Slovenija
32 ogledov

Simobil z alarmom 5 let po Mobitelu

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Mitoka 14:28 22.februar 2012.

    Ma kaj mi pomaga ta alarm če pa sploh srfat po netu ne morem, ali me vrže ven z omrežja ali pa je prenos podatkov tako počasen da vskič ko poskušam kaj narediti ubupam? Kot uporabnica sem nad temi fintami ...prikaži več Simobila že ogorčena, skos se nekaj hvalijo, da bi pa uredili to kar je najbolj nujno pa ne. omrežje naj raje uredijo do konca. že vsi drugi operaterji v sloveniji imajo boljšega!

  • ticavun 14:06 22.februar 2012.

    Koliko pa je Simobil plačal za ta reklamni članek??? Manjka mi podatek kako je s temi alarmi na Tušmobilu in mogoče še kaj več, kako ima to Mobitel rešeno, morda tudi Debitel, Izimobil? Če prav vem je alarme prvi v ...prikaži več Sloveniji uvedel Mobitel, prav pa bi bilo, da bi jih že takrat vsi uvedli! Še avto ima lučko za rezervo goriva, žalostno da je pri mobilni telefoniji ta lučka izraz posebne milosti naših vrlih operaterjev. Kako pa je z drugimi alarmi? Za zakupljene količine, mobilno plačevanje? Žal je članek pomanjkljiv. Čisto vseeno je, če bi vaš marketing zanj izstavil račun v višini kakšnih 900 EUR.

  • Alvoxy 13:21 22.februar 2012.

    Na Simobilu se trudijo v napačni smeri. Toliko enih drubnih novosti in malenkosti ki naj bi zadovolile uporabnika, pa kaj mi to pomaga če pa je omrežje katastrofalno. Grem v Logarsko dolino pa si s Simobilom ne morem nič pomagati, ...prikaži več pa to se mi je dogajalo še velikokrat. Pa tudi na LJ obvoznici se mi večkrat zgodi da kar signala zmanjka. Naj prvo to poštimajo ne pa te razne alarme, ki meni nič ne pomenijo!

  • KOJAK 14:13 22.februar 2012.

    EJ SE STRINJAM...Takoj naj naredijo dva nova oddajnika in pokrijeta to Logarsko dolino, res je nepojmljivo da ni signala tam kjer ga najbolj potrebujemo. Tudi okolica Triglava, da ne govorim Krnskega jezera je nepokrita... in to danes v letu ...prikaži več 2012, svašta.. le kako naj nalagam slike na facebook, ko bom v najlepših delih Slovenije, ki niso pokriti s signalom?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.