Slovenija
22 ogledov

Sistem ne sme biti preobremenjen

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 4krogci 15:49 09.februar 2014.

    ni res da smo ponosni narod ampak nas samo skrbi kaj bo sosed reku ce bom šel jaz po pomoč in zato nočemo it! tle igra veliko vlogo tipična slovenska foušija!

  • joža 19:11 09.februar 2014.

    Pa da vidimo, koliko naših " glasbenih " umetnikov bo sedaj prišlo špilat gasilcem na veselico za simbolične cene, da si le-ti povrnejo stroške. Ni jih junakov v deželi Sloveniji.

  • Villa 19:42 09.februar 2014.

    Vlada je MIZŠ pooblastila da poravna zapadle obveznosti Slovenskega znanstvenega inštituta na Dunaju Vlada RS je na današnji seji sprejela sklep, s katerim je Ministrstvo za izobraževanje, pooblastila, da za namene poravnave zapadlih stroškov za vzdrževanje prostorov in ...prikaži več najem poslovnih prostorov Slovenskega znanstvenega inštituta (s sedežem na naslovu Seilerstätte 2 1010 Wien) v Knafljevi ustanovi v višini 83.820,51 EUR prerazporedi sredstva Slovenski akademiji znanosti in umetnosti.

  • miro 13:58 09.februar 2014.

    To da si ljudje ne upajo zaprosit za pomoč pove da smo Slovenci ponosen narod in sami poskušamo vsak na svoj način prebrodit težave po svojih najbolših močeh. Tiste službe ki pa bi morale oskrbet za ostarele, bolne občane pa ...prikaži več marsikje niso opravljale svojih obveznosti tako kot bi morale. Za to pa so krivi občinski možje (župani) ki niso pravočasno ali pa sploh niso aktiviral vseh pristojnih služb ki bi morale ukrepat v takem primeru in tudi niso zaprosili za pomoč na nivoju države.NEVREDNI ZAUPANJA OBČANOV IN UPAM DA BODO SEDAJ VSI SPREVIDEL KATERI ŽUPANI SO PRAVI ZA VODENJE OBČIN KATERI ZNAJO UKREPAT TUDI V TEŽKIH KRIZNIH OBDOBJIH. hvala da ste prebrali ta mo komentar

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.