Slovenija
119 ogledov

Šentilj poka po šivih

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 22:01 23.oktober 2015.

    Ogledalo boli. Demonstirial sem negativ vasega filma. Obrambni mehanizem je, da sem jaz pacient. :) Nisem tukaj, da vas spremenim, za osebno cistko je vsak odgovoren sam. Še enkrat preberite vse svoje komentarje in dojeli boste ves rasizem, strah in ...prikaži več gonjo , ki jo zganjate. A je to nezadovoljstvo s samim seboj, strah ali kaj drugega. To boste morali pa sami pri sebi spucat. Vse to geopoliticno nabijanje pa lahko kam obesite. Bom se bolj drzen. cez pet let vam bodo ti ljudje ponujali delo in redno zaposlitev. Koliko bo sele to tezko sprejeti. Cimprej zacnite s katarzo.

  • Avatar čavez
    čavez 09:18 23.oktober 2015.

    http://pandora.kreativisti.org/svedska-imigrant-silovao-trogodisnje-dijete-ured-za-imigraciju-pokusao-zataskati-zlocin/

  • mp5 12:39 23.oktober 2015.

    jakec ne jih branit tu na portalu, pejd jim pomagat na mejo al pa v begunske centre. Aja pa mimgrede jim povej še, da si ateist, pa boš pol nam povedal kako so ti vrnili "ljubezen", ki jo tu tako opevaš.

  • jakec1575 13:38 23.oktober 2015.

    Koliko vrec si ze poslal, a si nalagal kombi? ;) Ne ti meni, mali naci. prav zabavni ste. Moram reč.

  • Koka 16:20 23.oktober 2015.

    Pacient !

  • Presvetli 16:54 23.oktober 2015.

    Kdo je št.1?

  • Presvetli 16:58 23.oktober 2015.

    Ni mu pomoči!En čas si še lahko na nivoju vendar te slej kot prej prepriča,da moraš uporabit drugpogovor z njim.

  • benč 17:22 23.oktober 2015.

    Na kozlanje mi gre!

  • dragec 07:14 24.oktober 2015.

    PA KOZLAJ

  • rhombur 13:00 23.oktober 2015.

    Jakec - mislim, da še nisi opazil, vendar kmalu boš, da obkladanje ljudi z "naci", "rasist", "homofob", "ksenofob" ipd. nima nobenega učinka več, razen posmeha histerikom, ki refleksno želijo debato zaključiti z nalepko, za katero zmotno mislijo, da predtavlja žalitev/socialno ...prikaži več sankcijo. Ti in tebi podobni ste v manjšini in anomalija zaradi histerije in glasnosti - da se vam sploh posveča pozornost, bo kmalu v celoti minila.Dokler bodo obstajale nacionalne države in doker obstaja nek zametek skupnega izkustvenega polja, skupne kulture, bo vedno obstaja Drugi in narod, kot absolutni suveren, ima pravico, da na teritoriju, ki ga je zavojeval, vzpostavi svoj primat ter se temu, Drugemu upre. Ne le, da je to pravica, temveč bi nekateri (vključno z mano) to označili kot dolžnost.

  • Ferluci 10:27 23.oktober 2015.

    Zelo malo beguncev, več emigrantov. Begunci za sabo ne bi puščali svinjarije, lahko bi bili hvaležni vsakomur, da jih sprejme. Še bolj grozljivo pa bo, ko bodo nezadovoljni Nemci odstavili gospo Merkel in zaprli mejo. Zato je največja neumnost, da ...prikaži več sprejemamo toliko beguncev - dnevni sprejem pri nas ne bi smel biti večji od dogovorjene kvote za Slovenijo! Sicer pa to se zgodi vladi, ki je do sedaj spala, sedaj pa razmišlja, pa še to bolj medlo.

  • jakec1575 11:03 23.oktober 2015.

    Tocno tko in prisli so samo zardi 250€ socialne pomocosi v Sloveniji in tvoje sluzbe. Vse ti bodo pobrali, kot so ti v teh 5 dneh. V dolgih hlacah skirvajo sablje in igrajo, ko se izmozgani plazijo po kolenih in ...prikaži več rojevajo otroke na mrzlih tleh travnikov. Vse je to igra, da nas zavedejo. Dobro jutro naci št.2 :) upam da si sladko spal in na toplem. da te ni zboduila ledena rosa.

  • jakec1575 13:37 23.oktober 2015.

    Ej, kako je nosit nalepko? Ni udobno ne? Sicer pa, kdo je tebe praslovan plavati ucil? A ves kaj naciji ne štekate? Da je vsak dan nekaj novega in da stalnic ni. Dokler uporabljas telefon, ki ima rudo zaradai kater ...prikaži več so vojne in uporabljas racunalnik ali majico, ki sta bila narejena v suzenjskih pogojih, ali pa jes poceni poradiznik iz juga italije, ki so ga nabrali novodobni suznji, se bos moral sprijazniti z begunci, ki bodo zastalno prisli pogledat telefon, racunalnik, ki so ga naredili oz. zaradi katerega so umirali njegovi rojai in druzina. Tvoj idelani mehucek je pocil. Sicer pa na tvojem teritoriju so vele velik vojne, pa smo še vedno tu. Premešani, ampak tu ze 2000 let. Skoci v muzej če ne verjames. ;)

  • marabunta 10:04 23.oktober 2015.

    ne bo dolgo prazen, prihaja že nova pošiljka, Hrvati pa že zbirajo za nočno pošiljko

  • jakec1575 11:01 23.oktober 2015.

    Koliko slovenskih ocetov posiljuje svoje hcere pa koliko jih res konca v zaporih? mimogrede dober dan naci. kako kaj? danes je soncno. priporocam sprehod v naravi.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.