Slovenija
48 ogledov

Soglasje za degustacijo vin

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • privat 12:18 14.avgust 2013.

    sej vejo naši pravičniki da je to vse kriminal...a kaj češ če nimajo čuta do države in bogih ljudi!! cilj je vse pokrasti in neke tajne službe ,policijo,sodstvo...imajo pod "demokratičnim "nadzorom!

  • ennanova 08:24 11.junij 2013.

    Preživetje najprijaznejšihPred več kot stoletjem so veliki industrialci, kot je bil na primer Andrew Carnegie, takrat eden najbogatejših Zemljanov, verjeli, da Darwinova teorija o izvoru vrst opravičuje neusmiljeno tekmovanje in neenakost med ljudmi.http://za-misli.si/kolumne/rok-kralj/1029-prezivetje-najprijaznejsih

  • Pepe007 07:30 11.junij 2013.

    Voluntersko pripravništvo je navadno delo na črno. Delodajalca in odgovorno osebo (minister in predsednica vlade), bi morala biti za vsakega posameznika kaznovani enako kot gradbenik, ki ima na gradbenem odru neprijavljenega delavca.

  • fazko 08:32 11.junij 2013.

    Naredilo se bo da bo delavc vse kar zasluži vračal z davki kajti še zrak bodo obdavčili.Kot zgleda varčujemo samo navadni državljani če pa ne plačaš davka si pa na sramotilnem seznamu davčne uprave njih ne briga ali lahko plačaš ...prikaži več ali ne in davke je treba dvignat kajti denarja ni.N vseh volitvah in referendumih sem bil ne grem . Država bo začela varčevati takrat ko vsem na žalost še zaposlenim delila enake plače pa ne glede kakšno imaš izobrazbo ali si v državni upravi.Denar je bil dokler je bilo gospodarstvo in se je delalo kaj pa zdaj gospodarstvo v rasulu delavci na zavodu blagajne prazne.Začelo se je takoj po osamosvojitvi od takrat tonemo vendar si ljudje zastiramo oči.Gradbena podjetja so zrušl in to je bla kaplja čez rob v kozarcu tle smo pa končno potonal.

  • Sonja53 10:33 11.junij 2013.

    "Voluntersko pripravništvo " je res izkoriščanje!!! In zahtevano opravljeno pripravništvo pred zaposlitvijo ravno tako! Vsi vemo KAJ delajo pripravniki! Sploh ne opravljajo dela, da bi lahko dobili vpogled v dejansko delo, za katerega pripravništvo opravljajo, temveč jim nalagajo pospravljanja in ...prikaži večn urejanja starih zanemarjenih zadev, katere bi zaposleni sami morali sproti opravljati. Skratka pripravnike imajo za nepomemne stvari ki nimajo veze s prakso na delovnem mestu, katerega naj bi ob zaposlitvi opravljali! Pripravništvo je izkoriščanje in NE služi prvotnemu namenu in je zato sramotno!!! Pogoj za zaposlitev bi moralo biti npr 3 mesečno poskusno delo za točno določena dela, ne pa pripravništvo pri zlaganju in pospravljaju stare navlake arhiv ipd...To se mora spremeniti v zakonu!!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.