Slovenija
132 ogledov

Smučarske karte bodo dražje

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Mr.Nighthawk 21:59 23.oktober 2013.

    Jah bomo pa bolj vn hodil. Za slovenska smučišča se ne splača kupovat kart razen v kakšni super akciji za 15 do 20€. vse ostalo je predrago.

  • Andrej Kovačič 22:10 23.oktober 2013.

    smešno.... srat v svojo skledo z višanjem cen je najslabši možen ukrep.... kartelni dogovor žičničarjev ki bo na račun 5% dviga cen izgumil 20% prometa. idiotizem enostavno

  • mkmorfius 00:11 24.oktober 2013.

    ...pa nimam kompleta SPIDER tako kot večina pozerjev na krvavcu, k pridejo na furo al pa 2 pol jih pa vidš kako se tepejo za ležalnike na "PLAŽI" in pozerajo... BOLANO!

  • ac-dc 15:25 24.oktober 2013.

    Glede na to, da plače niso šle gor že nekaj časa (govorim o povprečnem delavcu, ne o politikih), se bo obisk smučišč s tem še dodatno zmanjšal.Na koncu sezone se bodo čudili in analizirali zakaj neki.

  • speris 12:24 24.oktober 2013.

    Za 35 eur smucam v Nassfeldu, kar mi iz obale pomeni isto prevozeno razdaljo (casovno). Imam pa 5x vec prog, kvalitetne sedeznice in gondole, dolge proge, lepo zasnezeno in popolnoma nic ne cakas. Pri nas pa nisem smucal ze vec ...prikaži več kot 10 let, ker nima smisla..

  • kuki11 21:45 23.oktober 2013.

    Da so slovenska smučišča cenejša kot avstrijska in italijanska se strinjam samo do tedaj, ko pričnemo primerjati dolžine prog in kakovost naprav. V Avstriji se za cca. 35 Eur. nasmučam, pri nas pa načakam. V tem je razlika. Če uživaš ...prikaži več v naravi in pijači smučaj pri nas, drugače pa v Trbižu ali Gerlitznu.

  • mkmorfius 00:09 24.oktober 2013.

    za krvavec bodo ljudje krvavo delali, da si bodo lahko privoščili en dan sončenja in pozeranja... Za 2 odrasla in 1 otroka ti en dan smučanja in kakšno pivo in klobasa pa pica za malega ne uide pod 100€! Žalostno, ...prikaži več ZELO rad sm na snegu in smučam sam zgleda se bom mogu navadt na pohodništvo...

  • sasquatch 21:44 23.oktober 2013.

    španska in srbska smučišča so zelo obiskana s strani slovencev zato bo zaradi teh ugodnosti zagotovo velik naval. res fantastične ugodnosti glede na ceno kart. naslednje leto bi lahko kot ugodnost zrihtali družinske karte za celodnevno kopanje v arktičnem morju ...prikaži več pozimi in posledično še dvignili ceno smučarskih kart, saj je takšna ugodnost vredna tega. mislim, da najmodernejše žičnice pri nas ne bi zmogle gneče, ki bi nastala na smučiščih.... sicer pa res izjemen poslovni trik. ni čudno, da je naše gospodarstvo v riti, če je glavna stvar, kako zaslužiti na račun prodajanja megle...

  • sprehajalec 08:25 24.oktober 2013.

    Zgornji članek zavaja, ker upošteva le dnevne karte pa kašne tedenske aranžmaje. Pri urnih kartah se primerjava neha. Pa tudi dejstvo je, da v 30 letih na slovenskih smučiščih ni bilo narejenega NIČ, morda so kakšno žičnico instalirali, ki so ...prikaži več jo avstrijci vrgli ven. Pa kakšno zasneževanje kje, ki pa je danes že pogoj, da žičnico sploh zalaufaš. Padle so gavge pred leti na Mariboru, lani na Kaninu in prav bodlo je v oči, ko si prišel čez z Italijanske strani in si zagledal naprave iz 60tih ter 70tih. Ker se je vse skozi kasiralo za karte, verjamem, da je šlo očitno vse za plače. Pa kakšnega strica, prisesanega na žičnico. Sedaj pa spet Srbe vlačijo, da bodo zapolnili in da se bo zdelo kao meka za smučanje. V glavnem koncept vse, samo da bodo smučišča ostala v "naših" rokah, je zopet propadel. Tale Slovenclnija že nekako 70 let ekspirimentira z raznimi koncepti, vmes pa države crkujejo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.