Slovenija
53 ogledov

Služijo na račun šolarjev

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Darko 11:56 28.september 2013.

    VARNOST PODATKOV JE ZAGOTOVLJENA, NI PA NIKOLI 100%. nI BILA PREJ KO STE V DNEVNIKE PISALI IN NI ZDAJ, TAKO DA O TEM NE BI. mORDA JE TAKO VARNOST TUDI BOJŠA.

  • Darko 12:08 28.september 2013.

    Koliko večja varnost je, če je osnovni kapital 1 mio €? Socialistično razmišljanje in že veliko mladih je odšlo preko luže iz IT industrije, preženimo še njega vi učitelji ssocializma pa pišite v dnevnike DZS in nakladajte o ...prikaži več titu in ostalih revolucionarjih. Beda brez meja.

  • nina 07:18 02.november 2013.

    Kapitalistično razmišljanje nas je pa pripeljalo v brez izhoden položaj izkoriščanja in lumparije brez primere.

  • krtina 13:51 28.september 2013.

    To o socialističnem razmišljanju ne bom komentiral. To je zgolj tvoje pomanjkanje argumentov. "Veliko mladih iz IT tehnologije...?"?? IT termin je mlad, in se uporablja zgolj zadnjih nekaj let... In tile kekci so še rosno mladi. Briga jih denar in ...prikaži več denar in denar. Kaj bo pa s podatki jim pa dol visi.Sem za uporabo. Toda za tem mora stati nekdo, ki mu bodo odrezali "j...ca" in pobrali ves denar, vse imetje in zadnjo kapljo krvi, če bo zašuštral. Ne pa da bo zbrisal čez lužo s podatki vred, pustil pa 7.000 e "osnovnega kapitala". Oprostite. Tudi jaz ne morem z motokultivatorjem opravljat prevozov v Špediciji.

  • Darko 08:53 28.september 2013.

    Sergeja Hadner Hvala,kaj bi morali še vedno kupovat v DZS-ju une gnile dnevnike in ostale obrazce? Kaj ko bi se prepričala in pogledalo konkretno vse skupaj, prednosti in slabosti. Nihče nikogar ne sili v dodatna plačila, mislim staršev. ...prikaži več Šola ima pri tej ponudbi korist, verjemi. Dej se prepričaj enkrat, ko se spraviš pisat. Ali pa ostani v kameni dobi, ker ti je urednik tako naročil.

  • krtina 09:24 28.september 2013.

    Darko, koliko otrok imaš v šoli? Jaz imam tri. Ali veš koliko ima podjetje osnovnega kapitala. Ali veš, s čem se je vse že ukvarjal ta mladenič? Ali veš kaj bodo storili v primeru zlorabe podatkov? Ali veš, da so ...prikaži več otroci računalniško pismeni veliko bolj kot njihovi učitelji? Ali veš, da (moja - starejša generacija učiteljev, komaj zna uporabljati miško, in o varovanju podatkov nima pojma?(sam sem izjema, ker se ukvarjam z računalništvom že četrt stoletja).Direktor podjetja: Vladimir Balukčić , osnovni kapital: 7.200 evrov.Oprosti, tole je neodgovorno prelaganje odgovornosti (beri lenobe učiteljev in šol in nekaterih staršev). Posledice bodo vidne pa čez leta. Nisem proti sodobnim načinom komunikacije. Nasprotno. A naj to učitelji rešijo tako, da komunicirajo s starši, ne pa, da polnijo žepe iznajdljivih sodobnih "piratov". Starši pa to plačjujemo.

  • Ikaa 10:46 28.september 2013.

    Krtina, kakšno vezo ima koliko otrok imaš na šoli. Dodatno ponudbo vzameš ali pa ne. Plačljiva je varianta, ki omogoča totalen nadzor nad otrokom!! V šolah pa so še vedno govorilne ure učiteljev in prav tako roditeljski sestanki, nemalo razrednikov ...prikaži več pa staršem posreduje tudi številko osebnega mobitela. Kar se tiče starejših učiteljic, ki komaj uporabljajo miško pa toliko: računalniška tehnologija se v šoli uporablja že cca15 let.Učitelji pa smo itak leni, ob 12h doma, 2-3 mesece dopusta,...

  • krtina 11:08 28.september 2013.

    Ikaa. Bistvo mojega komentarja je se plačuje storitev, ki bi jo morale uvesti šole in učitelji, ne pa neka zunanja firma, ki bo slej ko prej te podatke tudi "izgubila" in jih tržila. Govora je o varnosti podatkov. Ki ...prikaži več je ni. Učenci so že popravljali ocene v redovalnici zaradi nesposobnosti učiteljev. Tisto o 15 letih si nekam zatakni. Realnost je ta, da še sedaj večina otrok daleč prekaša računalniško znanje učiteljev. Šele pet let nazaj se je v realnosti pokazal prvi učinek uporabe računalnika pri mlajših učiteljih. Kot sem že rekel, sam se ukvarjam z računalnikom dnevno 12-16 ur, imam tri otroke in v živo lahko primerjam, realnost z praznim govorjenjem. Čez čas bo res tako, kot se sedaj promovira. Preteklo pa bo še cca pet let, da bo generacija pismenih zamenjala generacijo računalniško nepismenih učiteljev.

  • videospon 10:56 29.september 2013.

    Po tvojem bi takšno storitev morale uvesti šole in učitelji, ki jih večina otrok daleč prekaša v računalniškem znanju? Potem takih storitev ne bo nikoli. Če misliš, da je naloga šole da tvoje otroke nauči vsega in da je v ...prikaži več znanju pred njimi, potem se preselite v Severno Korejo, kjer jim to dobro uspeva.

  • krtina 11:12 28.september 2013.

    In še. Glavni problem je, da ima lahko en človek (Vladimir Balukčić) v celi državi s 7.000 evri, dostop do podatkov celotne Slovenije. BREZ ODGOVORNOSTI UČITELJEV IN ŠOLE. Nedopustno.

  • krtina 13:45 28.september 2013.

    O varnosti se žal razpravlja vedno za nazaj. Ko do vdorov in zlorabe podatkov pride. Če je (kot temu ti praviš) prišlo do izgube dnevnika DZS, je bilo izgubljenih 20 - 30 podatkov, ki niso predstavljali nobenega posebnega vdora za ...prikaži več šolstvo. Ko pa bo prišlo do vdora (in prišlo bo) bo več 10 000 oseb z imeni priimki, rojstnimi podatki, uspehu in vsemi ostalimi zapisi na voljo širnemu svetu.Zato bi v prvi vrsti šole in učitelji morali pri sprejemu tega načina tudi jamčiti za varnost podatkov. Ob izgubi pa odgovarjati. Ko bi podpisali tako izjavo, pa lahko pošljejo zaradi mene tudi štefanu iz sp. dupleka (lahko je tudi zg. kašelj)Tako pa se ti kljukci znebijo odgovornosti in dela, stroške prevalijo pa na starše.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.