Slovenija
42 ogledov

Soustvarjalec Stožic nikakor ne najde izhoda iz dolgov

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 06:58 19.januar 2015.

    Vprašanje je samo eno in sicer zakaj so podjetju , ki je ustanovljeno samo za zgraditev trgovskega centra - brez svoje tehnike - banke dale kredite ? Pa kredit se daje podjetjem , ki delujejo vrsto let in na osnovi ...prikaži več njihovega obsega finančnega delovanja do tedaj in z vsakoletnim dvigom kreditne vsote za 10% , glede na njegovo lanskoletno letno poročilo!Kdo je bil garant , na kaj so se sploh zavarovale banke. Na hipoteko zgrajenega ! No sedaj imajo zgrajeno , pa naj dajo še , da se to dokonča . In ne mešajte Športnega dela s trgovskim ! Športni del je zgrajen kot plačilo terena za trgovski del + plačilo razlike. To je narejeno in sedaj tlele spodaj nevoščljivci z vseh strani kmetijskih predelov SLO , nekaj pametujejo , v resnici so pa navadne šovinistično -nacionalistične svinje !!!

  • nostradamus 08:55 19.januar 2015.

    zurnalcek zal si obseden s svojim serifom mislim da sta za to dva razloga ali si na placilni listi zorana ali pa si kako drugace v tem krogu kakor koli ze stozice so krepko preplacane in od vsega zacetka narejene ...prikaži več z enim samim namenom to vidijo vsi le ti vneto trdis svoje sicer pa ima vsak pravico do svojega mnenja pa lep dan se naprej.

  • Papaja Popi 08:21 19.januar 2015.

    Najbolj žalostno pri vsem tem je, da moramo dolgove poravnati vsi državljani, medtem, ko se Jankovič smeje vsem nam.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 21:16 18.januar 2015.

    napaka je da se dela podjetje samo za en projekt. zakaj bi sploh hotu kdo reševat tako podjetje???

  • valerijakregar 22:25 18.januar 2015.

    " Če kaj obvladam, so to investicije."vaš zoki

  • jakec1575 22:39 18.januar 2015.

    Vsaj en neplacani podizvajalec je v stiski naredili samomor. Ze tekom projekta se je vedelo, da placil ne bo in s figo v zepu pritiski za dokoncanje projekta. Beseda odgovornost, ki se jo je potrebno še naučiti. Zivljenje v laži ...prikaži več in v lažni moči. Tudi ta milni mehurček se bo 1x dokončno razblinil.

  • jakec1575 22:40 18.januar 2015.

    de?

  • francl12 22:53 18.januar 2015.

    zoki rabi dnar za minaret.Žabarji pa so itak slepi, sploh ne vidijo kako jim srbin pred nosom krade!

  • ARBAJTER 23:31 18.januar 2015.

    Pa naj bo car Zoki tisti investitor "ki ga ni". Če je že dnar zdipil pa naj ga še reinvestira v dobro butastih Ljubljančanov.

  • Žurnalček 07:07 19.januar 2015.

    Maš ti svoje Cele in dva Šrota , pa tam ureduj , bo boljš za tvoj standard !

  • kapibara 10:02 19.januar 2015.

    Vidmo- vidmo...samo kaj, ko po večerji v AS, pošiljajo njegove ovadbe na PP Postojna... za na dno ta spodnjega predala...

  • kapibara 10:03 19.januar 2015.

    Samo to mi je v grenko tolažbo.. plačujemo vsi..ne samo Ljubljančani

  • nostradamus 06:12 19.januar 2015.

    ze od samega zacetka se je vedelo da so stozice serifov spomenik (mimogrede pececnik je hotel obnovoti bezigrajski stadion s svojim denarjem a mu ni uspelo) prenapihnjena cena stozic v primerjavi z stadioni po ostali evropi financne manipulacije,izsiljevanja ter ponizevanja ...prikaži več so bila stalnica v casu izgradnje GREP je bilo podjetje ki je bilo po volji serifu a financno nesposobno izpeljati projekt pri katerem se je izgubila ogromna kolicina denarja krivec za to polomijo se pa veselo rezi in se naprej trdi da so stozice uspesen projekt.

  • zdrej 07:04 19.januar 2015.

    Zoran Jankovič je eden največjih gospodarskih tajkunov in goljufov v Sloveniji. Zato je dovolj dokazov, saj so z njegovo pomočjo propadala podjetja po celi sloveniji, ko še je bil El-Hefe Electe. Sedaj, ko je župan dela na enak način. Samo ...prikaži več tu malo težje to skrije, ko je pa bolj na očeh javnosti.

  • Žurnalček 07:05 19.januar 2015.

    Kakšen kretenski naslov je tole ? Kakšni sosustvarjalci Športnega parka Stožice je Grep . Oni so samo na športnem delu IZVAJALCI , ne pa soustvarjalci. Oni so USTVARJALCI samo na svojem trgovskem delu in ne ZAVAJAJTE LJUDI s tako bednimi ...prikaži več naslovi ! Če bi imel vaš naslov kakršnje koli zveze z resnično situacijo , bi banke sedle tudi na Športni park . Ga omenjajo ? Ne !! Ker z njim Grep nima nič !

  • boogin1 11:28 19.januar 2015.

    nostradamus / danes, 08:55zurnalcek zal si obseden s svojim serifom mislim da sta za to dva razloga ali si na placilni listi zorana ali pa si kako drugace v tem krogu kakor koli ze stozice so krepko preplacane ...prikaži več in od vsega zacetka narejene z enim samim namenom to vidijo vsi le ti vneto trdis svoje sicer pa ima vsak pravico do svojega mnenja pa lep dan se naprejPrav si napisal, najverjetneje pa tudi zarukanost, kar je za volilno bazo ZJ značilno

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.