Svet
106 ogledov

Slovenija skoraj postala avstralska referenca za slabe ceste

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zdrej 19:29 15.februar 2017.

    Kak za vraga pa je ona vedela, da je ta slika iz Slovenije, pardon Slovaške??

  • Ivo 21:12 15.februar 2017.

    Tukaj pa niso tako globoke luknje kot pri nas. Naše ceste so veliko hujše. Saj namečejo po nekaj dneh asfalt noter in je dobro za nekaj dni spet, ampak koliko felten in podvozja se pa uniči prej, je pa drugo vprašanje.

  • h3o 23:28 15.februar 2017.

    Imamo luknje v zdravstvu, sodstvu, bankah, zakonih....in še v cestah!

  • watcher 00:26 16.februar 2017.

    In v glavah vodilnih.

  • abfall 07:29 16.februar 2017.

    ... in ljudstvu.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:38 15.februar 2017.

    Hecno : )

  • Papaja Popi 16:59 15.februar 2017.

    Hja.Mogoče hecno.Ampak takšne ceste so tudi v Sloveniji.Na žalost.Treba je samo malo iti iz mesta.

  • mp5 18:20 15.februar 2017.

    .... tole je odrezalo sestvku, ki si ga objavil....Tam so svobodni novinarji, ki svobodno pišejo in poročajo po ukazih svojih šefov. Tam je svetovna kriza dobila državljanstvo. Tam so javna naročila skrivnost, državne skrivnosti pa javne. Tam še niso znani ...prikaži več zmagovalci 2. svetovne vojne. Tam pišejo zgodovino nepismeni, najbogatejši so pa tisti, ki nikoli niso delali. Tam je Slovenija....

  • KOJAK 18:42 15.februar 2017.

    Če bi gospodične in gospodje avstralci malo pogledali bi videli da je streha OPEČNATA. Jih pa razumem oni so navajeni na plehnate in je vsaka druga barva zanje slamnata.

  • zdrej 19:38 15.februar 2017.

    Populizem na kvadrat!! Recimo ".. živijo najlepše ženske". Zakaj za vraga pa potem ne zmagamo na lepotnih tekmovanjih? Dalje ".. na najbolj plodni zemlji, ki pa je neobdelana ..". Koliko pa je neobdelane zemlje. Tudi gozd je obdelana ...prikaži več zemlje, da ne bo pomote, ker to ni amerika, kjer zrušijo čisto vse kar je naravnega, če že gremo o populizmu. Da nekdo vidi dve njivi neobdelani in to posploši je neodgovorno. Še posebej od novinarjev. Dalje "...brez upoštevanja voznega ...". Kako pa potem človek pride na vlak, če ne ve kdaj pelje. Me prav zanima kako majo to urejeno v miurici. A so tako kot japonci natačni do sekunde? Za letalstvo vem da niso. Ja seveda so vlaki večinoma prazni na perifireiji. V okolici mest pa so precej polni. itd.

  • Avatar Leon
    Leon 16:58 15.februar 2017.

    Bilo bi zelo hecno ,ČE ........ne bi bilo podobnih zapisov !Ameriški novinar je v New York Timesu o Sloveniji zapisal: Obstajadržava v Evropi pod Alpami, ki meji na Balkan in je omejena sama sseboj. Tam živijo ...prikaži več najlepše ženske, vendar nataliteta upada. Tamnezaposleni največ delajo. Tam živijo ljudje na najbolj plodni zemlji,ki pa je neobdelana. Ker se obdelovanje plodne zemlje kmetom neizplača. Tam večinoma prazni vlaki še vedno vozijo najpočasneje vEvropi, brez upoštevanja voznega reda, po avtocestah pa se vozijo norohitro - s plačevanjem cestnine, ki je med najdražjimi v Evropi. V tejdržavi vsi igrajo košarko, smučarji dosegajo svetovne športnedosežke. Rekreacija jim je prioriteta, delo pa rekreacija. Vsi hitijo vslužbo, a vsi zamujajo. Osemurni delavnik traja deset ali več ur. Innihče se ne upira fevdalnemu izkoriščanju. Zdravstvo je tambrezplačno, zdravljenje pa morajo vsi plačevati. Tam so svobodni<

  • jakec1575 09:21 16.februar 2017.

    Dober dan. Najvecja potegavscina slovenskih politicnih in drugih elit je, da so uspesno oznacili narod kot nergav in jamrajoč in da so vse težave, korupcija, revscina, izkoriscanje samo konstrukt v glavah ljudstva. Da nam je v Sloveniji vendar zelo lepo. ...prikaži več Ker imamo lepo naravo i kremšnito. In karavana gre dalje. Frustracija ostaja. in je žal zelo resnična. Vendar Miro nima časa, ker ima novo punco.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.