Šport /sport/kosarka
55 ogledov

Soigralci o krizi Gorana Dragića

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Bigy King 13:33 14.december 2015.

    Te pizdi tistih 90 miljončkov a ne? Mene Dragić ni razočaral, ker ni hotel odigrati za SLO kar je tudi prav... počitek je pomemben. Bolj mi gre v nos to, da Vujačić in Udrih nočeta igrat... to sta kmeta za ...prikaži več mene in ne Dragić...

  • Jamac 16:59 14.december 2015.

    pa kaj bluziš neki brezveze na pamet čefur...Goran ni SMEL igrat za reprezentanco, ne da ni HOTEL, debil polpismeni...

  • antitrust 18:08 14.december 2015.

    ma, ne da se mi brat !

  • Presvetli 14:37 14.december 2015.

    Mislim,da si je lahko Goran tudi enkrat vzel pavzo in ga zaradi tega pa res ne rabimo obsojat.Se je pač odločil za to in to bi morali spoštovat!Tudi za Udriha in Vujačiča bi rekel,da ni vsa krivda na njunem ...prikaži več zelniku,temveč,da ima tu veliko krivde tudi KZS.Vujačič je problematičen tudi v klubih ;naprimer v Efesu je imel kar nekaj izpadov,vendar pa je potrebno povedat,da je košarkar kateri ima NBA prstan medtem,ko Bečirovič nima nobenga prstana razen tista katera si je sam kupil,pa bi naj Vujačič sedel njemu,zaradi familijarnih zadev,ker je bilo potrebno Sanija prodat v tujino!Če sestavimo ekipo vseh naših igralcev smo komot med velikimi kandidati za medaljo!!Zanima me,kdaj bo KZS na tem nekaj nardila in da nebodo lastni interesi pred igralčevimi.Naj igrajo najboljši!!

  • Jure Trstenjak 23:50 14.december 2015.

    Ce je kdo spremljall tekmo je lahko videl tudi da je ravno dragic potegnil ekipo na -9 ko jim je slo najslabse, tako da mislim da je biu eden najzasluznejsih za preobrat miamija. Se pa strinjam da zaenkrat se prevec ...prikaži več niha pri zadevanju kosev, vemdar to bo vse se steklo...pomoje se mu malo pozna da je imel daljsi pocitek( kar je pravilno), vendar pa mislim da je on tipicen igralec ki mora biti vedno v pogonu, kar se vidi tudi na igriscu. Miami mora igrati agresivno in hitro kosarko, kar goranu zelo ustraza. Ko pa wade zacne jemati zogo in upocasnjevati napade s svojimi igrami ena na ena(kar ni tako slabo ko mu gre vse od rok), pa ga to popolnoma nevtralizira, zato igra ponavadi veliko bolje ko wade-a ni na igriscu. LP

  • zipo 13:20 14.december 2015.

    ja, Goran si je naredil pavzo, ni hotel igrat za slo reprezentanco, ker misli, da je največja zvezda!!! ne oporekam, da je odličen košarkaš, sam mal se pa mora spustit z oblakov, pa bo bolši!!! in Goran, ne, nisi najbolši na svetu!!!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.