Slovenija
30 ogledov

Sindikati so pristali na znižanje regresov

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 07:43 07.maj 2012.

    Vlada naj pristane na 8% znižanje plač, v zameno pa odpusti 10% parazitov.

  • Ronald Reagan 08:31 07.maj 2012.

    Niso vsi v JU paraziti...se pa strinjam da je parazite treba odpustiti...ne 10%...VSE parazite...in delež teh je v JU najmanj 30%

  • graff 08:39 07.maj 2012.

    Največji demagog in posledično tuti uničevalec si ti, de facto, ki zavajaš, lažeš pa verjetno še kradeš zraven na debelo.

  • graff 08:40 07.maj 2012.

    Vlada bi morala reči bobu bob in začeti z radikalnimi ukrepi za sanacijo stanja v gospodarstvu, ki je primarni vzrok krize, v katero smo zabredli. Sosednja Avstrija ima na primer, ob enakih kriznih pogojih, le 4% nezaposlenost in še vedno ...prikaži več uspeva ohranjati primerno gospodarsko rast. Reševanje katastrofalnih napak v gospodarstvu z njihovim prikrivanjem in ohranjanjem statusa quo seveda ne vodi nikamor. Zamenjati bi se moral ves menedžerski razred, ki je s svojimi lahkomiselnimi odločitvami, lahkomiselnim zadolževanjem za neproduktivne naložbe, spravil Slovenijo na rob ali morda čez rob gospodarskega poloma

  • KLOBO 11:58 07.maj 2012.

    GRAFF!!!! kaj bluzišššš!!!

  • mirko 08:32 07.maj 2012.

    Poglejte tega Posedija in Štruklja v faco in boste ugotovili, da sta tipičen primerek Ljubljanskih birokratov, ki imajo lepo plačo in uničujejo Slovensko gospodarstvo. Kot že znano za birokrate, v službi (če bi temu lahko sploh rekli služba) delata samo ...prikaži večo škodo. Boljše bi bilo, da bi jima država dala plačo in jih na delo (mešanje dreka) sploh ne bi bilo, ker bi bilo manj škode.

  • graff 08:39 07.maj 2012.

    Potem, ko se je prekomerno zadolžilo gospodarstvo za neproduktivne naložbe, ki od sebe ne dajejo nič, se je morala zadolžiti še država, ker so se zmanjšali prilivi v javne blagajne, davčno, pokojninsko in zdravstveno. Obenem so se izredno povečali socialni ...prikaži več izdatki za brezposelne. V času Pahorjeve vlade se je zadolženost sektorja države povečala za ca 9 milijard EUR. Od tega je šla tretjina za socialne transfere, tretjina za plače javnega sektorja, tretjina pa je bila položena na račune bank, ki so s tem denarjem odplačevale kredite, najete predvsem za tajkunske nasedle naložbe.

  • KLOBO 11:55 07.maj 2012.

    Se strinjam z zgornjim!! Vlada ima nalogo in v rokah vse zvode, da zadeve spelje do uravnoteženja javnega proračuna!! Prenehajte se oigajati s temi JAVNIMI SVIZCI, ki jim ni mar SLO ampak samo njihov osebni žep in živijo v oblakih!! ...prikaži več Na valadi je da takoj sprejme rigorozne ukrepe in z vsemi topovi udari po teh SVIZCIH in jih iz oblakov sklati na realna tla, na tla tam kjer je realni sektor že skoraj 4 leta in ves ta čas drago plačuje vehementno obnašanje posameznikov ala Štrukelj, ki se imajo za neke samovšečne 2Sindikaliste", dejansko pa zastopajo ozke kroge priviligirancev in jim ni prav nič mar za preživetje JS!! DOVOLJ JE BILO POTRATENEGA ČASA, V PARLAMENT Z OSTRIM ZAKONOM, PLAČE JU ZMANJŠATI ZA 30 %, POTEM NA NAJ GREDO SVIZCI NA REFERENDUM, ČE SI GA UPAJO IZGLASOVAT, KER BODO POGORELI!!!

  • graff 11:57 07.maj 2012.

    Dokler ne boste jasno priznali in pokazali, kdo je Slovenijo pripeljal v prepad, ne bo uspeha, niti pri klestenju JS, ki vemo da je preobširen najmanj 30% če ne več. A kdo je razbohotil javni sektor prek vseh razumljivih mej, ...prikaži več politika se ve, s svojimi parkirišči lojalnih in kapitalsko interesno povezanih, v raznoraznih komisijah vlade (samo komisij je 198) direktoratih in agencijah, ne pa policajčki, ki jih je celo manj kot leta 1991. A narod zaslepljen p sledi provokacijam politike, ki prikriva dejansko stanje in se šlepa na ramenih ponižanih policistov, kar je unikum v Evropi in o čemer bo politika še polagala račune.

  • privat 12:45 09.maj 2012.

    vlada ima dovol podatkov ,da lahko zakonito ukinejo delovanje sindikatov!! Vprašajmo Sovo in poglejmo njihove analize delovanja sindikatov..

  • mirko 10:19 07.maj 2012.

    Graf nisem uničevalec države, ker sem moral s trebuhom po kruh v tujino. Krast nimam kaj, ker ste že vse pokradli. Verjetno sem ti stopil na žulj, ker sigurno spadaš med tiste 30% birokratov javne uprave, ki so paraziti z ...prikaži večz lahkotnim delom in veliko plačo.Zavedaj se, da kmet lahko poje samo toliko kot si pridela. Vi si pa sedaj izposojate denar za katerega se plačujejo oderuške obresti. Mogoče res v javni upravi niso visoke plače, ampak v primerjavi v gospodarstvu so dosti višje. Javna uprava se mora zmanjšat za najmanj 30% (racionalizacija JU). Prvo pometi pred svojim pragom in potem začni delat pritisk na svoje so-birokrate, ki hodijo v službo samo zato da dobijo plačo. Imam veliko sorodnikov zaposlenih v javni upravi RS in zadeve dobro poznam kako tam notri tečejo. Ne ti meni tralala, sistem je zelo gnil na vseh področjih JU. Priporočam vam, da si najamete Hitlerja, Janša je premalo.

  • Ronald Reagan 09:08 07.maj 2012.

    Preljuba vlada...lepo vas prosim, nehajte se pogajat s temi debili. Saj samo zavlačujejo. Če pač ne pristanejo pa ne pristanejo. znižat plače, znižat (na razumno mejo!!) potne stroške, presežke odpustit ali upokojit in na hitro po interventnem zakonu to sprejet ...prikaži več in udejanit. Komu pač ne paše pa naj službo pusti. Potem pa z vso silo v gospodarstvo.Aja, pa kot sem že nekajkrat napisal. Pod NUJNO zapret nekaj kriminalcev in tajkunov...TAKOJ...in seveda razlastninit...za vzgled...da se povrne upanje v neko državo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.