Šport /sport/zimski-sporti
64 ogledov

SP: Mazejeva lovi pet kolajn Mateje Svet

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar skeptik
    skeptik 09:30 31.januar 2013.

    A lahko prosim vsaj do začetka SP mine nekaj dni brez novic o Tini?Nehajte stopnjevati pritisk nanjo, je že sama dovolj ambiciozna in visokoleteča.Pa da ne bo pomote: občudujem njene dosežke, njen način razmišljanja, delo celotne ekipe.... Ampak, ...prikaži več kar je preveč je pa preveč. Mislim, da se mediji bolj napajate na tem, kaj naj bi ona lovila, kot ona sama.

  • Žurnalček 09:41 31.januar 2013.

    Točno tako. Tale članek nima veze z ničemer, niti z obveščanjem javnosti , niti z kakšnim dogodkom, ampak je čisti kretenizem novinarja in redakcije , ki nima kaj pisati , potem se pa zmišljujejo članke , ki se nam znajo ...prikaži več maščevati na športnem polju ! Enostavno rećeno, kaj vas briga kaj bo osvojila, kar bo če bo bo super , super bo pa tudi če ne bo osvojila nič. Želim ji da osvoji čim več, kolko je pa njena stvar in ne naročilnica Žurnala !

  • stela 10:21 31.januar 2013.

    Jz sem pa prepričana, da ima Tina kaj bolj pametnega za delat kot je branje spletnikov

  • Žurnalček 10:20 31.januar 2013.

    No pa naj se tale vaš G.P. od novinarčka predstavi z polnim imenom , kajti pod inicialkami je lahko sprati brez kakršnje koli izgube renomeja. Napovedal zmago v Moskvi , sedaj se pa še upa oglašati in napoveduje zmage Schladmingu ...prikaži veču in zaradi svoje miselnosti vsevednega in bralcem všečnega , dela pritisk na športnika in šport v katerem pojma nima !

  • Avatar skeptik
    skeptik 10:26 31.januar 2013.

    Se strinjam in upam, da je res tako. Naj si odpočije, napolni baterije in gre na SP predvsem uživat v tekmovanju. Njena psiha sicer sorazmerno dobro prenaša presing, vendar je Tinca najboljša takrat, ko je sproščena in uživa v vijuganju ...prikaži več med vratci. Koliko medalj bo prinesla domov, sploh ni pomembno. Zaradi mene lahko tudi nobene. Glavno, da se ne poškoduje ali zboli. Sezona se res bliža koncu, ni pa še končana in tudi odločena ne.GO TINA!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.