Slovenija /slovenija/crna-kronika
281 ogledov

Smrt duhovnika, osumljenega zlorab, buri duhove

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Aleš Stremljan 13:16 19.december 2011.

    zarad takih je vedno več takih, raj mam skontrafuzanga froca kot pa vernega mučenca

  • Kika 13:55 19.december 2011.

    Bravooooo! Glas razuma!

  • pravaresnica123 15:53 19.december 2011.

    A samo jaz tu berem, da se pedofilija pri nas ne dogaja. Ma dajte ga lomit, po celem svetu so priznali, da so se dogajale za cerkvenimi zidovi grozlive stvari, pri nas so pa čisti. Čudno, da še niso pridelali ...prikaži več kakšnega papeža. Svoj.t izprije.a!!!

  • pravaresnica123 15:55 19.december 2011.

    V šoli otroka učitelj še grdo pogledat ne sme, v cervi ga pa lahko pretepajo?!! In mi bi verouk v šole. Pol bo pa živčen učitelj poklical župnika, ta ga bo pa naklestil in noben ne bo odgovarjal, bodo pa ...prikaži več vsi zadovoljni. Aja, otrok malo manj!!!

  • Žurnalček 01:53 20.december 2011.

    Kikica@ Ja saj je vaša pravica , da greste tudi v đamijo, al pa v ne vem kam , SAMO VAŠA PRAVICA JE TUDI , DA VAS MLADOLETNE TA ČRNI NE POSILIJO , RAZUMEŠ AL NE RAZUMEŠ KOZA !

  • MK 13:53 19.december 2011.

    Kle mešate jabolke in hruške. Če je delal proti zakonu bi ga prijavil 14 let nazaj in ne zdaj ko se ne more braniti obrekovat.Sam sem hodil k verouku in nisem mel nobene takšne izkušnje. Sem pa imel pedofilskega ...prikaži več učitelja telovadbe ki še danes uči. Kaj je on delal puncam iz 8 razreda v šoli v naravi! Če ga pač ni nobena prijavlja to ni moj problem, ne morem pa reči, da so zato VSI UČITELJI PEDOFILI!

  • hc1 15:09 19.december 2011.

    Joj, joj novinarji...Brskate in brskate...Vam je pa že na daleč vidno kakšen je vaš cilj, četudi je neresničen...Mogoče bi bilo dobro vprašati tega očeta, zakaj ni pokojnega župnika prijavil civilnim oblastem in ga je šel raje pretepst. To, kar ...prikaži več pravi so izmišljotine in zelo grdo izkorišča svoje otroke za obračun s pokojnim župnikom. Tudi sam sem bil velikokrat v Škofji Loki s pokojnim župnikom, pa nihče od tistih s katerimi smo bili ni, bil deležen takšnega "tretmaja" kot ga opisuje tale oče. Glede na starost otroka in ostale podatke navedene v članku, bi rekel, da je ta otrok iz iste generacije kot jaz. In res je, enega izmed otrok je župnik takrat udaril, nikakor pa ni hodil ležat zraven in šlatat. Vsaka plat ima dve stvari. Zakaj ga je udaril? Fant je skrivaj hodil kadit zadaj za barako, kjer je bilo vse leseno in sredi gozda. Ko je slučajno župnik prišel mimo je fant vrgel cigaret v listje. Župnik ga je vprašal, če je kadil in je rekel, da ni. V času, ko sta se zgovarjala, pa

  • lili 08:52 20.december 2011.

    Če bi bilo res, kar poroča oče otroka, bi bila prijava pred 14 leti.Ali mogoče ta otrok ni šel k birmi, pa je takšno maščevanje.

  • Kika 13:48 19.december 2011.

    Pa dobro model, kje imaš pamet? Mešanje tačrnih in roza in ne vem koga v tako zgodbo je čisto bolno - to je eno. Drugo pa - ločiti bi bilo potrebno cerkev kot institucijo, patre kot ljudi in vero kot ...prikaži več tako. Tudi med policaji so pokvarjeni kot kvarglji, pa ne moremo reči, da je policija kot institucija zgrešena in odvratna... In ja, nekateri še naprej hodijo v cerkev, ker s tem ni nič narobe, ker je to NJIHOVA PRAVICA, kot je tvoja, da NE GREŠ!

  • Stolp 22:14 19.december 2011.

    No, me veseli, da enkrat ni komentarjev v smislu: čreva na plot, jajca odrezat, 30 let kehe in podobno... Očitno so Slovenčki že malo napredovali v civiliziranosti!Pedofile sicer ne zagovarjam, res so za njih pri nas velikokrat premile ...prikaži več kazni. In seveda te stvari se ne dogajajo samo v cerkvah ampak tudi v šolah, športnih društvih, pri tabornikih, v zdravstvenih domovih,... samo o tem pa nihče ne piše!

  • Žurnalček 02:01 20.december 2011.

    Ne delal je v skladu z zakonom -Vatikanskim- in si na suho naredil SAMOMOR. A ga bodo pokopal za zidom?

  • Žurnalček 13:02 19.december 2011.

    Vi pa še naprej hodte v cerkev. Ja je ustanovil pevski zbor. Ja pa sejnima kaj drugega za počet k pa " pomagat ljudem " pa pol še mal sebi. Če se človek uleže na Ljubelju 100 m od hotela ...prikaži več , katerega upravljalec je on sam , na tla to pomeni samo , da je naredil SAMOMOR. Tu je pa boga razjezil, ker mu e očitno bilo bolj všeč PEDOFILSTVO , kakor kaj drugega, še najmanj pa črna halja. In ne okolišite kakor mačka okoli vrele kaše z imenom, kajti ljudje vse bedo, kakor tudi vedo , kdo so temu PEDOFILU bili najboljši prijatelji iz njegovih vrst, kajti v hotelu - pardon Oazi miru- je 100 sob in lahko , da se je pol ta črnih udeleževalo takih DUHOVNIH VAJ !!

  • MK 15:29 19.december 2011.

    hvala za tvoj prispevek, ki dodatno osvetli zgodbo. Takšni štorij je na tisoče. Najlažje je reči, da je pedofil, da te je božal. Še enkrat: jaz ne poznam tega duhhovnika in verjamem, da obstajajo tudi slabi, pokvarjeni, bolani duhovniki ...prikaži več ampak zato pa niso vsi pedofili.

  • majdas 18:05 19.december 2011.

    Mrhovinarji - še po smrti ne morete dati človeku miru !Tisti, ki ga ne poznate, kar dajte še naprej izlivat svojo gnojnico iz sebe. Ponavljam: za vsakega bo prišel dan, ko se bo soočil s svojimi mislimi, besedami ...prikaži več in dejanji. Za pokojnika je že prišel, vse nas ostale pa še čaka ...

  • Žurnalček 02:09 20.december 2011.

    Ne , pri nas jih prej kastrirajo !

  • Žurnalček 13:15 20.december 2011.

    Maš ti mal spirjeno logiko razmišljanja. Tu govorimo o zločinih ene verske sekte proti svojim vernikom . Ne bi bil pa Janšist , če ne bi takoj razvodenel in zmanjšal krivde te sodrge z primerjanjem teh istih dogodkov v civilni ...prikaži veči sferi in to od zločincev . Povej kolkokrat si slišal ,da je takšno svinjarijo naredil Policaj, Vojak , Sodnik ali pa kakšen drugi predstavnik države , ki mora skrbeti , da z svojim vedenjem vsaj ne krši spolne nedotakljivosti mladoletnikov. Številčno razmerje med njimi in vami je pa 1:20

  • Stolp 21:36 20.december 2011.

    Jooj pa ti si obseden z Jašo in Janšisti, zdej si jih še privlekel v temo kamor bi človek najmanj pričakoval.Hja, si že slišal da je policaj zlorabil pooblastila. OK si. Pa je o tem kdaj bilo v ...prikaži več medijih? Pa da je sodnik kakšno krivično sodbo izrekel. Pustimo sodne zmote, te se povsod dogajajo ampak prav sodbo kjer ne veš al je butast al pqa podkupljen. Objavilki so kako tako sodbo, noben pa ni rekel da je bilo to krivično ali si celo upal kritizirati sodnika. In tako naprej...Imamo medije, ki ne pišejo to kar hočejo ampak kar se mora. Pa najsi bo to Jnša, Cerkev, pedofilija, policija, sodstvo, vojska,...Imam

  • hc1 15:12 19.december 2011.

    Ok, režete komentarje....nič zato!... pa se je začelo iz listja močno kaditi. Župnik je hitro stekel po vodo, pogasil začetek požara, medtem, ko je fant še vedno tajil, da bi odvrgel ogorek. Takrat je župniku prekipelo in mu je ...prikaži več dal zaušnico. V tem času nas je bilo tam v tisti baraki kakšnih 20 otrok. Novinarji, zelo dobro bi bilo, če bi se kdaj poglobili v zgodbo in objavili tudi tisto drugo plat, čeprav vam ni všeč. Pokojni župnik je bil v sporu z mnogimi, tudi cerkvenimi oblastniki. Nekaj mesec pred smrtjo je napisal knjigo v kateri močno kritizira cerkveno oblast. Preberite jo in vam bo morda marsikaj bolj jasno. Tudi to zakaj ga je cerkvena oblast nenehno kaznovala na civilno ga pa ni nikoli prijavila.

  • Žurnalček 02:18 20.december 2011.

    Vidiš jaz antikrist se pa nič ne bojim , da bom šel v pekel. In veš zakaj? Zato ker skoraj nisem v življenju prekršil niti enega od 10 vaših , za razliko od vas samih. Dokler bo za vas večji ...prikaži več zločin biti nevernik , kot pa tisti vaš , ki ubije človeka ali pa posili , se mi nimamo kaj pogovarjat . A ni res? Poslušaj dobro govor z prižnice, pa boš slišala kakšni zločinci smo ateisti. Mi smo vaš moralni problem , ne pa vi in vaša ogabna dejanja znotraj zidov cerkve , kakor tudi znotraj vaših domačih zidov. A mislite da se lahko pr spoved očistite? Zajebite takšno moralo!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.