Po tem takem lahko tudi jaz z burgerjem v eni roki pa krompirčom v drugi ... Ter z nogo pod volanom motam kamor koli se mi zazdi... Vozim dizla brez naprednih senzorjev ampak vsaj na cesto gledam ko jem... In se peljem
Slovenska zakonodaja je 100 let za leseno žlico in glede na to, da so ble večino časa leve vlade na oblasti, vemo kdo je kriv za to.
Brezmožganski levičarji mislijo, da je kriva trenutna vlada, ampak hej, budale budalirajo.
bog je naredil svet v sedmih dneh. desne idiotske budale pa ga znajo fentat v 7 minutah. torej samo zate ti_ ...... lahko da so leve oblasti 100 let na oblasti niso tolk sposobne kar lahko naredijo desne kretenske oblasti… ...prikaži več da .. uničijo v hipu vse kar je dobrega bilo v stoletju narejenega - tisto kar je bilo pa slabo pa itak desni imajo za svoje.
torej ljubčki 100€ na mesec samo za to da se pobahate kot v tistem starem vicu... mulc na biciklu_ lej ati brez ene roke, lej ati brez obeh rok, lej ati brez zob ( in 300 €) ..
Ko so mi vdrli v sistem in mi izpraznili denarnico, potem ko sem kliknil na nevarno spletno stran – za katero sem mislil, da je namenjena trgovanju s kriptovalutami –, se je moje stanje zmanjšalo s 150.000 na 100. Bila… ...prikaži več je prava nočna mora, a vse se je spremenilo, ko sem stopil v stik z Dark Trace Services. So strokovnjaki za kibernetsko varnost; izsledili so in povrnili moja sredstva. Vedno jih bom priporočil: darktraceservices@outlook.com
Navaden državljan ne sme voziti vinjen,župani pa lahko,ker so nekaj več kot mi,zblojena država,in politiki
Ne vsi levičarski pa ja!!
Napihljivi Vrtovec dela vse na amaterski način, na horuk, na pamet. Postajama butalska država, z butalsko zakonodajo.
Tako pač je, ko nam državo vodijo nesposobni in skorumpirani jebivetri.
kaj se boš za sekundo popraskal po glavi,lih ko te bo videl kifeljc...in evo ti kazen al kako...
Ampak res, jebe lud zbunjenog......
Še en dokaz,kako glupa država smo,mislim na odločevlce.butalci.
Kalimero leze v rit Trumpu in Musku.
ne leze v rit, on je tam doma. vprasanje je samo, kako globoko je rektalni alpinist Jajo.
Se bo pač zakon dopolnil, spremenil. A je tak problem?
Vse je dovoljeno dokler te ne dobijo ;-)
Inkasanti so dlakocepski, če pride do nesreče je takointako kriv voznik.
Pol sem jaz redno v prekršku ;) Odkar imam FSD nisem prevozil sam več kot 5km.
desni amaterji. zupnik pac. tiktok instagram ministri.
Po tem takem lahko tudi jaz z burgerjem v eni roki pa krompirčom v drugi ... Ter z nogo pod volanom motam kamor koli se mi zazdi... Vozim dizla brez naprednih senzorjev ampak vsaj na cesto gledam ko jem... In se peljem
Slovenska zakonodaja je 100 let za leseno žlico in glede na to, da so ble večino časa leve vlade na oblasti, vemo kdo je kriv za to. Brezmožganski levičarji mislijo, da je kriva trenutna vlada, ampak hej, budale budalirajo.
bog je naredil svet v sedmih dneh. desne idiotske budale pa ga znajo fentat v 7 minutah. torej samo zate ti_ ...... lahko da so leve oblasti 100 let na oblasti niso tolk sposobne kar lahko naredijo desne kretenske oblasti… ...prikaži več da .. uničijo v hipu vse kar je dobrega bilo v stoletju narejenega - tisto kar je bilo pa slabo pa itak desni imajo za svoje.
Ja prav je vsa tesla ki vozijo po cesti in delajo neumnosti bi morala biti pod nadzorom. Pri vsej oh in joh tehniki se še vedno tesla zaletavajo.
torej ljubčki 100€ na mesec samo za to da se pobahate kot v tistem starem vicu... mulc na biciklu_ lej ati brez ene roke, lej ati brez obeh rok, lej ati brez zob ( in 300 €) ..
Ko so mi vdrli v sistem in mi izpraznili denarnico, potem ko sem kliknil na nevarno spletno stran – za katero sem mislil, da je namenjena trgovanju s kriptovalutami –, se je moje stanje zmanjšalo s 150.000 na 100. Bila… ...prikaži več je prava nočna mora, a vse se je spremenilo, ko sem stopil v stik z Dark Trace Services. So strokovnjaki za kibernetsko varnost; izsledili so in povrnili moja sredstva. Vedno jih bom priporočil: darktraceservices@outlook.com
Tesla tut za dodajanje pri taljenju jekla ni dobra, kaj šele za kej druzga!