Svet
17 ogledov

Slovenija med devetimi, ki najbolj sovražijo ZDA

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Tupamaros 17:00 12.april 2014.

    Vse države na seznamu, seveda s Slovenijo vred, si epridno sposojajo denar za vzdrževanje svoje hinavščine.

  • janez 17:51 12.april 2014.

    Slabo se nam piše!

  • mph 18:08 12.april 2014.

    To je pa res izjava stoletja " dodal, da se je trend naklonjenosti do ZDA obrnil zaradi pozitivne vloge pri stabilizaciji svetovne ekonomije.". Uau .... ZDA za blagor svetovne ekonomije. Dvakrat so že sprožili zaradi svojega kapitalističnega pohlepa krizo svetovnih ...prikaži več razsežnosti, mislim pa, da je kmalu naslednja na vrsti, ker se vračajo na stara pota.

  • depresija 19:08 12.april 2014.

    Tako, kot nas npr. v svetu športa, redno zamenjujejo s Slovaško, so nas v tej raziskavi najbrž zamenjali s Somalijo.. :D Čeprav, če mene kdo vpraša in če šteje samo in edino moje mnenje, bi bili na 1. mestu, če ...prikaži več ne vsaj na stopničkah.

  • siles 19:20 12.april 2014.

    Putin je glavni in pika.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 19:53 12.april 2014.

    Če bi štelo moje mnenje bi bili na 1.mestu držav,ki ne marajo z mastjo zalitih vodenoglavcev in njih državo!

  • Žurnalček 12:46 13.april 2014.

    No zdaj se je najdu pa še eden , sam na drugi strani. Men je prjatu , ki je držal Švabi redenik na mitraljezu , ko je ta branil Borovo pred Rusi na drugi strani reke zmeraj govoril : Goni ...prikaži več Ruse -slamnate ćarape !

  • Žurnalček 12:59 13.april 2014.

    Ne posojajo Amerikanci svojega denarja , ampak posojajo Arabskega naftnega in to že tako dolgo dolgo, da več res ni. Ker ni njihov a dolžne so vsako leto predložiti lastnikom bilance , ga MORAJO posojati in tu ni nobenih državnih ...prikaži več razlogov. Srečne so , da ga sploh kdo hoče !

  • Žurnalček 12:53 13.april 2014.

    Zelo enostavno , vsaj če želijo popraviti svojo uvrstitev je , da stisnejo Izrael v meje pred Vojno z Egiptom , ustanovijo državo Palestino , prenehajo z financiranjem Izraela z strani Kongresa , se nehajo vtikati v države , ki ...prikaži več jim nič nočejo in vohuniti in aktivno uporabljati CIO za podtalne dejavnosti po svetu, kaor tudi kot svetovno čudo reklamirati njihovo hrano in pijaćo in jo vsiljevati druguim ! Dragi Yenkiji , svoje piščance , ki ste jih vzojili na pepetum mobile - lastnem dreku , sami žrite !!!!! Poglejte kao ste degenerirani !

  • jakec1575 18:28 12.april 2014.

    Vprašljiva je relevantnost te spletne strani. Vprašljiva je tudi metoda izbora. Slovenci smo izredno načitan in izobražen narod. Imamo ogromno knowhowa na več področjih. In žal zelo dobro razumemo tudi realpolitik, kar gre nekaterim lahko v nos. Včasih ni dobro ...prikaži več biti preveč izpostavljen in IN v raznih filmih. Kaj hitro te predalčkanje lahko veliko stane. Bolje se je ukvarjati z namenom takšne deskreditacije in ali se bo slovenska politika v želji po vsecnosti ujela na limanice vse za popularnost. Američane zanima samo še energetika v Sloveniji. Ker so tako lahko prisotni na tem kriziscu. S krediti in spekulacijami smo na tankem ledu. Država mora cimprej poskrbeti za popravek zakonodaje za boljse gospodarstvo in nekaj rizicnega kapitala. Firme in ljudje pa moramo zagristi v delo in uspeli bomo. In cimmanj nerganja. Pač, pojesti moramo žabo. Veliko žabo. Vzporedno pa naj se anomalije počistijo.

  • mirko 09:09 13.april 2014.

    Seznam držav, ki so najmanj naklonjene ZDA:9. mesto: Tunizija8. mesto: Iran7. mesto: Slovenija6. mesto: Egipt5. mesto: Irak4. mesto: Jemen3. mesto: Libanon2. mesto: Pakistan1. mesto: Palestina..........................................Kaj je skupno vsem ...prikaži več tem državam ?Vse imajo totalitaren režim (komunizem), čeprav se slovenci hvalimo, da imamo demokracijo (to je samo utvara).Vse te države spadajo med revne in so na robu ali celo že v bankrotu.Vse te države so med najbolj zadolženimi na svetu.V teh državah vedno vlada kasta, ki si jemlje ekonomske privilegije. Pri nas se ta kasta imenuje bivša komunistična "elita" in je na žalost zelo velika, zato jim družba z veliko muko zagotavlja ekonomske privilegije.

  • ac-dc 21:27 13.april 2014.

    Že res, da so taki in taki...Kaj pa druga plat?Rusom so v časih hladne vojne izvažali žito (jih hranili kot piščance)Ko smo rabili priznanje za samostojno državo, smo jih gledali kot bogove.Ko je bilo treba prekinit balkansko ...prikaži več morijo in je EU gledala v zrak, so edino oni udarili po... mizi...Kaj pa budale, ki ponoči stojijo v vrstah za nove I-phone? In še in še...

  • Veteran 19:31 12.april 2014.

    Amerikanci ne vedo niti kje je Slovenija in verjetno ne morejo nit spati zaradi tega!!

  • korisnik_5299 20:59 12.april 2014.

    57 % Slovencev nasprotuje, da bi bili amerikanci povsod taglavni in bi počeli, kar se jim zahoče! Dovolj nam je prodajanja demokracije in človekovih pravic za lastne koristi! Saj to so menda lahko razumeli?

  • Žurnalček 12:43 13.april 2014.

    Ne sheri. To potrjuje samo to , da imama vsak Slovenc svojo pamet , razen tvoje in tvojih prjatelnov , ki jo pa imate vsi skupno , čelavo, krivonogo, lažljivo in kradljivo !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.