Slovenija
56 ogledov

Šest let za 2,4 km avtoceste

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 09:24 15.avgust 2011.

    graff@se strinjam s teboj edino dodal bi to,da je verjetno veliko denarja oz.materijala preusmerjeno na dvorišča in delovišča privatnikov,ki so kakorkoli sodelovali na projektu tega dela avtoceste na Gorenjskem.Kar se pa tiče Gorenjskih poslancev,so pa itak sami priskledniki,eden,ki je ...prikaži več trenutno na dveh stolčkih je do danes v parlamnetu povedal dva stavka in še to o tem,da ne misli glasovati za zakon o nezdružljivosti poslanske funkcije in županstva?

  • luna 15:43 14.avgust 2011.

    ravno včeraj sem se peljal proti Bledu in zavil desno proti Žejam oziroma Podbrezjam, ker je bila ravno do tam kolona, pa po tastari cesti naprej in razmišljal sem...ali sem (in drugi) za to plačal vinjeto, kako grdo nas morajo ...prikaži več preklinjat tujci z zemljividi v rokah tam nekje sredi Podbrezij, no, mi brez zemljevidi v rokah ta DARS...dan za dnem...pa nihče nič ne odgovarja, samo kasira se za uslugo, ki je nepopolna....čisto po slovensko

  • graff 21:53 14.avgust 2011.

    Gorenjski AC krak (Peračica), zamuja z gradnjo zaradi SLS-ovih prometnih ministrov, ki so spridoma leta in leta preusmerjali AC denar na Štajersko-Prleško-Prekmurski plato, tako za gradnjo ali obnovo državnih cest, raznih obvoznic in gradnjo AC Draženci mimo vseh predvidenih planov, ...prikaži več itn.Začetek gtradnje Pomurske AC je bil predviden za leto 2013, pa je že več let zgrajen, med tem ko Gorensjki krak iz prvotnega AC križa še danes ni zgrajen. Negativna ocena gre tudi vsem Gorenjskim poslancem v DZ doslej ne glede na politično barvo, ki nikoli doslej tega problema niso sprožili in ko je bilo potrebno, s pestjo udarli po mizi.. Koga že volimo na Gorenjskem, peto kolono morda???

  • graff 16:48 15.avgust 2011.

    6 let za 2,4 km avtoceste dejansko odraža sposobnost slovenske (priviligirane) gradbene mafije, poleg vse ostalih zakulisnih finančnih malverzacij.Pred desetletjem in pol sem si imel možnost v sosednji Italiji (mimo Trbiža) ogledati gradnjo italijanske avtoceste, ki je bila in ...prikaži več je povsem nekaj drugega, to kar je pri nas je flikarija, ki se vsaka tri leta popravlja, ali po domače gospodarska sabotaža, z vsemi vpletenimi v to zgodbo slovenskega AC križa.

  • kmetek 15:36 14.avgust 2011.

    SAMO V SLOVENIJI!!!!! NIKJER DRUGJE NE BI TRAJALO VEČ KOT 1 LETO.

  • širhakl 21:53 14.avgust 2011.

    V POVPREČJU ENE 15 METROV NA DAN.JAPONCI SO PO RUŠILNEM CUNAMIJU IN OSTALIH NEVŠEČNOSTIH NA NOVO ZGRADILI 13 KM AVTOCESTE V 6 DNEH.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.