Svet
5 ogledov

Soseda napovedala ostre, povračilne ukrepe

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • izRODEk 18:23 07.februar 2016.

    Kakšne povračilne ukrepe neki? A se je komu kaj zgodilo? In še napovedali so izstrelitev rakete s satelitom. Še posebej bo zanimivo, če se izkaže, da so satelit dejansko utirili kar bi pomenilo, da so izvedli popolnoma ne-vojaško operacijo v, ...prikaži več po možnosti, civilne namene.In zakaj potem povračilne ukrepe? Trenutno je stanje medijskega poročanja tukaj na zahodu na tako nizkem nivoju, da praktično bolj verjamem, kar bi povedali iz Severne Koreje kot tu. Po eni strani se mi zdi, da ne velja informacijska blokada iz Severne Koreje marveč obratno: mi smo blokirani s strani imperialistične fašistične oblasti in nam servirajo samo, kar želijo, da mi beremo, gledamo in slišimo.Smrt fašizmu!

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 20:40 07.februar 2016.

    Agresija je tako umetna da je za kozlat. Namreč ni nobenih podatkov o tem da bi šlo za karkol druzga kot za satelit. Vse so samo neke govorice brez posnetkov, brez fotografij, brez kakršnihkoli potrjenih informacij z kakršnimikoli dokazi. Dejstvo ...prikaži več je sam da Severna Koreja ni podpisnica nekega mednarodnega sporazuma in je pač hotela svoj satelit imet. Ker ta satelit ni po volji držav ki so bile dovolj neumne da so podpisale tist mednarodni sporazume je zdej panika. V resnici so Severni Koreji fovš ker ji ni treba sledit mednarodnim sporazumom. Če pa je res kej nevarnega naj pa to dokažejo preden nas hujskajo proti njim.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.