Svet
9 ogledov

So iskali na napačnem koncu?

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • siles 01:40 13.marec 2014.

    Sabotaža na letalu je bila izvedena zaradi znanstvenikov, ki so potovali v Peking. Tej znanstveniki so imeli s seboj načrte o novi tehnologiji, katera bi omogočala čisto, obilno in zastonj energijo. Sabotažo so izvedli naftni lobiji. Letalo je trenutno na ...prikaži več dnu morja in brez preživelih.

  • Žurnalček 08:06 13.marec 2014.

    Avion je zdrobil strižni udarec vetra . Na Kitajskem piha z kontinenta proti morju in obenem tudi obratno do 170 milj/h Ko avion ki leti do tedaj z vetrom , dobi tak kontraveter , se mu hitrost zraka pod krili ...prikaži več poveča, kot da bi letel 1.3 maha , ne pa 0.78M , kot je največja dovoljena hitrost. Lom kril i in dekompresija kabine , ki se je zaradi odlomljenih kril in porušene stabilnosti , ter ogromne hitrosti raztrgala . Gorivo se je razpršilo v meglo , ki jo je silen veter odpihnil tako , da je na zemljo prišla šele 3 dni - ni naftnega madeža- oplato aviona v plošče po 2m2 , ostala so samo krila z motorjema , če so se odlomili potem krilo na morju plava in pa rep aviona ki je najožji in najbolj kompakten. Veter je te smeti , predno so padle na zemljo z višine 12.000m odnesel tudi do 300km dale. Govore , da je avion zavil , saj radar je tako pokazal. Ni zavil avion , ampak je veter opihaval smeti in ko so se nekaj časa še držali bolj skupaj tudi oddajali radarski odsev, Ko se se pa smet

  • Žurnalček 08:10 13.marec 2014.

    NAD.: Ko so se pa smeti razredčile , se ja pa na radarju tudi počasi ugasnih njiho odboj . Druga varianta je pa raketa zemlja -zrak-ali zrak-zrak učinek bi bil pa popolnoma enak. Bomba ne more narediti takšne škode , ...prikaži več da ni bi imeli časa sporoćiti vsaj Mayday .

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.