Slovenija
800 ogledov

Sedem tisoč evrov za en dan dela

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Gogolino 22:27 05.oktober 2016.

    ŽALOSTNO da smo ukinili obvezno služenje vojske... res žalostno."Mulci" so se vsaj navadili ali pa naučili kaj je red in disciplina in predvsem kaj je spoštovanje...Tako imamo pa sedaj "mulce" razvajene k strela, ki mislijo, da lahko naredijo ...prikaži večo in počnejo kar jih je volja.Vojska je iz dečka naredila moškega, ukrotila še tako razvajene in trmaste fantiče in jih naučila nekaj pomebnih vrednot.Slovenija v današnjem času sploh nima vojske v pravem pomenu besede.Si sploh ne predstavljam, kaj bi se zgodilo v današnjem času, če bi SLO padla v vojno ?Kaj, bi vsi "desci" verjetno čakali kaj bi se zgodilo in kdo bo posredoval ? NATO ?A bodo državo branili samo deci od cca 40. leta dalje ?Sramota... UVEDEL BI NAZAJ OBVEZNO SLUŽENJE VOJAŠKEGA ROKA !!!

  • allstarr111 23:44 05.oktober 2016.

    Ja kaj mislš kaj bi blo, verjetno bi selfije delal dok neb ujel metka, mam pa prcej močn občutek da če pride do tega bo pri nas precej več posiljenih mulcev kot bab, ker one se vsaj brant znajo, te ...prikaži več smrkuci pa en zglede večju derpe kot drug, kr tekmujejo kdo bo bolj nališpan in kno ma boljš mobi in sončne špegle ter frizurco, da bi tekmoval kdo jih bo več napiču to pa jim itak ne pade na pamet, tako da funtje slabo se vam piše če pride do kakega sraja. JEST pa ne primem puške več za nobenga politika, zase ja, če treba koga v obrambi skratit za glavo, a za državo to pa nikol več, še za tazadnjič mi je žal, mogu bi šila in kopita pobrat čez mejo in boli me K.

  • Gogolino 09:21 08.oktober 2016.

    Ja ja ja... že po tvojmu vzdevku se vidi, da spadaš v skupino "težkokategornikov"...Res luštkano tale kamp za razvajene... bla bla bla.... točno o takih kot si ti, sem pisal v mojem prejšnem komentarju.Kdo pa ni miroljuben ? ...prikaži več? Pa smo včasih vseeno moral v vojsko in se marsikaj koristnega naučil....Pa ne primerjaj SLO z USA... po tvoji logiki bi se potem že 16 let do 40 in več let nazaj že vsi med sabo pobil ???!!!

  • Avatar Leon
    Leon 08:43 05.oktober 2016.

    Javni uslužbenci pač sledijo konceptu svetih krav iz akademskih štal ,ki so vedno v pripravljenosti ......................KAKO NATEGNITI DRŽAVLJANE !

  • eosss 15:06 05.oktober 2016.

    Ta naša preljuba vojska je itak ena farsa, ne moreš se it tako malo na pol, kot se to gre naša država... ali imaš vojsko, kot se reče, ali je pa nimaš... ne pa nekaj na pol opremljeni, na pol ...prikaži več pripravljeni, poklicni vojaki na minimalcu, pa cel kup rezervistov za 153€ na mesec v vprašljivi pripravljenosti...

  • dragec 17:00 05.oktober 2016.

    SISTEM POGODBENEGA VOJAKA ŽE PAR LET SLOH NE DELUJE

  • Lavdan 17:35 05.oktober 2016.

    To s temi rezervisti je velika bedarija. Po tej logiki bi morali vsi moški od 20 do 60 let dobivati dodatek, saj smo po državljanski dolžnosti vsi rezervisti.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 10:19 06.oktober 2016.

    Sem miroljuben in ne predstavljam si da bi mogu bit v vojski pa tud če ne bi imel nujno veliko opravka z orožjem.

  • nostradamus 10:14 06.oktober 2016.

    in potem italijanska vojska podarja nasim vojakom prehrambene pakete da lahko prezivijo sramota ki sega do neba ce bi imeli predsednika in ne lutko bi ta odstopil isti moment ko so vojaki dobili to pomoc posranci v parlamentu in vlada ...prikaži več izvoljena od ljudstva lahko vas je v dno duse sram, sram da ste slovenci ki skrbijo le za svoje riti tisti ki naj bi vas pa branili pa naj delajo za 600eur vojska in policija bi morali zdruzno stopiti pred politike in zahtevati cloveka vredno placilo za delo ki ga opravljajo.

  • Janez_53 11:18 05.oktober 2016.

    In ministrica nam v obraz laže kako racionalno trošijo denar!!! Bedna država, bedna politika in beden narod, ki to stoično prenaša!!!

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 10:19 06.oktober 2016.

    Če se uvede spet obvezno služenje vojske bom naredil vse da se izognem; če ne druzga z civilnim služenjem. Ni vojska zame. Rajš bi imel kamp za razvajene tko k majo v Angliji če se ne motm. Tist je luškano; ...prikaži več hodš cele dneve po naravi; pogovarjaš se; spiš utrujen ampak zadovoljen. Nič telefonov; nič priboljškov; sam lep luškan ampak močan odklop narave za par tednov. Dovolj da da človeku mislt kaj narest iz samga sebe; da najde notranjo moč.Če bi imel pa obvezno vojsko bi pa to pomenil popularizacijo vojske v nezanemraljivem delu: kar pomeni večja želja po nošenju orožja; kar vodi vsaj v ZDA v več streljanj in smrti po nepotrebnem. Tako zaradi sumov da ima nekdo orožje kot tudi zaradi uporabnikov orožja samih. V kamp grem pa brez problema, ni prijetno ampak že zarad tega ker nisem v organizaciji narejeni za ubijanje(ki je sicer do določene mere tud potrebna; ampak ne v smislu popularizacije): vojski. sem vesel. Sem miroljuben in ne predstavljam si da bi mogu bit v vojski p

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.