Slovenija
14 ogledov

SLS: Vsem enako denarja

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • izRODEk 12:48 13.november 2011.

    Pri DeSUS-u so glupi ko penis!Se je že zadnjič na POP-u pokazalo na soočenju:DeSUS, SLS in SNS nimajo pojma o pojmu, o čem se gre. Samo zdrahe in kupčkanja jim gredo po glavi.Tem trem strankam je življenski ...prikaži več cilj, da pridejo v parlament in tam postanejo jeziček na tehtnici pri sestavi kakšne tesne koalicije. Tam potem izsiljujejo z butastimi predlogi (če jih sploh imajo), na koncu predčasno zapuščajo koalicijo jezni in nevoščljivi. Ali pa kot SNS, večno v opoziciji, nič ne delajo, živijo na račun proračuna, celo življenje samo pljuvajo.

  • izRODEk 12:50 13.november 2011.

    Obeta se vlada, ki sicer ne bo potrebovala zgoraj omenjenih za sestavo vlade, jih bo pa potrebovala za spreminjanje ustave RS in tam si bo Ehjavec dal duška in bo lepo izsiljeval Janšo za stvari, ki bodo rušile že tako ...prikaži več kapitalistično usmerjeno vlado.Socialna država bo crknila zaradi interesov posameznikov po "imeti vedno več kot sosed".

  • Dixon 19:31 13.november 2011.

    Erjavec tudi rad pove, da je Desus edina stranka, ki nima nič s tajkuni. No, gotovo ima velio s kapitalskimi interesi. Poslanci Desusa so bili zraven pri zakonu o poroštvu za TEŠ 6, ki so ga spisali v podjetju (HSE), ...prikaži več, ki to poroštvo potrebuje in poslanci Desus so vložili Zakon o medijih, ki so ga pripravili pri Leu Oblaku, lastniku več radijskih postaj, ki ga ta zakon seveda debelo zadeva. Gre za dva primera brezsramnega vlaganja zakonov, ki jih pripravijo zaniteresirana kapitalska omrežja. To so zakoni v zasebnem in ne javnem intersu.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.