Magazin > VIP
11992 ogledov

Sinova Mirana Rudana že prava zvezdnika!

Miran Rudan
1/6
Očitno umetniškega talenta nima le slavni očka.

Miran Rudan je s skupino Pop design pred kratkim posnel videospot za pesem Ne joči, v katerem glavno vlogo igrata njegova sinova, osnovnošolca Nino in Niko

"Otroka, Nino in Niko, sta želela nastopiti v videospotu že od takrat, ko je njuna mama nastopila v videospotu za pesem Vzela si moje srce. Vendar do sedaj ni bilo prave priložnosti - tokrat pa smo ju potrebovali. Prav tako druge otroke, zato smo povprašali njune sošolce ali bi bili pripravljeni sodelovati. Tudi Ninovi sošolci so že pred dvema letoma izrazili željo, da bi radi enkrat nastopili v enem izmed mojih videospotov. Tako smo uresničili želje otrok, hkrati pa pridobili statiste, ki smo jih potrebovali," je razkril Rudan in priznal, da sinova nista le dobra igralca, temveč tudi glasbenika: "Z glasbo živita že od malega. Kadar ju je bilo potrebno umiriti, nam je to uspelo z glasbo. In ne katerokoli. Morala je biti kakšna moja pesem iz časa, ko sem bil pri skupini Rendez Vous. Nikoli pa ju nisem v nič silil in tudi ne mislim. Sta pa oba pokazala veliko željo za glasbo. Nino je že od malega zelo natančen pri petju, sliši vsako malenkost in mislim, da zna biti 'hujši' kot ati, v kolikor se bo odločil ustvarjati v glasbi. Na drugi strani Niko zelo rad nastopa in ima neverjeten pristop ter čut za občinstvo, mu pa manjka še malo vaje."

Sicer pa Miran, ki je v svetu glasbe že 35 let, odkrito pove, da vrnitev na glasbeno sceno zanj ni bila najlažja: "Zaradi poškodbe glave sem potreboval veliko več časa in tudi truda, da sem se ponovno vrnil. Težko je nadoknaditi zamujen čas, ampak z močno voljo in trudom se lahko uspe. Je pa potrebno iti v korak s časom in ne spati na slavi starih uspešnic. Potrebno je delati nove stvari in prisluhniti ljudem, česa si želijo, hkrati pa držati tisto rdečo nit, ki je značilna za nekega pevca oziroma skupino. Mislim, da je to nam pri skupini Pop design uspelo."

Anita Rudan, Miran Rudan Magazin Miran Rudan v videospotu slekel svojo ženo

Komentarjev 4
  • lado16 18:11 24.januar 2019.

    TUDI JAZ SE SPOMNIM NA SMRTg.MAJDE ,AMPAK ZA ČEFURJE NI KAZNI TUDI,ČE POVZROČI SMRT !!! KER SO SODNIKI ČEFURJI IN NE VE ZAKAJ TA MAFIJOZO NASILEN NE DOBI PO NAGNUSNI ČREPINJI !!! ČE BI NAM TO NAREDIL NEBI VEČ TLAČIL ...prikaži več SLOVENIJE !!!! SIGURNO !!! GOLAZEN ČEFUTARSKA ,SLOVENČKI PA SO VSEGA TEGA NAJBOLJ KRIVI !!!! ZIGH HEIL !!!!

  • ode 08:28 22.januar 2019.

    Gotovo sta ponosna nanj. 27. oktobra 1999 je Miran Rudan na Tavčarjevi ulici v Ljubljani povzročil smrt kolesarke Majde Marije Kolenik, ki jo je zbil z odpiranjem avtomobilskih vrat. Potem je pobegnil s kraja nesreče, mimoidoči pa so videli njegov ...prikaži več avto na pol parkiranega na pločniku. Krivdo je vedno zanikal, po dolgih kazenskih postopkih pa je bil obsojen na osem mesecev zapora pogojnega na dve leti. Kemijski izvedenci so potrdili stik med Rudanovim avtom in kolesom. Šele deset let po nesreči st