Slovenija /slovenija/crna-kronika
116 ogledov

Smrt 18-letnika, v katerega je trčil taksist

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • OneCent 14:48 13.december 2016.

    "če je semafor deloval, je šel čez rdečo pešec ali pa taksist" ?!?!Ti pa si bister kot Ljubljanica pod Tromostovjem.

  • Božidar Dinič 17:14 13.december 2016.

    pred kratkim avtobusni šofer v centru nenadoma zavrl vsi popadali nič kriv bodoči taxist mogoče

  • Branko Ošep 20:28 13.december 2016.

    taxisti sploh ne smejo voziti po Slovenski cesti med Gosposvetsko in Šubičevo. Globa je 160 eur

  • Branko Ošep 20:30 13.december 2016.

    taksi sploh ne sme voziti po tem delu Slovenske ceste razen če vozi akreditirano stranko do hotela Slon.

  • stanko75 12:09 13.december 2016.

    Kljub silovitemu zaviranju???, na slovenski je omejitev prometa ter področje umirjenega prometa. Kako lahko silovito zavira (seveda če pelješ 80 namesto 40 kot je omejitev)

  • stanko75 12:10 13.december 2016.

    p.s popravek omejitev je 30 km/h ne 40.

  • Bizgec 13:44 13.december 2016.

    Ne vem, če je to območje umirjenega prometa, ampak bolj navadna cona 30, kjer vsi organi zamižijo nad izvedbo prekrškov (prečkanje ceste kjerkoli) s strani pešcev, dokler ne pride do kake pizdarije (npr. da pešca zbije avtobus, kot je bilo ...prikaži več par tednov nazaj) in kjer je prepovedana vožnja za večino vozil.Nazaj na temo... vprašanje o krivdi je po moje odvisno od tega, ali je semafor takrat normalno deloval (in ni bila le utripajoča rumena luč). Prehod za pešce je tam le v križišču, torej, če je semafor deloval, je šel čez rdečo pešec (kar se na tej lokaciji čez dan prekleto pogosto dogaja), ali pa taksist.

  • moder 16:15 13.december 2016.

    kakor imam jaz izkušnje s taksisti ( vsaj tistimi okoli UKC ) je to popolna katastrofa. Dostavi starejšo gospo, jo odloži na avtobusni postaji ( kljub temu da ima 20m nazaj 5 taxi parkirišč, ampak parkirajo pa 3je taxsisti tako, ...prikaži več da je zasedeno vseh 5 parkirnih mest ) in odpelje med tem, ko je gospa še naslonjena na avto. Gospa pade po tleh. Drugi primer, ko vpraša starejši gospod za prevoz, ga vpraša taksist kam bi šel in odvrne, da ga ne bo peljal, ker je premalo kilometrine, češ da je premalo denarja. Prekrške delajo pa tako, kot da za njih nebi veljal CPP. Slovenščina je med taksisti razširjena približno enako pogosto kot islandščina,... Ampak bojijo se pa Uberja...

  • Žurnalček 19:36 14.december 2016.

    Sedaj sem videl na TV , kateri taksi ga je povozil . No pa pojdimo po vrsti . Lamnsko leto je skoraj čez noge zapeljal varnostniku pred skupščino , ko je bila zapora -tudi fizična , to je samovoljno odstranil ...prikaži več - Bethovenove ul. . Ko je pa prispel na samo križišče , kjer stojijo ponoči zaradi strank in "Parlamenta" je naslednjo noč z nožem napadel mimoidočega in se hvalil , kolk je bil v zaporu. Dela pa skupaj z taxijem-taxistom , ne morem se spomniti znamke avta črne barve , ki celo noč samo stoji tu in vsakih toliko časa iz taxija dostavlja v lokale mamila ! Tolk od mene . Zato tudi ni v teh 4 dneh nobenega podatka o njemu !

  • primozzm 22:10 14.december 2016.

    ewo pa je počilo in v medijih in med ljudmi. ljubljančani zahtevamo ukrepanje pristojnih. taksisti za vas pa samo to, razkantite se že s svojimi kripami.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.