Magazin /magazin/vip
12076 ogledov

Sinova Mirana Rudana že prava zvezdnika!

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ode 08:28 22.januar 2019.

    Gotovo sta ponosna nanj. 27. oktobra 1999 je Miran Rudan na Tavčarjevi ulici v Ljubljani povzročil smrt kolesarke Majde Marije Kolenik, ki jo je zbil z odpiranjem avtomobilskih vrat. Potem je pobegnil s kraja nesreče, mimoidoči pa so videli njegov ...prikaži več avto na pol parkiranega na pločniku. Krivdo je vedno zanikal, po dolgih kazenskih postopkih pa je bil obsojen na osem mesecev zapora pogojnega na dve leti. Kemijski izvedenci so potrdili stik med Rudanovim avtom in kolesom. Šele deset let po nesreči st

    • kapibara1 11:40 22.januar 2019.

      @ oder- pa na samo boga kolesarka. Tudi v eno betonsko veliko cvetlično korito se je zaletaval, pa zopet vse negiral.. Ta malim dvema pa svetujem: Stran od skuterjev+ avtov+ kolesarskih stez+ cvetličnih betonskih korit

    • Majazmaja 13:41 22.januar 2019.

      Tipa je lahko globoko sram. Zbil je mamo dveh otrok, in jo umirajočo pustil na tleh. Potem je krivdo seveda zanikal, kasneje se je skliceval na poškodbo glave. Otroka sta šele dooolga leta po nesreči od njega uspela izterjati sramotno ...prikaži več nizko odškodnino. Pa če se ne motim, je avto takoj po nesreči odpeljal v avtoličarsko delavnico, ker naj bi 'zadel cvetlično korito.' Glede na 'hude posledice poškodbe glave:' kako mu dovolijo voziti?! Ni nobene instance, ki bi mu odvzela izpit?

  • lado16 18:11 24.januar 2019.

    TUDI JAZ SE SPOMNIM NA SMRTg.MAJDE ,AMPAK ZA ČEFURJE NI KAZNI TUDI,ČE POVZROČI SMRT !!! KER SO SODNIKI ČEFURJI IN NE VE ZAKAJ TA MAFIJOZO NASILEN NE DOBI PO NAGNUSNI ČREPINJI !!! ČE BI NAM TO NAREDIL NEBI VEČ TLAČIL ...prikaži več SLOVENIJE !!!! SIGURNO !!! GOLAZEN ČEFUTARSKA ,SLOVENČKI PA SO VSEGA TEGA NAJBOLJ KRIVI !!!! ZIGH HEIL !!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.