Slovenija
54 ogledov

S&P: Slovenija z AA- na A+

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Stolp 22:55 14.januar 2012.

    Zakaj nobeden od evropskih politikov in ekonomistov direktno ne pove resnice: gre za ameriški ekonomski terorizem. Z lažnimi ocenami, vestmi, izjavami,...spodbuditi zmedo v škodo evropi na finančnih trgih z namenom potopiti euro, ki je resno začel ogrožati dola. Njihovi časopisi ...prikaži več nič ne pišejo o domačih težavah(baje je fiskalno stanje ZDA alarmantno), samo evropa, evropa ima kao težave.V resnici je v Evropi samo Grčija resno zavozila. Vse ostale države, razen morda Irske in Portugalske so gospodarsko bolj zdrave od ZDA. Ampak ZDA so znižali oceno samo na drugo najvišo(pa še to je moralo zaradi tega ene par šefov zapustiti S&P;), ostalim evropskim državam pa kar nižajo in nižajo. Tudi Italija in Španija sta veliko bolj trdni kot ZDA. Zdaj so se spravili na Francijo in celo na Avstrijo, ki je poleg Nemčije vzor stabilne monetarne in fiskalne politike.Kaj bi morala Evropa narediti? Ustanoviti svojo agencijo, ki bi bila protiutež ameriški. Najemati manj kreditov. Tak

  • Stolp 22:57 14.januar 2012.

    o b o padla njihova cena(zakon ponudbe in povpraševanja) oz. jih nehati najemati pri ZDA in institucijah povezanih z njimi(IMF, svetovna banka) ter začeti bolj trgovati z ostalim svetom, ZDA pa počasi začeti bojkotirati. Če ne pa jih lahko tudi ...prikaži več evropski potrošniki z bojkotom blaga in storitev.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.