krpico ali pa gobico za brisanje napisanega. Vse skupaj je bilo lažje od kilograma. V dobi računalnikov pa otroci tovorijo več kilogramov nepotrebnega ...prikaži več papirja v šolo. Naj odstopi vsaka vlada, ki tega ne zna rešiti v pol ure.

  • maltukajmaltam 09:21 09.september 2015.

    No, sej mamica je lepo napisala: "Največji absurd pa je ta, da sem za vse te šolske potrebščine odštela preko 300 evrov! 300 evrov zato, da se mojima otrokoma vsak dan lomi hrbtenica!" Plačala je za to, da svojemu otroku ...prikaži več dela škodo :))) . Kakšna ironija. Pa tuki še ni konca. Plačala je tudi za to, da pošlje otroka na programiranje-beri šolanje v naše ( in svetovne ) vrle Pruske šole. Malo si preberite starši, kaj pomeni šolanje in iz kje izhaja.

  • Gandolf 20:07 08.september 2015.

    Tiste ki so dali to izjavo na ministrstvu in v 10 letih storili nič bi morali takoj odpustiti!!!Dokler jih ne bodo se tudi nič ne bo spremenilo.Moja otroka sta že polnoletna in očitno se v teh letih ni spremenilo nič!

  • leonardo 07:41 09.september 2015.

    In naši vrli poslanci in oblastniki mislijo rešiti državo. Dr.k pa takšna država z vsemi vodilnimi vred. Pa saj je med njimi tudi kakšen od staršev, ki ima otroka s takšno težo na hrbtu. Seveda tega ne ve, ker se ...prikaži več mu gotovo ne ljubi ustati ob 7 uri, da bi mu pomagal naprtiti te teže. Vsako jutro preklinjam, ko dvigam torbo in jo pomagam naprtiti našemu otroku. Vsak dan ko pride iz šole privleče torbo, ker jo ne more več nositi vso pot od avtobusa. Sram vas bodi, res niste vredni pol fajfe mrzle vode, ko že toliko let ne naredite v tej smeri NIČ in še enkrat NIČ.

  • BojanBojan 12:09 09.september 2015.

    "Za zmanjšanje teže šolskih torb si prizadevamo že od leta 2004," Jaz si že 20 let prizadevam shujšat... He he he he...eno je prizadevati, drugo pa storiti! Še drug absurd; "Polna šolska torba naj ne bi ...prikaži več presegala 10 odstotkov otrokove teže."Zdaj, al imamo presuhe in premalo težke otroke, ali pa pretežke torbe. Ministrica, kaj torej imamo?!Brezplačno osnovno šolstvo za 300€, presuhe in prelahko otroke ali morda pretežke in predrage torbe?!Res bi vas človek nekam poslal...nazaj v osnovno šolo. S tem, da v osnovnem šolstvu nenehno nekaj varčujete, režete, odvzemate in krajšate, v visokem šolstvu pa plačujete projekte, avtorske in podjemne pogodbe, ustvarjate projekte, katerih osnoven namen je, da si dekani/nje in njihovi bližnji sodelavci v 10ih letih "naberejo na 100.000€ dodatnega zaslužka! Seveda, ob 2500€ mesečne plače!Komentar?!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.