Šport
15 ogledov

Špik opozoril: "Nagrada Tini diskriminatorna"

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ocean 20:41 24.maj 2013.

    Vsak ima legitimno pravico, da plačuje za tisto kar mu je všeč in mu to nekaj pomeni. Za mene osebno je tekmovalni profesionalni šport samo tratenje nepotrebnega časa, kalorij in velikih zneskov, ki se za to namenjajo. Gre le za ...prikaži več eno izmed psihičnih drog, ki jih absorbirajo množice, oziroma so zasvojene s tem. Meni in mnogim drugim državljanom uspehi vrhunskih športnikov ne bodo napolnili hladilnika, cisterno za kurilno olje in omogočilo tisto kar nujno potrebujemo za golo življenje. Torej tudi zasvojenost z tekmovanji in zasvojenost gledanja tekmovanja drugih bo potrebno zdraviti. Do tedaj pa naj vsak za to zasvojenost plača sam in naj se to ne financira iz sredstev, ki smo jih pomagali zbrati mi vsi v državne fonde....

  • občan-1 17:49 24.maj 2013.

    Tina si nagrado sigurno zasluži, saj se je o njenih uspehih pisalo celo zimsko -tekmovalno sezono, to je prava promocija Slovenije. Žal so tudi drugi športniki prispevali svoj delež k promociji Slovenije, samo žal niso vsi športi enako razvpiti in ...prikaži več popularni. Nekorekne izjave o izločanju "drugih" po mojem mnenju niso na mestu.

  • Merkava4 19:53 24.maj 2013.

    luka - tema na kvadrat - zjebala je Amere, kjer jih najbolj boli - in to ni dvojc etc.Predlog: odjebite kocko in co ki gnojarjo 100 let v tem športu, pa bo za vse dost, pa še nekej: zelena ...prikaži več je MUSLIMANSKA barva, ne naša...

  • varan 20:29 24.maj 2013.

    Ne bi rekel, da je ravno brcnil v temo. Ona je reklama za Milko. Kar je čisto v redu. Le za katero našo destinacijo je naredila reklamo? Koliko turistov je na podlagi njene marketinške dejavnosti obiskalo Črno in ...prikaži večn Peco s kraljem Matjažem? Ali na Bled, Bohinj, Vogel, Roglo.....Je pomagala reševati Elan?Kot MNZ uslužbenka je pomagala najti še eno "koroško deklico" Hildo?Omenjate severnjake. Je sploh plačala davke od sponzorskih sredstev v Sloveniji ali v Sierra Leone? Skupaj s partnerjem je pač postala podjetje. Bomo videli kako bo na olimpijskih igrah v Sočiju.Koliko je dobil npr. Kozmus za zlato medaljo na letnih OI?Kaj res mislite, da je vrhunec slovenske ponudbe svetu samo alpsko smučanje?Mogoče bi bila Wonnova cenejša. Tako kot je bil Stenmark za Elan.Severnjaki pa imajo raje klasične discipline, predvsem tek, če jih že omenjajo predhodniki.Tudi veslanje je z vseh vidikov čistejši šport.Torej Luka Špik, lahko te imajo za o

  • Borut 18:33 24.maj 2013.

    Tini vsaka čast. Ampak, kaj sem imel jaz, kaj si imel ti, kaj so imeli ostali državljani od tega, da se je pisalo o njej? Dati nekomu, ki je zaslužil daleč največ med smučarji, pozabiti pa na državljane, pa je ...prikaži več tudi malo mimo logike.

  • PIKO5 19:21 24.maj 2013.

    Luka tuki si orng brcniv v meglo skupaj s zimzelenim kocjanćičem.Če ti zaslužiš 1000e jih tina 100 000 pa brez pomote. Tebe pozna Bled Tino celi svet.

  • varan 20:32 24.maj 2013.

    Luka lahko te imajo za okajenega posebneža, kar se mene tiče tvojega razmišljanja ne razumem kot nevoščljivost temveč popolnoma primerno razmišljanje v današnjem času. Falanga je postala preveč samovšečna!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.