Šport /sport/kosarka
43217 ogledov

Zato tekme s Hrvaško najbrž niste mogli gledati po televiziji

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 12:50 01.julij 2022.

    Naročniki operaterjev brez paketa Sport Klub so lahko gledali nagovor Rodeta ob obletnici osamosvojitve ali Pričevalce avtorja Možine in iskanje okostja po grapah kočevskega roga pod vodstvom Dežmana . Pahor ni imel časa, ker je bil uradni zastavo mahač v dvorani .

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 13:24 01.julij 2022.

    Se vam ne zdi,da zato plačujemo naročnino RTV nacionalne televizije?? Seveda pa na RTV naš obvezni prispevek porabijo za plače in nagrade armade zaposlenih zato ni denarja za prenos nacionalne reprezentance!! Prav nacionalka bi MORALA prenašati tekme vseh državnih reprezentanc!!

    • Ender3 16:18 01.julij 2022.

      omega_v6 imaš popolnoma prav, a četudi bi prenašali tekmo-e bi pa, spremljali več oglasov kot, na komercijalnih tv medijih. Pa še kakšnega, komentatorja «smrkača» bi nam vsilili. In to je, in zmore le, nacionalna RTv, ki životari kljub obveznemu prispevku.

    • Avatar omega_v6
      omega_v6 17:40 01.julij 2022.

      Veš zakaj životari?? Zato,ker ima preveč zaposlenih in to po politični liniji!! Poglej PRO plus ima nekaj čez 500 zaposlenih ima 5 kanalov prav tako informativne oddaje in zmorejo!! RTV ima več kot 2000 zaposlenih in nevem koliko še zunanjih ...prikaži večh sodelavcev pa ne zmore nič!? Res žalostno,če nacionalka ni sposobna prenašati tekem domačih reprezentanc me zanima čemu jo potem plačujemo je to še vedno NACIONALNA televizija??

  • Vrtnica 13:14 01.julij 2022.

    Vsaj polovica na RTV naj gre na cesto!! Prenosi nacijonalnih tekem ,bi morala imeti nacijonalka! Se pravi komu in kaj plačujemo? Siguren sem da bi potem bila RTV bolj konkurenčna za odkup TV nacjonalnih športnih prenosov, in to brez obveznega ...prikaži večnega prispevka. Saj tudi 50e na tak način je premalo za glodalce .

    • Ender3 16:30 01.julij 2022.

      Vrtnica🥀 se strinjam s teboj. ProPlus nam dan in noč vsiljuje MotoGP, kjer nimamo ne svojega zastopnika niti tekmovališča. Kržišnik in falanga pa jim sledijo po WC jih, če je potrebno. Iz tega se vidi, da je denar pomembnejši od ...prikaži več nacionalnega, športnega interesa gledalcev. No, pri nogometu to ne bi bilo vprašljivo, le da nam «naši» delajo nacionalno sramoto.

  • jakec1575 20:12 01.julij 2022.

    Welcome to matrix. Nacionalne tekme nikoli ne bi smele postati privat plen united group in njim podobnim. Fiba je butasta ko noc.

  • oneh 14:09 01.julij 2022.

    Očitno si zelo užival ob gledanju Rodeta, da z takšnim navdušenjem pišeš o tem. Drugače pa- RTV ima 2500 zaposlenih in 85% od 120 M€ porabijo za plače. Naj odpustijo tam 2000 ljudi, kateri ne delajo kaj drugega kot pa ...prikaži več kofetkajo in tako prihranjenih 80 M€ porabijo za izdelavo kakšnih dokumentarcev (npr. o veličini Rodeta ali zločinih Kidriča ali...), prenosov nastopov naših športnikov...

    • Ender3 16:42 01.julij 2022.

      oneh👍 za tvoje mnenje. Naj si vzamejo za primer sosednjo HRT, njihovo število zaposlenih na št. prebivalcev in program, ki ga nudijo. Komotno si lahko ogledaš tudi novejši film, brez motečih oglasov. Nacionalni medij mora nuditi maksimalno kvaliteto brez vsiljenega ...prikaži več prispevka in oglaševanja.

  • Avatar darklord
    darklord 14:29 01.julij 2022.

    Sramota za POPtv in Akanal, pri vsem denarju, ki ga obračate za kretenske oddaje, niste uredili prenosa, SRAMOTA.

  • stanko4 19:23 01.julij 2022.

    Samo tole rečem. Prokleta gamad, za njih žal nimam druge besede, ki so že vseskozi prodana duša, kjer od vseh zaposlenih še noben nikoli ni na vroče pil, harajo po Sloveniji in uživajo maksimalno kar se da(videno večkrat na lastne ...prikaži več oči), najbolj pogosto prav na športnih prireditvah!!! Ampak to vse na naš račun, ne na svoj!!! Oni so bojda starešine in učitelji ter vzor današnjim komercialkam!!! Pa kaj še!!! Vsaka komercialka je veliko boljša in bolj kvalitetna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Avatar Boris Hribljan
    boris42 19:31 01.julij 2022.

    Nehajte plačevati naročnino za TV SLO, ker ima beden program! Ves šport so pokupile zasebne TV postaje, nacionalki pa preostanejo samo športi, ki jih noben ne gleda!!! Pa še kanal kjer je bil prenos ga skoraj nikjer ni! Nansto let ...prikaži več lahko vidimo Gorana in Luko v naši reprezentanci pa še takrat jih ne moremo gledatibpo TV!!! SRAMOTA!!!

  • Plavi-mil 13:33 01.julij 2022.

    Nesposobneži, lahko pa stavkate lenuhi rdeči, zato pa imate denar, čimprej ukiniti rtv prispevek, potem si boste lahko jaj..praskali, ne da bi vas mi plačevali

  • ilija 19:49 03.julij 2022.

    Ne se razburjat tudi šport klub je poden boljša je arena na šport klubu ne bo več nemško, angleško, italijansko, špansko nogometno ligo v košarki aba ligo in nba tako da za tiste par tekem na let se ne splača ...prikaži več zamenjat operaterja se gre v kak lokal na pijačo pa spremljaš reprezentanco je pa sramota da se gredo vsaj reprezentančne tekme kateri koli šport važno da se gleda rogljiča in pogačarja ki brata predale za tujega sponzorja pa bi lahko jih gledali na euro športu pač stran vržen denar.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.