Kajzer napoveduje drugačno zunanjo politiko ZDAJ BO SLO JAVNO PODPRLA VOJNE ZLOČINE IN GENOCID. VOJAŠKI STROŠKI SE BODO POVEČALI.... Davki in prispevki se bodo znižalioziroma ukinili.... SLO se bo pa zadolžila, ker vemo, da drugače ne preživimo . Kot nekoč… ...prikaži večoč v Titovih in Janševih časih KREDITI
Janša je najboljši vladar na svetu.Vi levičarji ste samo za bluzit.Spizdite že enkrat iz Slovenije.Probejte kolesarit,pa boste vidli ko pridemo mi v Lj z bicikli in traktorji.Samo milion nas še živi na naši zemljici......Janez ti si CAR,zdej bomo zaživeli,gremo.
SLOVENIJA MOJA DEŽELA.
Kajzer napoveduje drugačno zunanjo politiko ZDAJ BO SLO JAVNO PODPRLA VOJNE ZLOČINE IN GENOCID. VOJAŠKI STROŠKI SE BODO POVEČALI.... Davki in prispevki se bodo znižalioziroma ukinili.... SLO se bo pa zadolžila, ker vemo, da drugače ne preživimo . Kot nekoč… ...prikaži večoč v Titovih in Janševih časih KREDITI
Janša je najboljši vladar na svetu.Vi levičarji ste samo za bluzit.Spizdite že enkrat iz Slovenije.Probejte kolesarit,pa boste vidli ko pridemo mi v Lj z bicikli in traktorji.Samo milion nas še živi na naši zemljici......Janez ti si CAR,zdej bomo zaživeli,gremo. SLOVENIJA MOJA DEŽELA.
Če si sam lopov,potem imaš še kako prav ,da boš zaživel😂
Pejt mal k psihijatru !
Pejt k psihijatru !
Mahatma !
Puklasti si ti svoj obisk pri pedopsihiatru že opravil..??