Slovenija
55 ogledov

Soočenje predsedniških kandidatov

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • twt 22:26 02.november 2012.

    Res se strinjam,kako se je spravila na Pahorja,pa tudi z Zverom je bolj mila.

  • timslum 21:50 02.november 2012.

    Podn od "soočenja".Hvala lepa za samogovore predsedniških kandidatov.Očitno na željo tureka, ki bi v pravem soočenju ponovno pogorel na celi črti.Da pa POP TV, danes v izvedbi s Šerogovo leze katastrofalnemu turku v rit, je pa tudi že stalna praksa.

  • Roman 07:48 03.november 2012.

    Turk je lažnivec in hinavec, Zver je še večji lopov, kaj nam torej ostane?Samo Pahor, če že imamo tri negativce na listi, pač izberemo najmanj slabega - Pahor, naj ti bo, si je najboljši med slabimi!

  • hkhm 21:21 03.november 2012.

    JJ - NIKOLI VEČ!

  • samo.jst 21:22 03.november 2012.

    Glede na pristojnosti, ki jih ima predsednik države v RS, bi lahko imeli tudi šimpanza... no šimpanz bi delal sigurno manj problemov pa še pršaparli bi :)

  • Tupamaros 17:35 04.november 2012.

    Kandidati za predsednikaTürk: Tudi bežno gledano se takoj vidi, kdo stoji za njim. Komu streže. (...) Pogledamo, kdo ga obkroža in vidimo komu služi. Njegova značilnost je hinavščina. To ni "vodilni”, je pa odlična fasada za tiste, ki so ...prikaži več za njim. In ker je demokracija pri nas poligon za manipulacijo z javnim mnenjem, imajo nasprotniki retardiranega sistema težavo najti tekmeca, ki bi bil Türku kos v tem komunističnem projektu. Mefistovski liki, ki desetletja obvladujejo državo, v nobenem primeru ne bi zamenjali "svojega" predsednika države. V času njegovega predsedovanja se Slovenija ni preoblikovala v moderno, evropsko državo. Obstala je v zatohlem retardiranem sistemu. Zombiji komunizma še vedno letijo na plano. Zdaj si jih lahko vsaj pozorno ogledamo. Smešni so. Še več, patetični so. Türk je idealen za psihoanalizo mas. Javnomenjske ankete ga postavljajo visoko. Celo na prvo mesto. S tem so Slovenci o sebi povedali pravzaprav vse.Pahor: Njegova edina želja je bila in še

  • Tupamaros 16:44 04.november 2012.

    Kandidati za predsednikaTürk: Treba pa je zelo dobro pogledati, kdo stoji za njim. Komu streže. (...) Poglejte, s kom se je obkrožil in videli boste, komu služi. njegov edini talent, hinavščina. To ni 'leader”, je pa odlična fasada za ...prikaži več tiste, ki so za njim. In ker je demokracija postala poligon za manipulacijo z javnim mnenjem, imajo nasprotniki težavo najti tekmeca, ki bi bil Türku kos v tem komunističnem projektu. Mefistovski liki, ki desetletja obvladujejo državo, v nobenem primeru nočejo zamenjati predsednika države. V času njegovega predsedovanja se ni preoblikovala v moderno, evropsko državo. Obstala je v zatohlem retardiranem sistemu. Zombiji komunizma še vedno letejo na plano. Zdaj si jih lahko vsaj pozorno ogledamo. Smešni so. Še več, patetični so.Türk je idealen za psihoanalizo.Javnomenjske ankete ga postavljajo visoko. Celo na prvo mesto. S tem so kot narod slovenski državljani o sebi povedali pravzaprav vse.Pahor: Njegov edini program je bil in še

  • Trsten 23:03 02.november 2012.

    Mafijske združbe stricov iz ozadja se vsi bojijo.Res so nevarni saj imajo ves mafijski denar na razpolago, še iz časov UDBE.Ta banda pokvarjena nima nobenih moralnih kvalitet ta ko ko trenutno zaprti opankarji in šverckomercmojstri, TosiĆ, neki ĆosiĆ ...prikaži več in ostali IĆI.Tej bandi pokvarjeni je le prodaja heroina pomembna.

  • Senior 19:21 07.november 2012.

    Za Pahorja vemo,da je dokazal, da je najslabši kandidat; bil je predsednik vlade, ki ni dokončala mandata, ker je bil nesposoben, v stranki so ga zamenjali, ker z njim ni bilo nič, hotel je postati predsednik DZ, vendar zaradi njegovih ...prikaži več nesposobnostih ni bil izvoljen in sedaj si želi postati Predsednik države. Saj je popolnoma zmešan. Le kdo bo volil takega ničvredneža? V predvolilni kampaniji je dokazal, da je pravi hlapec in hlapci res ne nosijo kravate!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.