Avto
22487 ogledov

Strokovnjak: slovenski kupci pričakujejo nerealne cene

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Garancija 07:50 20.februar 2025.

Mi gre na smeh,ko gledam kako so prodajalci dvignili cene avtomobilov,in čakajo na večje zaslužke,ampak narod ni tako butast,raje bo še naprej gonil starega,in čaka da bodo trgovci pogoreli.Da bi pa kdo dvignil plače ali penzije e to pa ne

Slayer 09:35 20.februar 2025.

Baje je guru elektrike izjavil,da ne smemo imeti preveč denarja,da ne bi zapravljali za neumnosti!!!

• Toma 10:37 20.februar 2025.

Posledično sotudi EV velika neumňost!

• rd2dmk2 11:01 20.februar 2025.

in kaj mi bo nov NOV avto. ima miljon traparij in brezveznosti , ki z vožnjo nimajo nič. danes je najčji oglas kolk velik zaslon ima avto, ne pa kolk je nosilnost, velikost prtljažnika in poraba. in kmalu bodo vsi ...prikaži več asistenčni sistemi plačljivi. e namesto da bi imel avto režo za moj telefon, bo treba imet 10 naročnin za avto, da ne omenjam kretenski sistem polnilnic. in mi kupci imamo nerealn apričakovanja. pa kdo je tu nor. kupim jugota, rajš ga pol časa porivam, kot pa da imam 100 naročnin

• popokatopetl 14:01 20.februar 2025.

"Robinšak ocenjuje, da so se pri novih avtomobilih ljudje že navadili na višje cene in temu prilagodili tudi pričakovanja, ki so bolj realna." --- Hehe strokovnjak. Meni se zdi da ljudi težko navadiš na višje cene avtov in stanovanj brez ...prikaži več da bi ti ljudje tudi več zaslužili.

• pipi3 16:46 20.februar 2025.

Manj elektronskega sr***a v avtomobile. Ko se voziš se zaletiš ko ti nek alarm tuli ker si 1 cm preblizu črte peljal...in volan izpuljen iz roke ker se sam odloči peljat po svoje. MAlo za šalo, predvsem pa zares. Manj je več.

• jakec1575 17:35 20.februar 2025.

ptrosnik ima vedno prav. med korono so tokli extra profite. cel evropski trg bi moral v hurac poslat predrage avte

jezeran 20:40 20.februar 2025.

Ostajam na 10 let staremu dizlu ki ima porabo okoli 5, ostalo mi je vseeno, kakšne so cene. Ker niso realne. Tisti ki ima preveč denarja pa naj kar kupuje, kar mu ponujajo

• atamama 22:26 20.februar 2025.

Saj razumem trgovca, cenilca in ostale, vsak bi rad svoj del pogače. Ampak pozabljajo, da so sedaj od 60 let nazaj računalniško pismeni, znajo pogledati recimo na mobile.de in ko vidiš razliko pač ''glihaš'' s trgovcem. Se razume, jurja stroškov ...prikaži več pa imaš enakega in bolj poštenega kot bi ga v SLO kupil..... Tako je trg, denar dela posel ne zaupanje....

• Richardei_2879 22:52 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

peter4 11:10 23.februar 2025.

Samo na žalost: 1 mesec brskanja po avto portalih, ter dobrega kolega z avto-prikolico in 2 dni dopusta in 14dni časa za papirje, pa že nima vsak. Za večino je potem strošek, ki ga nekomu plačajo 2k eur in ne ...prikaži več jurja. Edino avtohiše pa res mislijo da so zlatarji (pregled v 120 točkah, garancija na vitalne dele 1 leto, hahahaha), avto pa je stal vsaj 6 mesecev in je potem še dodatnih stroškov popravila za jurja.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.